Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Syksyllä valmistuneet – onnea!

16.12.2020 klo 16:08

 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta 1.8.–18.12.2020 valmistuneet ja julkaisuluvan antaneet:

Autoalan perustutkinto, Autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja: Kalliokoski Jere-Casimir Aleksanteri, Halsua

Elintarvikealan perustutkinto, Elintarviketeknologian osaamisala, elintarvikkeiden valmistaja: Alshwekh Monem, Espoo

Elintarvikealan perustutkinto, Leipomoalan osaamisala, leipuri-kondiittori: Kattilakoski Pauliina Sisko, Kokkola, Kokkonen Akseli Jaakko Ilmari, Kannus, Kotrsalee Pranee, Kokkola, Lundberg Nichaphat, Kokkola, Pannula Sofia Maria, Veteli, Saarela Mari Emilia, Kokkola, Wikblad Elvira-Bonnie, Pietarsaari

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Koirahieronnan osaamisala, koirahieroja (AT): Tamminen Ella Anniina, Oulu

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, Eläinten kouluttamisen osaamisala: Häyrinen Annina, Nokia, Könönen Nina Tuulia, Hattula, Rautiainen Heta Maaria, Kajaani

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Sorsa Suvi Maria, Karstula

Hieronnan ammattitutkinto: Blomqvist Emma Irene, Kokkola, Inkala Sari Johanna, Ylivieska, Jänkä Mia, Kokkola, Kinnunen Marjaana, Kokkola, Koskela Janne Juhani, Kokkola, Lokka Tiina, Kokkola, Manderbacka Mervi, Kalajoki, Palosaari Jami Valtteri Benjamin, Kokkola, Påvall Tuula Maria, Kokkola, Särs Ann-Louise, Evijärvi, Vuorela-Itälehto Tuija Marjanne, Pietarsaari, Vähä-Lassila Tomi Juha Tapani, Kokkola, Witick Jenna Maria, Kokkola

Hieronnan erikoisammattitutkinto: Hollanti Emilia Maija Kaarina, Kokkola, Ihanainen Minna Marjaana, Kokkola, Liljekvist Kaj Johan Evert, Pietarsaari, Mutka Hanna Emilia, Kokkola, Niemelä Toni Johannes, Kokkola, Talus Joakim Johannes, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, Kampaajatyön osaamisala, kampaaja: Englund Janette Maria, Kokkola

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Hiekka Tiia Juliaana, Perho, Timmerbacka Angelica Aurora, Kokkola, Vuori Essi Karoliina, Veteli

Johtamisen erikoisammattitutkinto: Björklund Majbritt Fredrika, Kruunupyy, Kekolahti Markus Petteri, Kokkola, Laitala Hanna-Mari, Kannus, Nikkanen Markus Eemeli, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Blässar-Zitting Maj-Britt Marianne, Kokkola, Eskola Jaana Marjatta, Kannus, Suominen Annakaisa, Kokkola, Viitala Tanja, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, Perhepäivähoidon osaamisala, perhepäivähoitaja: Tervola Anne Maarit, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto: Tanhua Raisa Elina, Alavus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Haapala Minna Paulina, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Tylli Maarit, Kokkola

Kone- ja metallialan perustutkinto, Valmistustekniikan osaamisala, koneistaja: Mattila Heikki, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Tuotantotekniikan osaamisala, levyseppähitsaaja: Hotakainen Juuso Tapani, Perho, Känsäkoski Aleksi Joonatan, Kokkola, Lahti Ville Juhani, Kokkola, Paananen Juho Kusti Petteri, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Tuotantotekniikan osaamisala, koneistaja: Niemi Seppo Sakari, Kokkola

Kuljetusalan ammattitutkinto, Henkilökuljetusten osaamisala, Linja-autonkuljettaja: Männistö Timo-Jaakko, Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto,  laborantti: Koski Riikka Johanna, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, merkonomi: Autio Noora-Maria, Tampere, Göös Erik Markus, Kannus, Joki-Huuki Jenna Kristiina, Kannus, Kurri Tuomo Akusti, Kokkola, Taivassalo Jenni Karoliina, Toholampi, Tilvis Jenita Sofia Annikki, Alavieska, Tuorila Miro Toni Tapio, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, Talous- ja toimistopalvelujen osaamisala, merkonomi: Höyhtyä Julius Anton, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Haara Pia Maria Elisabet, Kokkola, Haara Mika, Kokkola, Pekkari Therése Jeanette, Kokkola, Saarikettu Henna-Mari, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala: Hannula Heli Kirsti Marjatta, Nivala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala: Jyrkkä Maria, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala: Kainu Heidi Johanna, Kokkola, Kurikkala Tanja Jonna Janica, Kokkola, Lindholm Ronnie Sebastian Allan, Kokkola

