Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

HalpaHalli on ammattiopiston Vuoden työelämäkumppani

2.5.2018 klo 10:48
IMG_2187 Vuoden työelämäkumppani HalpaHalli

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut Vuoden työelämäkumppaniksi tavaratalomyymäläketju Kokkolan HalpaHalli Oy:n. Valinta julkistettiin opetusravintola Kokkolinnassa keskiviikkona 2.5.


HalpaHalli Oy on ottanut jo pitkään työpaikalla järjestettävään koulutukseen suuren määrän Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoita Kokkolan, Kannuksen, Kaustisen ja Kalajoen tavarataloihin – samalla myös huolehtien heistä esimerkillisen mallikelpoisesti. Viimeksi kuluneen vuoden aikana opiskelijoiden kokonaismäärä on ollut 32.

HalpaHalli on tarjonnut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston merkonomi-, kokki-, tarjoilija-, autonkuljettaja-, yhdistelmäajoneuvokuljettaja-, turvallisuusvalvoja-, leipuri-kondiittori-ja media-assistenttiopiskelijoille sekä myös useammalle ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa olevalle opiskelijalle mahdollisuuksia hankkia osaamista. Yritys on toteuttanut työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä koulutussopimuksella että oppisopimuksena.

Työelämäjaksojensa aikana ammattiopiston opiskelijat ovat voineet osoittaa osaamisensa yrityksessä myös näytöissä. 

HalpaHalli on myös työllistänyt huomattavan määrän sellaisia ammattiopiston eri alan opiskelijoita, joilla on jo työelämäjaksojensa aikana ollut mahdollisuus päästä perehtymään yrityksen toimintaan.

Yrityksen osaavat ja ammattitaitoiset myymäläpäälliköt ja henkilökunta ovat mahdollistaneet ja rohkaisseetkin ammattiopiston opiskelijoita tekemään ja kokeilemaan monipuolisia, osin haasteellisiakin työtehtäviä. 

Yritys on luonut yhdessä ammattiopiston opettajien kanssa selkeän toimintamallin, jossa opiskelijat oman alan ammattiosaamisensa ohella saavat ohjausta myös aitojen työelämän pelisääntöjen noudattamiseen. 

Kaiken kaikkiaan HalpaHalli Oy on erinomainen yhteistyökumppani Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle. Ammattiopisto kiittää myös yhteistyön myötä toteutuvasta esimerkillisestä yhteiskuntavastuun kantamisesta.


Lisätietoja antaa rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101
 

Ajankohtaista

HalpaHalli on ammattiopiston Vuoden työelämäkumppani

2.5.2018 klo 10:48
IMG_2187 Vuoden työelämäkumppani HalpaHalli

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut Vuoden työelämäkumppaniksi tavaratalomyymäläketju Kokkolan HalpaHalli Oy:n. Valinta julkistettiin opetusravintola Kokkolinnassa keskiviikkona 2.5.


HalpaHalli Oy on ottanut jo pitkään työpaikalla järjestettävään koulutukseen suuren määrän Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoita Kokkolan, Kannuksen, Kaustisen ja Kalajoen tavarataloihin – samalla myös huolehtien heistä esimerkillisen mallikelpoisesti. Viimeksi kuluneen vuoden aikana opiskelijoiden kokonaismäärä on ollut 32.

HalpaHalli on tarjonnut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston merkonomi-, kokki-, tarjoilija-, autonkuljettaja-, yhdistelmäajoneuvokuljettaja-, turvallisuusvalvoja-, leipuri-kondiittori-ja media-assistenttiopiskelijoille sekä myös useammalle ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa olevalle opiskelijalle mahdollisuuksia hankkia osaamista. Yritys on toteuttanut työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä koulutussopimuksella että oppisopimuksena.

Työelämäjaksojensa aikana ammattiopiston opiskelijat ovat voineet osoittaa osaamisensa yrityksessä myös näytöissä. 

HalpaHalli on myös työllistänyt huomattavan määrän sellaisia ammattiopiston eri alan opiskelijoita, joilla on jo työelämäjaksojensa aikana ollut mahdollisuus päästä perehtymään yrityksen toimintaan.

Yrityksen osaavat ja ammattitaitoiset myymäläpäälliköt ja henkilökunta ovat mahdollistaneet ja rohkaisseetkin ammattiopiston opiskelijoita tekemään ja kokeilemaan monipuolisia, osin haasteellisiakin työtehtäviä. 

Yritys on luonut yhdessä ammattiopiston opettajien kanssa selkeän toimintamallin, jossa opiskelijat oman alan ammattiosaamisensa ohella saavat ohjausta myös aitojen työelämän pelisääntöjen noudattamiseen. 

Kaiken kaikkiaan HalpaHalli Oy on erinomainen yhteistyökumppani Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle. Ammattiopisto kiittää myös yhteistyön myötä toteutuvasta esimerkillisestä yhteiskuntavastuun kantamisesta.


Lisätietoja antaa rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101