Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Tulevaisuuden osaajaksi -messut tänä vuonna virtuaalisena

3.11.2020 klo 09:30

Kampushallissa perinteisesti järjestettävät Tulevaisuuden osaajaksi -messut järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti. Alueen yhdeksäsluokkalaiset pääsevät tutustumaan Kpedun tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin yhdessä Herbalistin ja Jennysvoicesin kanssa, kun tubettajat suuntaavat tiensä Keski-Pohjanmaalle tiistaina 8.12.

Yhdeksäsluokkalaiset pääsevät seuraamaan tubettajien edesottamuksia omilta kouluiltaan Kpedun YouTube-kanavalla lähetettävien suorien lähetysten kautta. Ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus kertoo, että virtuaalimessujen myötä nuoret pääsevät heitä kiinnostavalla tavalla tutustumaan eri aloihin.

– Nuoret saavat messupäivän aikana tutustua opiskelumahdollisuuksiin sekä suorien lähetysten että oppimisympäristöistä otettujen 360-kuvien kautta. Meillä on tavoitteena antaa nuorille realistinen kuva siitä, minkälaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ammatillinen koulutus tuo tullessaan.

Lisätiedot:

Rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101 

 

Virtuaalimessusivusto: https://www.kpedu.fi/tulevaisuudenosaajaksi

Suora lähetys: https://www.youtube.com/user/KpeduFI/live

Kuvassa mainos tulevista virtuaalimessuista. Mainoksen taustana olevassa kuvassa nuoret nojaavat seinää vasten.

Ajankohtaista

Tulevaisuuden osaajaksi -messut tänä vuonna virtuaalisena

3.11.2020 klo 09:30

Kampushallissa perinteisesti järjestettävät Tulevaisuuden osaajaksi -messut järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti. Alueen yhdeksäsluokkalaiset pääsevät tutustumaan Kpedun tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin yhdessä Herbalistin ja Jennysvoicesin kanssa, kun tubettajat suuntaavat tiensä Keski-Pohjanmaalle tiistaina 8.12.

Yhdeksäsluokkalaiset pääsevät seuraamaan tubettajien edesottamuksia omilta kouluiltaan Kpedun YouTube-kanavalla lähetettävien suorien lähetysten kautta. Ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus kertoo, että virtuaalimessujen myötä nuoret pääsevät heitä kiinnostavalla tavalla tutustumaan eri aloihin.

– Nuoret saavat messupäivän aikana tutustua opiskelumahdollisuuksiin sekä suorien lähetysten että oppimisympäristöistä otettujen 360-kuvien kautta. Meillä on tavoitteena antaa nuorille realistinen kuva siitä, minkälaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ammatillinen koulutus tuo tullessaan.

Lisätiedot:

Rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101 

 

Virtuaalimessusivusto: https://www.kpedu.fi/tulevaisuudenosaajaksi

Suora lähetys: https://www.youtube.com/user/KpeduFI/live

Kuvassa mainos tulevista virtuaalimessuista. Mainoksen taustana olevassa kuvassa nuoret nojaavat seinää vasten.