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Anttila Sari Helena, Perho, Bergman Sari Lea Maria, Kokkola, Karjula Josefiina Mirjami, Kokkola, Kauppinen Jonne Aleksi Mikael, Kokkola, Koivumäki Iina Susanna, Veteli, Korpi Laura Kaarina, Sievi,Kovalenko Irina, Ylivieska, Kukkola Sofia Eveliina, Kannus, Lindeman Terno Mertzi Rikhard, Kokkola, Nissilä Joona Samuel, Kokkola, Nortunen Wiivi Liina, Pietarsaari, Perälä Jessica Anniina, Tampere, Salonen Roosa Maaria, Svart Jari Allan Rikhard, Kokkola, Syrjälä Tiina Maria, Kokkola, Viikmaa Kerli, Kaustinen, Ylitalo Mira Liisa, Kannus,  Åbrandt Jessika, Kokkola

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, Luontoalan osaamisala, luonto-ohjaaja: Korte Mika, Perho, Tuomisto Hillevi Kerttu Anita, Kaustinen, Ursin Sofia Kristiina, Kokkola

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Cainberg Päivi Elina, Kruunupyy, Forsell Johanna Elisabet, Kokkola, Harju Päivi Kristiina, Kokkola, Hillberg Maria Karolina, Pietarsaari, Hohenthal Jani Martti, Kokkola,  Ingalsuo Jaana Helena, Kokkola, Isopahkala Minna Maria, Kalajoki, Isosaari Piia Anneli, Kokkola, Kinnunen Satu Annikki, Kokkola, Koivuniemi Jutta, Luoto, Korpisalo Päivi, Kokkola, Koskela Timo Terho, Halsua, Krintilä Susanna Elisabeth, Kaustinen, Lember-Vikulov Reili, Uusikaarlepyy, Leskinen Marja, Kokkola, Matikainen Mirva Anneli, Kokkola, Mendes Nuno Peodro Leander, Kokkola, Mustajärvi Emmi Eveliina, Kannus, Niemelä Julia, Niemonen Jari Päiviö, Kruunupyy, Ollikkala Heini Emmi Pauliina, Pietarsaari, Osmani Faton, Pietarsaari,  Parkas-Tieva Riikka, Kokkola, Parpala Päivi Hannele, Kokkola, Pellinen Pirjo Hannele, Kokkola, Puumala Päivi Johanna, Kokkola, Riihimäki Martti Tapani, Kokkola, Ruuska Ulla Kaisa, Ylivieska, Rytkönen Kirsi Tuulia, Seinäjoki, Salmén Kati Susanna, Kokkola, Salminen Jaana Tellervo,  Kokkola, Sangi Sini-Marja, Kokkola, Tuikka Heidi Helena, Kokkola, Tuominen Hanna Mari, Kokkola, Vinkka Antti, Ylivieska, Wacklin Kaisa-Liisa, Kokkola, Yoshizawa Kati Maria, Kokkola, Yrjänä Anna Pauliina, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, Seminologin osaamisala, seminologi: Laitala Sisko Eveliina, Merijärvi, Pirinen Kristiina Marjo Anneli, Joensuu

Maatalousalan perustutkinto, Maatilatalouden osaamisala, maaseutuyrittäjä: Anttila Aleksi Mikael, Kalajoki, Haapasaari Nea Karoliina, Kannus, Klemola Teemu Tapani, Kokkola, Pudas Jenny Annina, Alavieska, Rutanen Venla Julia Johanna, Toholampi, Sorvari Topias Valtteri, Kalajoki, Yli-Hukka Meri Sofia Orvokki, Kokkola

Maatalousalan perustutkinto, Eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitaja: Kallinen Jenna Maaria, Juuka, Kyyhkynen Alexander, Jokioinen, Luomala Juho Erkki Oskari, Kaustinen, Lykhostup Sergii, Kannus

Maatalousalan perustutkinto, Turkistalouden osaamisala, turkistarhaaja: Kujala Leena Annikki, Kauhava,

Media-alan ammattitutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala: Pohjonen Linda Jasmine Anneli, Kokkola

