Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kpedun toiminta keväällä ja kesällä

5.5.2020 klo 16:40

 

Valtioneuvoston 4.5. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin toisen asteen oppilaitoksille suositus jatkaa poikkeusoloista johtuvaa toimintamallia, vaikka tiukka määräys oppilaitosten suljettuna pitämisestä tiedotustilaisuuden mukaan poistuu 14.5. lähtien.

Ammattiopiston johtotiimissä tehdyn kartoituksen ja yhteisen linjauksen perusteella Kpedussa jatketaan kuitenkin toukokuun loppuun asti samalla toimintamallilla, jolla olemme toimineet 18.3.2020 lähtien, eli opetus toteutetaan pääosin etäopetuksena ja työelämässä oppien. Valmistuvien osalta ja erityistä tukea tarvitsevien osalta voidaan toimia jo nyt käytössä olevien poikkeusjärjestelyin.

Yksittäisten opiskelijoiden tai pienten ryhmien ohjaus ja opetus on perustellusta tarpeesta mahdollista, ja valmistuvat voivat tehdä näyttöjä oppilaitosympäristössä, jos ne eivät onnistu työpaikoilla.   

Kesäkuun alusta alkaen toteutetaan kesäopintoja joko työelämässä oppimisena koulutus- tai oppisopimuksella tai kesäopintotarjottimelta. Etä- ja lähiopetuksen toteutustapoja pohditaan kesäkuun opintojen osalta vielä.

Henkilöstön osalta on voimassa vahva suositus etätyön jatkamisesta kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.

Tilanteita arvioidaan jatkuvasti ja toimintaohjeita tarkennetaan tilanteiden edellyttämällä tavalla.

Lisätietoja:

Yhtymäjohtaja, Liisa Sadeharju

liisa.sadeharju(at)kpedu.fi

044 725 0080

Ammattiopiston rehtori, Sirkku Purontaus

sirkku.purontaus(at)kpedu.fi

044 725 0101

Ajankohtaista

Kpedun toiminta keväällä ja kesällä

5.5.2020 klo 16:40

 

Valtioneuvoston 4.5. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin toisen asteen oppilaitoksille suositus jatkaa poikkeusoloista johtuvaa toimintamallia, vaikka tiukka määräys oppilaitosten suljettuna pitämisestä tiedotustilaisuuden mukaan poistuu 14.5. lähtien.

Ammattiopiston johtotiimissä tehdyn kartoituksen ja yhteisen linjauksen perusteella Kpedussa jatketaan kuitenkin toukokuun loppuun asti samalla toimintamallilla, jolla olemme toimineet 18.3.2020 lähtien, eli opetus toteutetaan pääosin etäopetuksena ja työelämässä oppien. Valmistuvien osalta ja erityistä tukea tarvitsevien osalta voidaan toimia jo nyt käytössä olevien poikkeusjärjestelyin.

Yksittäisten opiskelijoiden tai pienten ryhmien ohjaus ja opetus on perustellusta tarpeesta mahdollista, ja valmistuvat voivat tehdä näyttöjä oppilaitosympäristössä, jos ne eivät onnistu työpaikoilla.   

Kesäkuun alusta alkaen toteutetaan kesäopintoja joko työelämässä oppimisena koulutus- tai oppisopimuksella tai kesäopintotarjottimelta. Etä- ja lähiopetuksen toteutustapoja pohditaan kesäkuun opintojen osalta vielä.

Henkilöstön osalta on voimassa vahva suositus etätyön jatkamisesta kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.

Tilanteita arvioidaan jatkuvasti ja toimintaohjeita tarkennetaan tilanteiden edellyttämällä tavalla.

Lisätietoja:

Yhtymäjohtaja, Liisa Sadeharju

liisa.sadeharju(at)kpedu.fi

044 725 0080

Ammattiopiston rehtori, Sirkku Purontaus

sirkku.purontaus(at)kpedu.fi

044 725 0101