Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Kpedu mukana luonnonvara-alojen yhteisessä video- ja some-kampanjassa suomalaisen ruoan ja maaseudun osaamisen puolesta

21.11.2018 klo 14:38
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on yhdessä 16 muun oppilaitoksen ja MTK:n kanssa käynnistänyt luonnonvara-alan ammatteja, suomalaista osaamista ja puhdasta ruokaa sekä tulevaisuuden mahdollisuuksia esille tuovan Luonnosta ammatiksi -kampanjan. Kampanjan sivut löytyvät osoitteesta virtuaalikyla.fi/luonnostaammatiksi.

Kampanja toimii yhteistyössä myös Maa- ja metsätalousministeriön Ruokaosaston hallinnoiman Läheltä parempaa -kampanjan kanssa.

Kampanjaan tehdään yhteistyössä alaan liittyviä videoita, joissa päähenkilöinä ovat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. Videot alkavat näkyä Youtubessa sekä oppilaitosten some-kanavilla.

Lisäksi kampanjaa tukee tubettaja Joona Hellman, joka on laatinut suomalaisesta ruoasta asiapitoisen ja hauskan videon omalla kanavallaan. Joonan videon voi katsoa täältä: https://www.youtube.com/channel/UCsf6UnpihGJ64GKCnj-myQQ.
Lisäksi kampanjaan liittyy nuorille suunnattua some-markkinointia.

Oppilaitosten tavoitteena on tuottaa tietoa tulevaisuuden valintoja tekeville nuorille suomalaisesta puhtaasta ruoasta, sen tuotannosta, mahdollisuuksista vaikuttaa ilmastonmuutokseen, luonnonvara-alan ammateista sekä koulutusmahdollisuuksista. Ilmastomuutosasioiden suhteen on tärkeä tuoda esille suomalaisten kehittynyt tuotantotapa, teknologia ja osaaminen, jolla ruokaa voidaan tuottaa kestävästi tulevaisuudessakin. Luonnonvara-alalla on hyvä tulevaisuus huomennakin!

Luonnonvara-ala tekee tulevaisuutta – yhdessä.

Lisätietoja:
Hanna-Mari Laitala
toimialapäällikkö, luonnonvara-ala
044 725 0682
 

Ajankohtaista

Kpedu mukana luonnonvara-alojen yhteisessä video- ja some-kampanjassa suomalaisen ruoan ja maaseudun osaamisen puolesta

21.11.2018 klo 14:38
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on yhdessä 16 muun oppilaitoksen ja MTK:n kanssa käynnistänyt luonnonvara-alan ammatteja, suomalaista osaamista ja puhdasta ruokaa sekä tulevaisuuden mahdollisuuksia esille tuovan Luonnosta ammatiksi -kampanjan. Kampanjan sivut löytyvät osoitteesta virtuaalikyla.fi/luonnostaammatiksi.

Kampanja toimii yhteistyössä myös Maa- ja metsätalousministeriön Ruokaosaston hallinnoiman Läheltä parempaa -kampanjan kanssa.

Kampanjaan tehdään yhteistyössä alaan liittyviä videoita, joissa päähenkilöinä ovat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. Videot alkavat näkyä Youtubessa sekä oppilaitosten some-kanavilla.

Lisäksi kampanjaa tukee tubettaja Joona Hellman, joka on laatinut suomalaisesta ruoasta asiapitoisen ja hauskan videon omalla kanavallaan. Joonan videon voi katsoa täältä: https://www.youtube.com/channel/UCsf6UnpihGJ64GKCnj-myQQ.
Lisäksi kampanjaan liittyy nuorille suunnattua some-markkinointia.

Oppilaitosten tavoitteena on tuottaa tietoa tulevaisuuden valintoja tekeville nuorille suomalaisesta puhtaasta ruoasta, sen tuotannosta, mahdollisuuksista vaikuttaa ilmastonmuutokseen, luonnonvara-alan ammateista sekä koulutusmahdollisuuksista. Ilmastomuutosasioiden suhteen on tärkeä tuoda esille suomalaisten kehittynyt tuotantotapa, teknologia ja osaaminen, jolla ruokaa voidaan tuottaa kestävästi tulevaisuudessakin. Luonnonvara-alalla on hyvä tulevaisuus huomennakin!

Luonnonvara-ala tekee tulevaisuutta – yhdessä.

Lisätietoja:
Hanna-Mari Laitala
toimialapäällikkö, luonnonvara-ala
044 725 0682