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, mediapalvelujen toteuttaja: Kuljunlahti Jenni Amanda, Kalajoki, Kupila Jarno Eetu Mikael, Kannus, Laakso Laura Anneli, Seinäjoki, Sulkakoski Sini, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, Metsätalouden osaamisala, Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Hanhineva Jaana Marjatta, Kannus, Hylkilä Tatu-Antti, Kokkola, Kangas Tuomas Jaakko Josua, Kokkola, Oravainen Matti Tapani, Espoo, Salmén Kristian, Kannus, Seikkula Jarmo Tapio, Mikael, Oulainen

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneenkuljetuksen osaamisala, Metsäkoneenkuljettaja: Seppälä Atte, Kokkola, Sikkilä Juuso Jaakko, Sievi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Hyyryläinen Jonna, Kokkola, Lindgren Janette Birgitta, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusmaalauksen osaamisala, maalari: Bweasay Sawhsar, Kokkola, Lassila Vilma Inkeri, Kokkola, Tuomi Taru Maarit, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, Kemianteollisuuden osaamisala, prosessinhoitaja: Asunmaa Jukka Henrik, Kuivaniemi Tanja Maria, Kokkola, Kupila Mikael Jari Alexander, Kokkola, Lahtinen Anna Maaria, Kokkola,  Raivio Tommi Jesper Emil, Kokkola, Wiikman Miika Christian, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala, Toimitilahuoltaja (AT): Abdelmagid Ibrahim Mohamed Idris, Kokkola,  Dahlman Taina Irmeli, Pietarsaari, Falati Abdelrahim Halouf Kajo, Kokkola, Jussila Oona Maaret, Kokkola, Latvala Bussabakorn, Pietarsaari, Leppiniemi Sara Tuulia, Kokkola, Mehtälä Saija Marianne, Kannus, Männikkö Merja Anita, Kokkola, Nguyen Thi Ly, Rannankari Lotta, Kokkola, Ronko Anna, Kokkola, Veito Taina Anneli, Kokkola, Vilmi Thi Dinh, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala, Laitoshuoltaja: Köressaar Viivika, Lestijärvi

Puuteollisuuden perustutkinto, Puusepänteollisuuden osaamisala, puuseppä: Marttinen Kalle Pentti Iisakki, Kokkola, Romar Heidi Camilla, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, Talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja: Ahonen Joel Elias, Veteli, Harjukoski Aatu Nestori, Kaustinen, Heikkala Juho Oliver, Veteli, Hiltunen Eemil Viljam Kristian, Pietarsaari, Kivelä Hanna Beata, Kokkola, Puukangas Aleksi Ilmari Johannes, Kokkola, Träsk Petteri Kalle Johannes, Kokkola, Varila Veeti Matias, Kaustinen, West Olli Andreas, Kannus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Ruokapalvelun osaamisala, kokki: Bath She Ba, Kokkola, Bergroth Oskar Mikael, Kokkola, Frilund Jonas Krister, Kokkola, Heinua Johanna Noora-Eveliina, Kankaanpää Henri Kristian, Sievi, Kumpakoon Jeerawan, Kaustinen, Niemi Sami Luukas, Emanuel,Pitphong Sangpech, Rissanen Pirkko Helena, Kruunupyy, Termonen Ida Sofia Elviira

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija: Lassila Mikko Aarno Antero

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala, lähihoitaja: Ahonen Sanna-Mari, Kokkola,Herlevi Jatta Juulia, Kokkola, Kalliosalo Riikka Josefina, Kokkola, Laurila Janica Johanna, Kokkola,  Sandkulla Matleena Ida Katarina, Kruunupyy,Sivula Ilona Kyllikki, Kannus, Wennman Kasperi Joni Justus, Kauhava, Allison Rockseers, Kokkola, Bexar Marja Johanna, Kokkola,  Herlevi Ada Joanna, Kokkola,  Honkonen Tiia Emilia, Kannus, Katila Arla-Maria Miriam, Kannus,  Kivimäki Henna Katariina, Perho, Kyösti Katriina Senja Pauliina, Kokkola, Kåla Johanna         Karoliina, Kokkola,  Laitinen Lise-Marie Elisabeth, Kokkola, Mäkikorvela Jenna Emilia, Kokkola, Rajala Tiia Amanda, Kokkola, Riippa Amalia, Kannus, Typpö Anne-Marja, Kokkola, Vilppola Emmi Sara Susanne, Kannus, Virkkala Anu Kristina, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Ikääntyvien hoidon ja huolepidon osaamisala, lähihoitaja: Alatalo Niina Marika, Pietarsaari, Cai Yilan, Kokkola, Dahlman Linda Janina, Pietarsaari, Koivukangas Terhi, Pietarsaari, Lakanen Anu Marjaana, Perho, Laukkanen Outi Hannele, Kaustinen, Pelt Astrid, Kaustinen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Vammaistyön osaamisala, lähihoitaja: Heikkinen Merja Kristiina, Kokkola, Huhtala Wilma Sofia Josefiina, Kokkola, Joki Timo, Kokkola, Luong Tuong Vi Viivi, Pietarsaari, Niemi Kristiina Annu Maaria, Alavieska, Puntanen Anni Aino Amalia, Kokkola, Veteläinen Satu, Veteli

