Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Kpedulle Maakunnallinen liikkuva koulu -palkinto

31.1.2019 klo 08:15
Satu Sundell ja Sirkku Purontaus Urheilugaalassa 2019

(Kuva: Tomi Hirvinen)

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja sen hanke KpeduMoves palkittiin Maakunnallinen liikkuva koulu -palkinnolla Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa, joka järjestettiin Kokkolan Snellman-salissa 26.1.

Palkitsemisperusteiden mukaan KpeduMoves-hanke kehittää ja liikunnallistaa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoiden arkea. Ammattiopiston toimipaikkojen välinen monipuolinen ja moniammatillinen yhteistyö luo uudenlaista toimintakulttuuria opiskelijoiden elämään.  Kpedun tekemä yhteistyö urheiluseurojen sekä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n ja muiden liikuntajärjestöjen kanssa on merkittävä osa toiminnan liikunnallistamisessa.

KpeduMoves-hankkeessa on syksystä 2017 alkaen mm. koulutettu liikunta-tutoreita eri toimipaikkoihin, järjestetty erilaisia koulupäivän toiminnallisuutta ja liikunnallisuutta lisääviä koulutuksia sekä tapahtumia Kpedun henkilöstölle ja opiskelijoille. Lisäksi on ollut haastekilpailuja, osallistuttu erilaisiin liikunta-tapahtumiin, järjestetty säännöllistä välituntiliikuntaa kuten esim. höntsää, hankittu erilaisia liikuntavälineitä ja organisoitu taukoliikuntatiloja toimipaikkoihin sekä integroitu Liikkuva koulu -toimintaa eri tavoin toimialojen opetukseen. KpeduMoves-hankkeen tavoitteena on lisätä tavalla ja toisella yhteisöllisyyttä ja tukea terveellisiä elämätapoja yhteistyössä seurojen, järjestöjen ja muiden tahojen kanssa. 

Urheilugaalassa Maakunnallinen liikkuva koulu -palkinnon vastaanottivat Kpedun puolesta Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus ja Kpedu Moves -hankkeen projektipäällikkö, hyvinvointialan lehtori Satu Sundell.