Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Sirpa Puusaari mukana raviurheilun tulevaisuustyön nuorisotyöryhmässä

19.2.2019 klo 13:34

onys ja minä

Kpedu Kaustisen toimipaikkapäällikkö Sirpa Puusaari on nimetty raviurheilun tulevaisuustyön nuorisotyöryhmään. Nuorisotyön ja neljän muun työryhmän jäsenet nimesi Suomen Hippos ry:n hallituksen ohjausryhmä tammikuussa 2019. Työryhmien tehtävänä on tuoda tulevaisuustyöhön uusia ajatuksia ja haastaa olemassa olevia toimintamalleja.

Puusaaresta on tärkeä päästä osallistumaan suomalaisen raviurheilun tulevaisuustyöhön. – Siellä on mahdollisuus tuoda ajatuksia ja näkemyksiä alan tulevaisuudesta nimenomaan ammatillisen koulutuksen näkökulmasta. Kuten myös toimia niiden nuorten viestinviejinä, jotka ovat päättäneet kouluttautua hevostalouden alalla ja hankkia hevosista itselleen ammatin, Puusaari toteaa. – Tulevaisuutta ja nuoria on käsitelty myös kansainvälisten verkostojemme tapaamisissa, viimeksi Ranskassa helmikuun alussa, Puusaari jatkaa.

Vermon raviradalla järjestettiin 9.2. nuorille raviurheilijoille suunnattu Future Worshop -tilaisuus, jossa asiantuntevien alustusten jälkeen nuoret taustajoukkoineen pääsivät vastaamaan tulevaisuustyön yhteisen alustan kautta reaaliajassa raviurheilun nykytilaa ja tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin.

Tulevaisuustyö käynnistyi Lahdessa 2.2. järjestetyssä yhteisessä tulevaisuusfoorumissa. Työryhmät valmistelevat toimenpide-esityksiä ohjausryhmälle ja voivat tarvittaessa käyttää tukena myös muita asiantuntijoita.

Nuorisotyöryhmä työskentelee muiden työryhmien tavoin helmi-maaliskuu ajan. Seuraavan kerran nuorisotyöryhmä kokoontuu 25.2.

Tulevaisuustyötä käsitellään keväällä kokoontuvassa Suomen Hippos ry:n valtuuskunnassa. Tavoitteeksi on asetettu se, että työryhmät saavat työnsä valmiiksi tämän vuoden marraskuussa.

Ajankohtaista

Sirpa Puusaari mukana raviurheilun tulevaisuustyön nuorisotyöryhmässä

19.2.2019 klo 13:34

onys ja minä

Kpedu Kaustisen toimipaikkapäällikkö Sirpa Puusaari on nimetty raviurheilun tulevaisuustyön nuorisotyöryhmään. Nuorisotyön ja neljän muun työryhmän jäsenet nimesi Suomen Hippos ry:n hallituksen ohjausryhmä tammikuussa 2019. Työryhmien tehtävänä on tuoda tulevaisuustyöhön uusia ajatuksia ja haastaa olemassa olevia toimintamalleja.

Puusaaresta on tärkeä päästä osallistumaan suomalaisen raviurheilun tulevaisuustyöhön. – Siellä on mahdollisuus tuoda ajatuksia ja näkemyksiä alan tulevaisuudesta nimenomaan ammatillisen koulutuksen näkökulmasta. Kuten myös toimia niiden nuorten viestinviejinä, jotka ovat päättäneet kouluttautua hevostalouden alalla ja hankkia hevosista itselleen ammatin, Puusaari toteaa. – Tulevaisuutta ja nuoria on käsitelty myös kansainvälisten verkostojemme tapaamisissa, viimeksi Ranskassa helmikuun alussa, Puusaari jatkaa.

Vermon raviradalla järjestettiin 9.2. nuorille raviurheilijoille suunnattu Future Worshop -tilaisuus, jossa asiantuntevien alustusten jälkeen nuoret taustajoukkoineen pääsivät vastaamaan tulevaisuustyön yhteisen alustan kautta reaaliajassa raviurheilun nykytilaa ja tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin.

Tulevaisuustyö käynnistyi Lahdessa 2.2. järjestetyssä yhteisessä tulevaisuusfoorumissa. Työryhmät valmistelevat toimenpide-esityksiä ohjausryhmälle ja voivat tarvittaessa käyttää tukena myös muita asiantuntijoita.

Nuorisotyöryhmä työskentelee muiden työryhmien tavoin helmi-maaliskuu ajan. Seuraavan kerran nuorisotyöryhmä kokoontuu 25.2.

Tulevaisuustyötä käsitellään keväällä kokoontuvassa Suomen Hippos ry:n valtuuskunnassa. Tavoitteeksi on asetettu se, että työryhmät saavat työnsä valmiiksi tämän vuoden marraskuussa.