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Vanhustyön osaamisala, lähihoitaja: Keskinen Simo, Kokkola, Rinne Inkeri Laura Mirjami, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala, lähihoitaja: Huusko Veera, Veteli, Pesola Joona, Pietarsaari, Syri Pauliina, Kokkola, Takala Marko, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja: Herlevi Laura, Kokkola, Hietamäki Minttu, Kaustinen, Jylhä Miisa, Lestijärvi, Kadari Susmita, Kokkola, Karkulahti Amanda, Kannus, Kc Ganga, Kokkola, Kinnunen Salla, Reisjärvi, Kivelä Taru, Veteli, Lappi      Hanna, Kokkola, Leino Mona, Pietarsaari, Mehtälä Julius, Kokkola, Myllymäki Meiju, Kaustinen, Mäkelä Riina, Kokkola, Niemonen Tiina, Perho, Nikki Anni, Toholampi, Nyman Kristiina, Kokkola, Pannula Niina, Perho, Svartjö Tanja, Kokkola, Syri Viola, Kokkola, Tikkakoski Johanna, Veteli, Ylikangas Jenni, Kannus, Österbacka Iida, Kruunupyy

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Aspvik Joonas Juuso Matias, Kokkola, Karhusaari Samu Santeri, Kokkoniemi Anttoni Juuso Aleksanteri, Kokkola, Lagerström Rikard Carl Anders, Kokkola, Sämpi Miika Sakari, Kannus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Hietamäki Markus Sebastian, Kalajoki

Talotekniikan perustutkinto, Putkiasennuksen osaamisala, putkiasentaja: Andersson Rasmus Mikael, Kokkola, Anttila Jere Albert, Perho, Haapalainen Benjami Sakari, Kaustinen, Hawel Remus Pyry Caspar, Kokkola, Kankaanranta Kasperi, Veteli, Karhusaari Nuutti Joonatan, Veteli, Kinnunen Klaus Henrik, Kokkola, Köyhäjoki Marko Johannes, Kaustinen, Maanselkä Niko Mikael, Perho, Mattola Hugo Aslak, Haapajärvi, Ojala Kasper Nuno Tapani, Ylivieska, Ollila Juhani Samuel, Haapavesi, Porko Sasu Emil Johannes, Kokkola, Roukala Riku Valtteri, Kokkola

Terveysalan ammattitutkinto, Jalkojenhoitotyön osaamisala, Jalkojenhoitaja (AT): Kärkinen Veera Mariella, Perho, Maijala Sanna Hannele, Ylivieska

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Käytön tuen osaamisala, datanomi: Anttila Pirjo-Riitta, Kokkola, Jukkola Niilo Andreas, Kokkola, Lahtinen Mika Antero, Kokkola, Östman Elias William, Pietarsaari

 Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Cala' Campana Emanuele, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi: Pohjoisaho Topias Henrik, Pietarsaari, Rajaniemi Valtteri Jeremias, Kalajoki, Salo Saku Otto Rikhard, Kokkola, Siermala Jere Benjam, Kalajoki

Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto, Sorkkien hoitamisen osaamisala: Hakuli Inka Elina, Lahti

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, Levy- ja hitsaustekniikan osaamisala: Jin Ying, Kokkola

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Anttila Toni Henrik, Kokkola, Turhanen Riina Anastasia, Kokkola

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Kalliokoski Arttu Elmeri, Kokkola

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto: Ala-Tainio Petri Juho Eerikki, Kokkola

Ajankohtaista

Syksyllä valmistuneet – onnea!

