Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kpedulle 350.000 euroa opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen

29.11.2019 klo 11:19

Opetus- ja kulttuuriministeriö on 27.11. tehdyn päätöksen mukaisesti myöntänyt Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymälle 350.000 euroa opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen. Raha käytetään opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen sellaisille aloille, joille on tunnistettu selkein tarve.

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi 105 ammatillisen koulutuksen järjestäjille 32 miljoonaa euroa, josta 20 miljoonaa on myönnetty opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen sekä opetuksen ja ohjauksen tukitoimiin.  

Opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen on varattu vuoden 2020 talousarvioesityksessä 80 miljoonaa euroa, joka on tarkoitus myöntää vuoden alussa. Hallitusohjelman tavoitteena on lisätä ammatilliseen koulutukseen yhteensä 235 miljoonaa euroa, josta päätetään hallituskauden aikana.

Ajankohtaista

Kpedulle 350.000 euroa opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen

29.11.2019 klo 11:19

Opetus- ja kulttuuriministeriö on 27.11. tehdyn päätöksen mukaisesti myöntänyt Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymälle 350.000 euroa opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen. Raha käytetään opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen sellaisille aloille, joille on tunnistettu selkein tarve.

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi 105 ammatillisen koulutuksen järjestäjille 32 miljoonaa euroa, josta 20 miljoonaa on myönnetty opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen sekä opetuksen ja ohjauksen tukitoimiin.  

Opettajien ja ohjaajien palkkaamiseen on varattu vuoden 2020 talousarvioesityksessä 80 miljoonaa euroa, joka on tarkoitus myöntää vuoden alussa. Hallitusohjelman tavoitteena on lisätä ammatilliseen koulutukseen yhteensä 235 miljoonaa euroa, josta päätetään hallituskauden aikana.