Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Kuusi Kpedun opiskelijaa Taitaja2020-finaaleihin

2.3.2020 klo 12:29

Kuusi Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa on semifinaalien kautta selvittänyt tiensä toukokuussa järjestettävään Taitaja2020-finaalitapahtumaan, jossa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa ammattitaidon suomenmestaruuksista.

Kokkolan Ammattikampuksella opiskelevat Riku Kalliokoski ja Matias Mehtälä selviytyivät automaatioasennuslajin, Valtteri Hakala ja Jasper Tiala parilajina kisattavan kappaletavara-automaatiolajin sekä Oskari Vänttilä verkkosivujen tuottaminen -lajin finaaliin. Kannuksen toimipaikassa opiskeleva Onni Mäntylä kamppailee metsäkoneen käyttö -lajin finaalissa.

Taitaja2020-semifinaalit, joihin osallistui noin 1.500 opiskelijaa, järjestettiin 27.1.–31.1. yli 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Semifinaaleista karsittiin pääsääntöisesti kahdeksan parasta kunkin alan osaavinta nuorta jokaisen lajin finaaliin.

Jyväskylässä 11.5.–14.5. järjestettävässä Taitaja2020-finaalitapahtumassa  toisistaan ottaa mittaa miltei 350 ammattiin opiskelevaa nuorta 44 eri lajissa ja kolmessa näytöslajissa.

Taitaja on Suomen suurin ja merkittävin vuosittainen ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Jyväskylään odotetaan noin 40.000 kävijää.

Ajankohtaista

Kuusi Kpedun opiskelijaa Taitaja2020-finaaleihin

2.3.2020 klo 12:29

Kuusi Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa on semifinaalien kautta selvittänyt tiensä toukokuussa järjestettävään Taitaja2020-finaalitapahtumaan, jossa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa ammattitaidon suomenmestaruuksista.

Kokkolan Ammattikampuksella opiskelevat Riku Kalliokoski ja Matias Mehtälä selviytyivät automaatioasennuslajin, Valtteri Hakala ja Jasper Tiala parilajina kisattavan kappaletavara-automaatiolajin sekä Oskari Vänttilä verkkosivujen tuottaminen -lajin finaaliin. Kannuksen toimipaikassa opiskeleva Onni Mäntylä kamppailee metsäkoneen käyttö -lajin finaalissa.

Taitaja2020-semifinaalit, joihin osallistui noin 1.500 opiskelijaa, järjestettiin 27.1.–31.1. yli 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Semifinaaleista karsittiin pääsääntöisesti kahdeksan parasta kunkin alan osaavinta nuorta jokaisen lajin finaaliin.

Jyväskylässä 11.5.–14.5. järjestettävässä Taitaja2020-finaalitapahtumassa  toisistaan ottaa mittaa miltei 350 ammattiin opiskelevaa nuorta 44 eri lajissa ja kolmessa näytöslajissa.

Taitaja on Suomen suurin ja merkittävin vuosittainen ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Jyväskylään odotetaan noin 40.000 kävijää.