Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kulttuurikilpailu SAKUstars onnistuneesti päätökseen

20.4.2018 klo 08:47
Lyömättömät Kokkolan SAKUstars-kilpailussa 2018. Kuvaaja Malena Haglund Kpedu
SAKUstars2018-kilpailun suojelijana sekä rap-lajin tuomarina toimi Lyömättömät.


Valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu SAKUstars kilpailtiin tänä vuonna Kokkolassa 17.-19. huhtikuuta. Kilpailun järjesti Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä teemalla ”1001 tarinaa”. 

SAKUstars keräsi Kokkolaan noin 700 osallistujaa 34 ammatillisesta oppilaitoksesta ympäri maata. Osallistujat kisailivat 26:ssa sarjassa muun muassa näyttämötaiteessa, tanssissa, musiikissa, kuvataiteessa ja kirjoittamisessa. Näytöslajina toimi tänä vuonna heinäpaalien tuunaus. Kilpailun suojelijana toimi YleX:ltäkin tuttu Lyömättömät.

Kokkolan SAKUstars-kilpailun tulokset ovat nähtävillä osoitteessa www.sakustars.fi/2018/tulokset

Kilpailijat, huoltajat ja järjestäjät mukaan lukien tapahtumapaikoilla nähtiin päivittäin noin tuhat henkeä. Tänä vuonna kilpailua näytettiin myös livestriiminä sekä juonnettuina live-lähetyksinä kolmella kanavalla LIMETV.fi-palvelun välityksellä. Tapahtuman av-tuotantoon osallistui suuri joukko Keski-Pohjanmaan ammattiopiston media-alan opiskelijoita. Parhaimmillaan tv-lähetyksiä seurasi reilusti yli kaksi tuhatta silmäparia.

SAKUstars-kulttuurikilpailu järjestetään kerran vuodessa huhtikuussa. Tapahtumalla on vuosikymmenten mittainen historia. Vuosittaisissa kolmipäiväisissä SAKUstars-kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville että paikan päällä tehtäville suorituksille. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, harrastajia tai taiteen alan opiskelijoita. Monelle kilpailuun osallistuvalle menestystä tärkeämpää onkin saada tehdä rakastamaansa kulttuuria sekä aistia SAKUstarsin ainutlaatuisen yhteisöllistä tunnelmaa.

KPEDUN KILPAILIJOILLE HYVÄ MENESTYS


Uula Gröhn / 1. sija DJ-kisassa
Toni Virrankoski / 1. sija shakissa
Paula Annala / 3. sija karaokessa

Kunniamainintoja saivat:
Milla Ghalami / Taidetta kahdessa tunnissa
Saeedi Samira / Mallin mukaan
Joni Pahkala / Talent


Lisätiedot Kokkolan SAKUstars-kilpailusta:
Projektipäällikkö Teemu Haapaniemi, teemu.haapaniemi@kpedu.fi, 040 807 3582
 

Ajankohtaista

Kulttuurikilpailu SAKUstars onnistuneesti päätökseen

20.4.2018 klo 08:47
Lyömättömät Kokkolan SAKUstars-kilpailussa 2018. Kuvaaja Malena Haglund Kpedu
SAKUstars2018-kilpailun suojelijana sekä rap-lajin tuomarina toimi Lyömättömät.


Valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu SAKUstars kilpailtiin tänä vuonna Kokkolassa 17.-19. huhtikuuta. Kilpailun järjesti Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä teemalla ”1001 tarinaa”. 

SAKUstars keräsi Kokkolaan noin 700 osallistujaa 34 ammatillisesta oppilaitoksesta ympäri maata. Osallistujat kisailivat 26:ssa sarjassa muun muassa näyttämötaiteessa, tanssissa, musiikissa, kuvataiteessa ja kirjoittamisessa. Näytöslajina toimi tänä vuonna heinäpaalien tuunaus. Kilpailun suojelijana toimi YleX:ltäkin tuttu Lyömättömät.

Kokkolan SAKUstars-kilpailun tulokset ovat nähtävillä osoitteessa www.sakustars.fi/2018/tulokset

Kilpailijat, huoltajat ja järjestäjät mukaan lukien tapahtumapaikoilla nähtiin päivittäin noin tuhat henkeä. Tänä vuonna kilpailua näytettiin myös livestriiminä sekä juonnettuina live-lähetyksinä kolmella kanavalla LIMETV.fi-palvelun välityksellä. Tapahtuman av-tuotantoon osallistui suuri joukko Keski-Pohjanmaan ammattiopiston media-alan opiskelijoita. Parhaimmillaan tv-lähetyksiä seurasi reilusti yli kaksi tuhatta silmäparia.

SAKUstars-kulttuurikilpailu järjestetään kerran vuodessa huhtikuussa. Tapahtumalla on vuosikymmenten mittainen historia. Vuosittaisissa kolmipäiväisissä SAKUstars-kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville että paikan päällä tehtäville suorituksille. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, harrastajia tai taiteen alan opiskelijoita. Monelle kilpailuun osallistuvalle menestystä tärkeämpää onkin saada tehdä rakastamaansa kulttuuria sekä aistia SAKUstarsin ainutlaatuisen yhteisöllistä tunnelmaa.

KPEDUN KILPAILIJOILLE HYVÄ MENESTYS


Uula Gröhn / 1. sija DJ-kisassa
Toni Virrankoski / 1. sija shakissa
Paula Annala / 3. sija karaokessa

Kunniamainintoja saivat:
Milla Ghalami / Taidetta kahdessa tunnissa
Saeedi Samira / Mallin mukaan
Joni Pahkala / Talent


Lisätiedot Kokkolan SAKUstars-kilpailusta:
Projektipäällikkö Teemu Haapaniemi, teemu.haapaniemi@kpedu.fi, 040 807 3582