16.12.2020 klo 16:08

 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta 1.8.–18.12.2020 valmistuneet ja julkaisuluvan antaneet:

Autoalan perustutkinto, Autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja: Kalliokoski Jere-Casimir Aleksanteri, Halsua

Elintarvikealan perustutkinto, Elintarviketeknologian osaamisala, elintarvikkeiden valmistaja: Alshwekh Monem, Espoo

Elintarvikealan perustutkinto, Leipomoalan osaamisala, leipuri-kondiittori: Kattilakoski Pauliina Sisko, Kokkola, Kokkonen Akseli Jaakko Ilmari, Kannus, Kotrsalee Pranee, Kokkola, Lundberg Nichaphat, Kokkola, Pannula Sofia Maria, Veteli, Saarela Mari Emilia, Kokkola, Wikblad Elvira-Bonnie, Pietarsaari

Eläintenhoidon ammattitutkinto, Koirahieronnan osaamisala, koirahieroja (AT): Tamminen Ella Anniina, Oulu

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, Eläinten kouluttamisen osaamisala: Häyrinen Annina, Nokia, Könönen Nina Tuulia, Hattula, Rautiainen Heta Maaria, Kajaani

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Sorsa Suvi Maria, Karstula

Hieronnan ammattitutkinto: Blomqvist Emma Irene, Kokkola, Inkala Sari Johanna, Ylivieska, Jänkä Mia, Kokkola, Kinnunen Marjaana, Kokkola, Koskela Janne Juhani, Kokkola, Lokka Tiina, Kokkola, Manderbacka Mervi, Kalajoki, Palosaari Jami Valtteri Benjamin, Kokkola, Påvall Tuula Maria, Kokkola, Särs Ann-Louise, Evijärvi, Vuorela-Itälehto Tuija Marjanne, Pietarsaari, Vähä-Lassila Tomi Juha Tapani, Kokkola, Witick Jenna Maria, Kokkola

Hieronnan erikoisammattitutkinto: Hollanti Emilia Maija Kaarina, Kokkola, Ihanainen Minna Marjaana, Kokkola, Liljekvist Kaj Johan Evert, Pietarsaari, Mutka Hanna Emilia, Kokkola, Niemelä Toni Johannes, Kokkola, Talus Joakim Johannes, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, Kampaajatyön osaamisala, kampaaja: Englund Janette Maria, Kokkola

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Hiekka Tiia Juliaana, Perho, Timmerbacka Angelica Aurora, Kokkola, Vuori Essi Karoliina, Veteli

Johtamisen erikoisammattitutkinto: Björklund Majbritt Fredrika, Kruunupyy, Kekolahti Markus Petteri, Kokkola, Laitala Hanna-Mari, Kannus, Nikkanen Markus Eemeli, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Blässar-Zitting Maj-Britt Marianne, Kokkola, Eskola Jaana Marjatta, Kannus, Suominen Annakaisa, Kokkola, Viitala Tanja, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, Perhepäivähoidon osaamisala, perhepäivähoitaja: Tervola Anne Maarit, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto: Tanhua Raisa Elina, Alavus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Haapala Minna Paulina, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Tylli Maarit, Kokkola

Kone- ja metallialan perustutkinto, Valmistustekniikan osaamisala, koneistaja: Mattila Heikki, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Tuotantotekniikan osaamisala, levyseppähitsaaja: Hotakainen Juuso Tapani, Perho, Känsäkoski Aleksi Joonatan, Kokkola, Lahti Ville Juhani, Kokkola, Paananen Juho Kusti Petteri, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Tuotantotekniikan osaamisala, koneistaja: Niemi Seppo Sakari, Kokkola

Kuljetusalan ammattitutkinto, Henkilökuljetusten osaamisala, Linja-autonkuljettaja: Männistö Timo-Jaakko, Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto,  laborantti: Koski Riikka Johanna, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, merkonomi: Autio Noora-Maria, Tampere, Göös Erik Markus, Kannus, Joki-Huuki Jenna Kristiina, Kannus, Kurri Tuomo Akusti, Kokkola, Taivassalo Jenni Karoliina, Toholampi, Tilvis Jenita Sofia Annikki, Alavieska, Tuorila Miro Toni Tapio, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, Talous- ja toimistopalvelujen osaamisala, merkonomi: Höyhtyä Julius Anton, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Haara Pia Maria Elisabet, Kokkola, Haara Mika, Kokkola, Pekkari Therése Jeanette, Kokkola, Saarikettu Henna-Mari, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala: Hannula Heli Kirsti Marjatta, Nivala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala: Jyrkkä Maria, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala: Kainu Heidi Johanna, Kokkola, Kurikkala Tanja Jonna Janica, Kokkola, Lindholm Ronnie Sebastian Allan, Kokkola

