Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Kpedun pojille hopeaa salibandyssä

19.2.2018 klo 10:10
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston pojat voittivat hopeaa Tampereella 14.2. käydyssä ammattiin opiskelevien salibandyn lopputurnauksessa. Kpedu selvitti harrastesarjan lohkovaiheesta tiensä välieriin, jossa se kukisti Riveria Kiteen 5–4. Finaalissa Esedu osoittautui Kpedua vahvemmaksi luvuin 3-1. 

Kpedun hopeamitalijoukkueessa pelasivat Aapo Leppälä, Samuli Heinonen, Tuukka Karjula, Niko Syrjälä, Aaron Kellokoski, Anton Tokola, Lari Luokkala, Aapeli Myllykoski, Lassi Kivinen ja Peetu Nurmela. Aapo Leppälä saalisti pistepörssissä joukkueensa parhaat tehot: 4 + 1. Kpedun joukkueen huoltajana toimi lehtori Markku Forsell.

Ystävänpäivänä kisatussa lopputurnauksessa ratkottiin poikien harrastesarjan ohella mestaruudet myös poikien ja tyttöjen kilpasarjassa. Poikien kilpasarjassa paras joukkue oli Ammattiopisto Tavastia ja tyttöjen Raseko. Karsintojen kautta lopputurnaukseen selviytyi kuhunkin kolmeen sarjaan kuusi joukkuetta eli yhteensä 18 joukkuetta. Salibandyjoukkueiden kokonaismäärä oli 46.

sb2018
 

Ajankohtaista

Kpedun pojille hopeaa salibandyssä

19.2.2018 klo 10:10
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston pojat voittivat hopeaa Tampereella 14.2. käydyssä ammattiin opiskelevien salibandyn lopputurnauksessa. Kpedu selvitti harrastesarjan lohkovaiheesta tiensä välieriin, jossa se kukisti Riveria Kiteen 5–4. Finaalissa Esedu osoittautui Kpedua vahvemmaksi luvuin 3-1. 

Kpedun hopeamitalijoukkueessa pelasivat Aapo Leppälä, Samuli Heinonen, Tuukka Karjula, Niko Syrjälä, Aaron Kellokoski, Anton Tokola, Lari Luokkala, Aapeli Myllykoski, Lassi Kivinen ja Peetu Nurmela. Aapo Leppälä saalisti pistepörssissä joukkueensa parhaat tehot: 4 + 1. Kpedun joukkueen huoltajana toimi lehtori Markku Forsell.

Ystävänpäivänä kisatussa lopputurnauksessa ratkottiin poikien harrastesarjan ohella mestaruudet myös poikien ja tyttöjen kilpasarjassa. Poikien kilpasarjassa paras joukkue oli Ammattiopisto Tavastia ja tyttöjen Raseko. Karsintojen kautta lopputurnaukseen selviytyi kuhunkin kolmeen sarjaan kuusi joukkuetta eli yhteensä 18 joukkuetta. Salibandyjoukkueiden kokonaismäärä oli 46.

sb2018