Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kpedun oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo mukana ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmässä

7.8.2018 klo 13:48
IMG_8770

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo on kutsuttu jäseneksi opetus- ja kulttuuriministeriön asettamaan Ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmään, jonka toimikausi alkoi 1.8.2018.

Ammatillisen koulutuksen 1.1.2018 voimaan tulleen uudistetun lainsäädännön ja toimintaympäristön muutoksen myötä laadunhallinnan merkitys korostuu, kun koulutuksen järjestäjien toimivaltaa koulutustarjonnan suuntaamisesta ja koulutuksen järjestämisestä on lisätty. Laadunhallinnan pitkäjänteisen kehittämistyön tueksi on tarpeen päivittää ja uudistaa ammatillisen koulutuksen valtakunnallinen laatustrategia.

Työryhmän puheenjohtajana toimii Opetushallituksen Ammatillinen koulutus -yksikön johtaja Anni Miettunen. Haapasalo edustaa työryhmässä Suomen Oppisopimusosaajat ry:tä.

Ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmä valmistelee ehdotuksen laatustrategiaksi kuten myös sitä toteuttavat toimenpide-esitykset.

Laatustrategiatyöryhmän toimikausi päättyy 31.3.2019.

Ajankohtaista

Kpedun oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo mukana ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmässä

7.8.2018 klo 13:48
IMG_8770

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo on kutsuttu jäseneksi opetus- ja kulttuuriministeriön asettamaan Ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmään, jonka toimikausi alkoi 1.8.2018.

Ammatillisen koulutuksen 1.1.2018 voimaan tulleen uudistetun lainsäädännön ja toimintaympäristön muutoksen myötä laadunhallinnan merkitys korostuu, kun koulutuksen järjestäjien toimivaltaa koulutustarjonnan suuntaamisesta ja koulutuksen järjestämisestä on lisätty. Laadunhallinnan pitkäjänteisen kehittämistyön tueksi on tarpeen päivittää ja uudistaa ammatillisen koulutuksen valtakunnallinen laatustrategia.

Työryhmän puheenjohtajana toimii Opetushallituksen Ammatillinen koulutus -yksikön johtaja Anni Miettunen. Haapasalo edustaa työryhmässä Suomen Oppisopimusosaajat ry:tä.

Ammatillisen koulutuksen laatustrategiatyöryhmä valmistelee ehdotuksen laatustrategiaksi kuten myös sitä toteuttavat toimenpide-esitykset.

Laatustrategiatyöryhmän toimikausi päättyy 31.3.2019.