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Anttila Sari Helena, Perho, Bergman Sari Lea Maria, Kokkola, Karjula Josefiina Mirjami, Kokkola, Kauppinen Jonne Aleksi Mikael, Kokkola, Koivumäki Iina Susanna, Veteli, Korpi Laura Kaarina, Sievi,Kovalenko Irina, Ylivieska, Kukkola Sofia Eveliina, Kannus, Lindeman Terno Mertzi Rikhard, Kokkola, Nissilä Joona Samuel, Kokkola, Nortunen Wiivi Liina, Pietarsaari, Perälä Jessica Anniina, Tampere, Salonen Roosa Maaria, Svart Jari Allan Rikhard, Kokkola, Syrjälä Tiina Maria, Kokkola, Viikmaa Kerli, Kaustinen, Ylitalo Mira Liisa, Kannus,  Åbrandt Jessika, Kokkola

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, Luontoalan osaamisala, luonto-ohjaaja: Korte Mika, Perho, Tuomisto Hillevi Kerttu Anita, Kaustinen, Ursin Sofia Kristiina, Kokkola

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Cainberg Päivi Elina, Kruunupyy, Forsell Johanna Elisabet, Kokkola, Harju Päivi Kristiina, Kokkola, Hillberg Maria Karolina, Pietarsaari, Hohenthal Jani Martti, Kokkola,  Ingalsuo Jaana Helena, Kokkola, Isopahkala Minna Maria, Kalajoki, Isosaari Piia Anneli, Kokkola, Kinnunen Satu Annikki, Kokkola, Koivuniemi Jutta, Luoto, Korpisalo Päivi, Kokkola, Koskela Timo Terho, Halsua, Krintilä Susanna Elisabeth, Kaustinen, Lember-Vikulov Reili, Uusikaarlepyy, Leskinen Marja, Kokkola, Matikainen Mirva Anneli, Kokkola, Mendes Nuno Peodro Leander, Kokkola, Mustajärvi Emmi Eveliina, Kannus, Niemelä Julia, Niemonen Jari Päiviö, Kruunupyy, Ollikkala Heini Emmi Pauliina, Pietarsaari, Osmani Faton, Pietarsaari,  Parkas-Tieva Riikka, Kokkola, Parpala Päivi Hannele, Kokkola, Pellinen Pirjo Hannele, Kokkola, Puumala Päivi Johanna, Kokkola, Riihimäki Martti Tapani, Kokkola, Ruuska Ulla Kaisa, Ylivieska, Rytkönen Kirsi Tuulia, Seinäjoki, Salmén Kati Susanna, Kokkola, Salminen Jaana Tellervo,  Kokkola, Sangi Sini-Marja, Kokkola, Tuikka Heidi Helena, Kokkola, Tuominen Hanna Mari, Kokkola, Vinkka Antti, Ylivieska, Wacklin Kaisa-Liisa, Kokkola, Yoshizawa Kati Maria, Kokkola, Yrjänä Anna Pauliina, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, Seminologin osaamisala, seminologi: Laitala Sisko Eveliina, Merijärvi, Pirinen Kristiina Marjo Anneli, Joensuu

Maatalousalan perustutkinto, Maatilatalouden osaamisala, maaseutuyrittäjä: Anttila Aleksi Mikael, Kalajoki, Haapasaari Nea Karoliina, Kannus, Klemola Teemu Tapani, Kokkola, Pudas Jenny Annina, Alavieska, Rutanen Venla Julia Johanna, Toholampi, Sorvari Topias Valtteri, Kalajoki, Yli-Hukka Meri Sofia Orvokki, Kokkola

Maatalousalan perustutkinto, Eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitaja: Kallinen Jenna Maaria, Juuka, Kyyhkynen Alexander, Jokioinen, Luomala Juho Erkki Oskari, Kaustinen, Lykhostup Sergii, Kannus

Maatalousalan perustutkinto, Turkistalouden osaamisala, turkistarhaaja: Kujala Leena Annikki, Kauhava,

