Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Kpedun vuoden työelämäkumppani on Softwave Ohjelmistot Oy

30.4.2020 klo 14:17

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut vuoden työelämäkumppaniksi kokkolalaisen ohjelmistoalan yrityksen Softwave Ohjelmistot Oy:n. Julkistamis- ja palkitsemistilaisuus järjestettiin tänään torstaina 30.4 Kampushallin portailla Kokkolassa.

Softwave Ohjelmistot Oy ottaa vuosittain työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen useita Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ohjelmistotuotannon opiskelijoita, ja on rekrytoinut heistä viime vuosien aikana kymmenkunta. Samaa polkua yrityksen riveihin on kulkenut myös tuotepäällikkönä työskentelevä Eemu Pihlaja, joka tietää, että ohjelmistoalan työura alkaa luontevasti joko työssäoppimisen tai kesätöiden merkeissä.

-Olemme aina pyrkineet järjestämään työharjoittelupaikkoja niitä kyseleville. Meillä on ollut paljon kpedulaisia harjoittelussa, ja se on osoittautunut toimivaksi tavaksi päästä arvioimaan heidän osaamisensa tasoa mahdollisia rekrytointeja silmällä pitäen, Pihlaja toteaa.

Valitsemisperusteissa kerrotaan myös, että yritys mahdollistaa ohjauksellaan laadukkaiden näyttöjen suorittamisen, ja on osallistunut myös aktiivisesti Kpedun työelämäyhteistyötapahtumiin. Pihlaja kertoo, että toimiva yhteistyö koulutuksenjärjestäjien kanssa on hyödyksi myös työelämälle.

-Olemme päässeet käymään hyvää keskustelua siitä, minkälaisia tarpeita yrityksillä on, ja mitkä osaamisalueet nähdään tärkeimmiksi. Olen tyytyväinen siihen, miten meidän tarpeitamme on kuunneltu.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston vuoden työelämäkumppani valittiin jo viidennentoista kerran. Palkitsemistilaisuudessa olivat läsnä Softwave Ohjelmistot Oy:n toimitusjohtaja Janne Lehtinen, tuotepäällikkö Eemu Pihlaja ja ICT-asiantuntija Ville Frantti.

Rehtori Sirkku Purontauksen ohella Keski-Pohjanmaan ammattiopiston edustajina tilaisuudessa olivat IT- ja media-alan toimialapäällikkö Mika Väisälä ja lehtori Juhani Kuivaniemi.

Vuoden 2020 työelämäkumppani Softwave Ohjelmistot Oy

Ajankohtaista

Kpedun vuoden työelämäkumppani on Softwave Ohjelmistot Oy

30.4.2020 klo 14:17

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut vuoden työelämäkumppaniksi kokkolalaisen ohjelmistoalan yrityksen Softwave Ohjelmistot Oy:n. Julkistamis- ja palkitsemistilaisuus järjestettiin tänään torstaina 30.4 Kampushallin portailla Kokkolassa.

Softwave Ohjelmistot Oy ottaa vuosittain työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen useita Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ohjelmistotuotannon opiskelijoita, ja on rekrytoinut heistä viime vuosien aikana kymmenkunta. Samaa polkua yrityksen riveihin on kulkenut myös tuotepäällikkönä työskentelevä Eemu Pihlaja, joka tietää, että ohjelmistoalan työura alkaa luontevasti joko työssäoppimisen tai kesätöiden merkeissä.

-Olemme aina pyrkineet järjestämään työharjoittelupaikkoja niitä kyseleville. Meillä on ollut paljon kpedulaisia harjoittelussa, ja se on osoittautunut toimivaksi tavaksi päästä arvioimaan heidän osaamisensa tasoa mahdollisia rekrytointeja silmällä pitäen, Pihlaja toteaa.

Valitsemisperusteissa kerrotaan myös, että yritys mahdollistaa ohjauksellaan laadukkaiden näyttöjen suorittamisen, ja on osallistunut myös aktiivisesti Kpedun työelämäyhteistyötapahtumiin. Pihlaja kertoo, että toimiva yhteistyö koulutuksenjärjestäjien kanssa on hyödyksi myös työelämälle.

-Olemme päässeet käymään hyvää keskustelua siitä, minkälaisia tarpeita yrityksillä on, ja mitkä osaamisalueet nähdään tärkeimmiksi. Olen tyytyväinen siihen, miten meidän tarpeitamme on kuunneltu.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston vuoden työelämäkumppani valittiin jo viidennentoista kerran. Palkitsemistilaisuudessa olivat läsnä Softwave Ohjelmistot Oy:n toimitusjohtaja Janne Lehtinen, tuotepäällikkö Eemu Pihlaja ja ICT-asiantuntija Ville Frantti.

Rehtori Sirkku Purontauksen ohella Keski-Pohjanmaan ammattiopiston edustajina tilaisuudessa olivat IT- ja media-alan toimialapäällikkö Mika Väisälä ja lehtori Juhani Kuivaniemi.

Vuoden 2020 työelämäkumppani Softwave Ohjelmistot Oy