Koulutamme nuoret ja aikuiset

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Ota yhteys hakijapalveluihimme!

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Kpedulle hopeamitali ja neljä kunniamainintaa SAKUstars-kisoissa

15.4.2019 klo 09:00

Yhteiskuva 3

Kpedun opiskelijat menestyivät hyvin tämän vuoden ammatillisten opiskelijoiden SAKUstars-kulttuurikisoissa Sastamalassa.

Oona Kallio nappasi lausunnasta hopeaa. Kallio esitti ohjelmanumeronsa myös kilpailujen avajaisissa.

Kpedu sai myös kolme kunniamainintaa livelajeissa: Jasmina Järvenoja (lajina taidetta kahdessa tunnissa), Samira Saeedi (taidetta mallin mukaan) ja K17-näytelmäryhmä Alisa Jääskeläinen, Mina Nappar, Senja Verronen, Tiina Tiitinen ja Tuuli Peränen sekä koirat Romu, Kamu ja Kuri (näytelmät). Heidän lisäkseen kunniamaininnan sai jo aiemmin Katri Leppäkangas kirjoitelmista.

Järjestyksessään jo 65. Suomen ammatillisten opiskelijoiden vuosittaiset kulttuurikilpailut eli SAKUstars-tapahtuma pidettiin tänä vuonna Sastamalassa 9.4.–11.4. Mukana oli kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu. Kilpailun livelajeihin osallistui yli 500 ammatillista opiskelijaa eri puolilta Suomea. Kilpailujen teema oli Sopivasti sykettä.

Kpedusta SAKUstars-tapahtumassa oli mukana yhteensä 12 opiskelijaa. Lisäksi ennakkolajeihin osallistui kahdeksan opiskelijaa.

- Kisat oli järjestetty hyvin ja mieleen jäi esiintymisen ilo sekä vilpitön kannustus yli koulurajojen. Kpedun joukkueella piti kiirettä, mutta ehdimme myös tsemppaamaan toisiamme eri lajeissa, Kpedun joukkueenjohtaja Titta Uunila kiitteli. 

Seuraava SAKUstars järjestetään Stadin ammattiopistossa ensi vuoden huhtikuussa teemalla Dream hard.

Tutustu myös:

SAKUstars Facebookissa

SAKUstars-tapahtuman verkkosivut

Ajankohtaista

Kpedulle hopeamitali ja neljä kunniamainintaa SAKUstars-kisoissa

15.4.2019 klo 09:00

Yhteiskuva 3

Kpedun opiskelijat menestyivät hyvin tämän vuoden ammatillisten opiskelijoiden SAKUstars-kulttuurikisoissa Sastamalassa.

Oona Kallio nappasi lausunnasta hopeaa. Kallio esitti ohjelmanumeronsa myös kilpailujen avajaisissa.

Kpedu sai myös kolme kunniamainintaa livelajeissa: Jasmina Järvenoja (lajina taidetta kahdessa tunnissa), Samira Saeedi (taidetta mallin mukaan) ja K17-näytelmäryhmä Alisa Jääskeläinen, Mina Nappar, Senja Verronen, Tiina Tiitinen ja Tuuli Peränen sekä koirat Romu, Kamu ja Kuri (näytelmät). Heidän lisäkseen kunniamaininnan sai jo aiemmin Katri Leppäkangas kirjoitelmista.

Järjestyksessään jo 65. Suomen ammatillisten opiskelijoiden vuosittaiset kulttuurikilpailut eli SAKUstars-tapahtuma pidettiin tänä vuonna Sastamalassa 9.4.–11.4. Mukana oli kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu. Kilpailun livelajeihin osallistui yli 500 ammatillista opiskelijaa eri puolilta Suomea. Kilpailujen teema oli Sopivasti sykettä.

Kpedusta SAKUstars-tapahtumassa oli mukana yhteensä 12 opiskelijaa. Lisäksi ennakkolajeihin osallistui kahdeksan opiskelijaa.

- Kisat oli järjestetty hyvin ja mieleen jäi esiintymisen ilo sekä vilpitön kannustus yli koulurajojen. Kpedun joukkueella piti kiirettä, mutta ehdimme myös tsemppaamaan toisiamme eri lajeissa, Kpedun joukkueenjohtaja Titta Uunila kiitteli. 

Seuraava SAKUstars järjestetään Stadin ammattiopistossa ensi vuoden huhtikuussa teemalla Dream hard.

Tutustu myös:

SAKUstars Facebookissa

SAKUstars-tapahtuman verkkosivut