Media-alan ammattitutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala: Pohjonen Linda Jasmine Anneli, Kokkola

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, mediapalvelujen toteuttaja: Kuljunlahti Jenni Amanda, Kalajoki, Kupila Jarno Eetu Mikael, Kannus, Laakso Laura Anneli, Seinäjoki, Sulkakoski Sini, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, Metsätalouden osaamisala, Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Hanhineva Jaana Marjatta, Kannus, Hylkilä Tatu-Antti, Kokkola, Kangas Tuomas Jaakko Josua, Kokkola, Oravainen Matti Tapani, Espoo, Salmén Kristian, Kannus, Seikkula Jarmo Tapio, Mikael, Oulainen

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneenkuljetuksen osaamisala, Metsäkoneenkuljettaja: Seppälä Atte, Kokkola, Sikkilä Juuso Jaakko, Sievi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Hyyryläinen Jonna, Kokkola, Lindgren Janette Birgitta, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusmaalauksen osaamisala, maalari: Bweasay Sawhsar, Kokkola, Lassila Vilma Inkeri, Kokkola, Tuomi Taru Maarit, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, Kemianteollisuuden osaamisala, prosessinhoitaja: Asunmaa Jukka Henrik, Kuivaniemi Tanja Maria, Kokkola, Kupila Mikael Jari Alexander, Kokkola, Lahtinen Anna Maaria, Kokkola,  Raivio Tommi Jesper Emil, Kokkola, Wiikman Miika Christian, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala, Toimitilahuoltaja (AT): Abdelmagid Ibrahim Mohamed Idris, Kokkola,  Dahlman Taina Irmeli, Pietarsaari, Falati Abdelrahim Halouf Kajo, Kokkola, Jussila Oona Maaret, Kokkola, Latvala Bussabakorn, Pietarsaari, Leppiniemi Sara Tuulia, Kokkola, Mehtälä Saija Marianne, Kannus, Männikkö Merja Anita, Kokkola, Nguyen Thi Ly, Rannankari Lotta, Kokkola, Ronko Anna, Kokkola, Veito Taina Anneli, Kokkola, Vilmi Thi Dinh, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuollon osaamisala, Laitoshuoltaja: Köressaar Viivika, Lestijärvi

Puuteollisuuden perustutkinto, Puusepänteollisuuden osaamisala, puuseppä: Marttinen Kalle Pentti Iisakki, Kokkola, Romar Heidi Camilla, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, Talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja: Ahonen Joel Elias, Veteli, Harjukoski Aatu Nestori, Kaustinen, Heikkala Juho Oliver, Veteli, Hiltunen Eemil Viljam Kristian, Pietarsaari, Kivelä Hanna Beata, Kokkola, Puukangas Aleksi Ilmari Johannes, Kokkola, Träsk Petteri Kalle Johannes, Kokkola, Varila Veeti Matias, Kaustinen, West Olli Andreas, Kannus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Ruokapalvelun osaamisala, kokki: Bath She Ba, Kokkola, Bergroth Oskar Mikael, Kokkola, Frilund Jonas Krister, Kokkola, Heinua Johanna Noora-Eveliina, Kankaanpää Henri Kristian, Sievi, Kumpakoon Jeerawan, Kaustinen, Niemi Sami Luukas, Emanuel,Pitphong Sangpech, Rissanen Pirkko Helena, Kruunupyy, Termonen Ida Sofia Elviira

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija: Lassila Mikko Aarno Antero

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala, lähihoitaja: Ahonen Sanna-Mari, Kokkola,Herlevi Jatta Juulia, Kokkola, Kalliosalo Riikka Josefina, Kokkola, Laurila Janica Johanna, Kokkola,  Sandkulla Matleena Ida Katarina, Kruunupyy,Sivula Ilona Kyllikki, Kannus, Wennman Kasperi Joni Justus, Kauhava, Allison Rockseers, Kokkola, Bexar Marja Johanna, Kokkola,  Herlevi Ada Joanna, Kokkola,  Honkonen Tiia Emilia, Kannus, Katila Arla-Maria Miriam, Kannus,  Kivimäki Henna Katariina, Perho, Kyösti Katriina Senja Pauliina, Kokkola, Kåla Johanna         Karoliina, Kokkola,  Laitinen Lise-Marie Elisabeth, Kokkola, Mäkikorvela Jenna Emilia, Kokkola, Rajala Tiia Amanda, Kokkola, Riippa Amalia, Kannus, Typpö Anne-Marja, Kokkola, Vilppola Emmi Sara Susanne, Kannus, Virkkala Anu Kristina, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Ikääntyvien hoidon ja huolepidon osaamisala, lähihoitaja: Alatalo Niina Marika, Pietarsaari, Cai Yilan, Kokkola, Dahlman Linda Janina, Pietarsaari, Koivukangas Terhi, Pietarsaari, Lakanen Anu Marjaana, Perho, Laukkanen Outi Hannele, Kaustinen, Pelt Astrid, Kaustinen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Vammaistyön osaamisala, lähihoitaja: Heikkinen Merja Kristiina, Kokkola, Huhtala Wilma Sofia Josefiina, Kokkola, Joki Timo, Kokkola, Luong Tuong Vi Viivi, Pietarsaari, Niemi Kristiina Annu Maaria, Alavieska, Puntanen Anni Aino Amalia, Kokkola, Veteläinen Satu, Veteli

