Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Kpedun opiskelijaneliköllä loistava menestys Taitaja2018-finaaleissa: yksi hopea, kaksi pronssia ja yksi pistesija

18.5.2018 klo 09:31
IMG_2255 Matias Kangastie
Matias Kangastie nappasi hienon hopeasijan automaatioasennuksessa.


Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijat menestyivät erinomaisesti Tampereella 14.5.-17.5. järjestetyissä Taitaja2018-finaaleissa. 

Matias Kangastie otti hopeaa automaatioasennuslajissa. Pronssia saivat Jenny Hangasmaa vaatteenvalmistuksessa ja Kalle Penttilä ilmastointiasennuksessa. Markus Torppa saavutti pistesijan verkkosivujen tuottaminen -lajissa.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus jakoi kiitosta Kpedun finalistinelikölle. – Kolme mitalia ja yksi pistesija on erinomainen saavutus, sillä Tampereella kisasivat Suomen parhaat ammattinsa huippuosaajat. Kilpailujen taso oli erittäin korkea ja eri lajien finalistien väliset marginaalit todella pieniä. Jyvät erottuivat kuitenkin akanoista, Purontaus toteaa.

Finaalilajeissa nuoret kilpailivat oman ammattialansa todellista työelämää vastaavissa tehtävissä ja olosuhteissa. Kilpailutehtävät olivat todellisuudessa tutkinnon perusteiden kiitettävää tasoa vaativammat. 

Lisätietoja antaa rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101, sirkku.purontaus@kpedu.fi