Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Redu Kpedun vieraana 20.1. - 21.1.

21.1.2020 klo 08:35

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän Redun edustajat tekevät kaksipäiväisen vierailun Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymään ja Kokkolaan 20.1. - 21.1.

Benchmarking-tapaamisen yhteydessä koulutuksen järjestäjät Redu ja Kpedu kertovat johtajiensa Saija Niemelä-Pentti ja Liisa Sadeharju johdolla toimintansa ajankohtaisista asioista ja alkaneen vuoden suunnitelmista, aiheina esim. pedagogiset ratkaisut, vuosityöaika, työelämän palveluprosessi, kiinteistöstrategia ja hallintosääntöuudistus. Päiviin sisältyy myös yhteistä ryhmätyöskentelyä sekä johtoryhmä- ja alakohtaisia vastinparitapaamisia.

Ensimmäisen vierailupäivän aikana Redun pedagoginen päällikkö Riitta Karusaari esittelee 24.1.2020 julkisesti tarkastettavan kasvatustieteen väitöskirjansa tuloksia. Pohjanmaan Kauppakamarin Kokkolan ja Pietarsaaren toiminta-alueen johtaja Paula Erkkilä kertoo alustuksessaan Keski-Pohjanmaan vallitsevista kehittymisnäkemyksistä. 

Työryhmätyöskentely jatkuu toisena vierailupäivänä. Redun ja Kpedun edustajat tapaavat päivän aikana myös kaksi eduskunnan sivistysvaliokuntaan kuuluvaa pohjalaista kansanedustajaa. Lisäksi Redun edustajille esitellään Kpedun Lean-toimintoja. 

Kyse on vastavierailusta, sillä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän edustajat tekivät benchmarking-matkan Rovaniemen koulutuskuntayhtymään tammikuussa 2019. 

Ajankohtaista

Redu Kpedun vieraana 20.1. - 21.1.

21.1.2020 klo 08:35

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän Redun edustajat tekevät kaksipäiväisen vierailun Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymään ja Kokkolaan 20.1. - 21.1.

Benchmarking-tapaamisen yhteydessä koulutuksen järjestäjät Redu ja Kpedu kertovat johtajiensa Saija Niemelä-Pentti ja Liisa Sadeharju johdolla toimintansa ajankohtaisista asioista ja alkaneen vuoden suunnitelmista, aiheina esim. pedagogiset ratkaisut, vuosityöaika, työelämän palveluprosessi, kiinteistöstrategia ja hallintosääntöuudistus. Päiviin sisältyy myös yhteistä ryhmätyöskentelyä sekä johtoryhmä- ja alakohtaisia vastinparitapaamisia.

Ensimmäisen vierailupäivän aikana Redun pedagoginen päällikkö Riitta Karusaari esittelee 24.1.2020 julkisesti tarkastettavan kasvatustieteen väitöskirjansa tuloksia. Pohjanmaan Kauppakamarin Kokkolan ja Pietarsaaren toiminta-alueen johtaja Paula Erkkilä kertoo alustuksessaan Keski-Pohjanmaan vallitsevista kehittymisnäkemyksistä. 

Työryhmätyöskentely jatkuu toisena vierailupäivänä. Redun ja Kpedun edustajat tapaavat päivän aikana myös kaksi eduskunnan sivistysvaliokuntaan kuuluvaa pohjalaista kansanedustajaa. Lisäksi Redun edustajille esitellään Kpedun Lean-toimintoja. 

Kyse on vastavierailusta, sillä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän edustajat tekivät benchmarking-matkan Rovaniemen koulutuskuntayhtymään tammikuussa 2019.