Koulutamme nuoret ja aikuiset

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Ota yhteys hakijapalveluihimme!

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Kpedun ja Jedun Polku maaseudulle -hanke tutustuttaa lapset ja nuoret maaseutuun

13.2.2019 klo 11:13

Hansu Heidi ja heinäpaalit

Kolmen Leader-ryhmän – Rieska, Pirityiset ja Keskipiste – rahoittama Polku maaseudulle -hanke käynnistyy 1.4.2019. Hankkeessa tehdään maaseutua ja maaseudun ammatteja ja yrityksiä tutuiksi eri kouluasteiden oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kaksi ja puoli vuotta kestävän hankkeen vetäjänä toimii Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja osatoteuttajana Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu.

Polku maaseudulle -hankkeen tavoitteena on kehittää yrittäjä-, ammattilais- ja kouluverkosto maaseudun ammattien markkinointiin sekä verkoston avulla juurruttaa myönteinen asenne maaseudun toimintaympäristöön, ammatteihin ja tuotteisiin. Pitkän ajan tavoitteena hankkeella on parantaa maaseudun elinvoimaa ja vetovoimaa lisäämällä tietämystä ja kokemusta maaseudun ammateista erityisesti lasten ja nuorten parissa.

Ajankohtaista

Kpedun ja Jedun Polku maaseudulle -hanke tutustuttaa lapset ja nuoret maaseutuun

13.2.2019 klo 11:13

Hansu Heidi ja heinäpaalit

Kolmen Leader-ryhmän – Rieska, Pirityiset ja Keskipiste – rahoittama Polku maaseudulle -hanke käynnistyy 1.4.2019. Hankkeessa tehdään maaseutua ja maaseudun ammatteja ja yrityksiä tutuiksi eri kouluasteiden oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kaksi ja puoli vuotta kestävän hankkeen vetäjänä toimii Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja osatoteuttajana Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu.

Polku maaseudulle -hankkeen tavoitteena on kehittää yrittäjä-, ammattilais- ja kouluverkosto maaseudun ammattien markkinointiin sekä verkoston avulla juurruttaa myönteinen asenne maaseudun toimintaympäristöön, ammatteihin ja tuotteisiin. Pitkän ajan tavoitteena hankkeella on parantaa maaseudun elinvoimaa ja vetovoimaa lisäämällä tietämystä ja kokemusta maaseudun ammateista erityisesti lasten ja nuorten parissa.