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Vanhustyön osaamisala, lähihoitaja: Keskinen Simo, Kokkola, Rinne Inkeri Laura Mirjami, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala, lähihoitaja: Huusko Veera, Veteli, Pesola Joona, Pietarsaari, Syri Pauliina, Kokkola, Takala Marko, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja: Herlevi Laura, Kokkola, Hietamäki Minttu, Kaustinen, Jylhä Miisa, Lestijärvi, Kadari Susmita, Kokkola, Karkulahti Amanda, Kannus, Kc Ganga, Kokkola, Kinnunen Salla, Reisjärvi, Kivelä Taru, Veteli, Lappi      Hanna, Kokkola, Leino Mona, Pietarsaari, Mehtälä Julius, Kokkola, Myllymäki Meiju, Kaustinen, Mäkelä Riina, Kokkola, Niemonen Tiina, Perho, Nikki Anni, Toholampi, Nyman Kristiina, Kokkola, Pannula Niina, Perho, Svartjö Tanja, Kokkola, Syri Viola, Kokkola, Tikkakoski Johanna, Veteli, Ylikangas Jenni, Kannus, Österbacka Iida, Kruunupyy

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Aspvik Joonas Juuso Matias, Kokkola, Karhusaari Samu Santeri, Kokkoniemi Anttoni Juuso Aleksanteri, Kokkola, Lagerström Rikard Carl Anders, Kokkola, Sämpi Miika Sakari, Kannus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Hietamäki Markus Sebastian, Kalajoki

Talotekniikan perustutkinto, Putkiasennuksen osaamisala, putkiasentaja: Andersson Rasmus Mikael, Kokkola, Anttila Jere Albert, Perho, Haapalainen Benjami Sakari, Kaustinen, Hawel Remus Pyry Caspar, Kokkola, Kankaanranta Kasperi, Veteli, Karhusaari Nuutti Joonatan, Veteli, Kinnunen Klaus Henrik, Kokkola, Köyhäjoki Marko Johannes, Kaustinen, Maanselkä Niko Mikael, Perho, Mattola Hugo Aslak, Haapajärvi, Ojala Kasper Nuno Tapani, Ylivieska, Ollila Juhani Samuel, Haapavesi, Porko Sasu Emil Johannes, Kokkola, Roukala Riku Valtteri, Kokkola

Terveysalan ammattitutkinto, Jalkojenhoitotyön osaamisala, Jalkojenhoitaja (AT): Kärkinen Veera Mariella, Perho, Maijala Sanna Hannele, Ylivieska

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Käytön tuen osaamisala, datanomi: Anttila Pirjo-Riitta, Kokkola, Jukkola Niilo Andreas, Kokkola, Lahtinen Mika Antero, Kokkola, Östman Elias William, Pietarsaari

 Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Cala' Campana Emanuele, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi: Pohjoisaho Topias Henrik, Pietarsaari, Rajaniemi Valtteri Jeremias, Kalajoki, Salo Saku Otto Rikhard, Kokkola, Siermala Jere Benjam, Kalajoki

Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto, Sorkkien hoitamisen osaamisala: Hakuli Inka Elina, Lahti

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, Levy- ja hitsaustekniikan osaamisala: Jin Ying, Kokkola

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Anttila Toni Henrik, Kokkola, Turhanen Riina Anastasia, Kokkola

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Kalliokoski Arttu Elmeri, Kokkola

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto: Ala-Tainio Petri Juho Eerikki, Kokkola