Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Liiketoiminnan opiskelijoiden oG-kauppa-kahvilan avajaiset 14.2.

14.2.2018 klo 09:47
Liiketoiminnan 1. vuosikurssin pilottiopiskelijat ovat perustaneet oppilaitoksen tiloihin kauppa-kahvilan, jonka avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14. helmikuuta Keski-Pohjanmaan ammattiopistolla Peikkolinnankatu 6 / Närvilänkatu 8, Kokkola.

Myymälää pyöritetään siten, että opiskelijat ovat vuorollaan töissä kauppa-kahvilassa. Ideana on opiskella asiakaspalvelutaitoja, kassatyöskentelyä, myyntityötä sekä visuaalista suunnittelua Learning by doing-menetelmällä. Kaupassa myydään oppilaitoksen NY-yritysten tuotteita sekä paikallisten yhteistyöyritysten, kuten Boardvillagen ja Gedigon tuotteita. Lisäksi myynnissä on liiketoiminnan opiskelijoiden itse suunnittelemia tuotteita, jotka on valmistettu yhteistyössä vaatetus- ja metallialan opettajien ja opiskelijoiden kanssa. Kahvilassa on myynnissä myös mm. kahvia, suklaata, teetä ja kaakaota.
   
Avajaispäivänä järjestämme yhteistyössä lähihoitajaopiskelijoiden kanssa toimintaa lapsille ja ikäihmisille klo 9.30-11.30. Viralliset avajaiset ovat klo 13.00-15.00 ja sinne ovat tervetulleita lähinnä ammattiopiston oma väki, mutta myös ulkopuoliset vieraat. Illalla klo 18.00 on kutsuvieraille oma tilaisuus. 

Lapsille on luvassa mm. temppurata, erilaisia leikkejä ja leipomista yhdessä vanhusten kanssa.  Virallisissa avajaisissa kerrotaan lyhyesti sekä oG kauppa-kahvilan että liiketoiminnan  pilottiryhmien toiminnasta. 

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa on käynnissä yrittäjyyspolku-projekti. Liiketoiminnan alalla ns pilottiryhmät opiskelevat koulussa kolme päivää viikossa ja ovat työssäoppimassa kaksi päivää viikossa. Työssäoppimisen kautta monet opiskelijat ovat saaneet myös ilta ja viikonlopputöitä. Koulussa oppiminen tapahtuu enimmäkseen erilaisten projektien kautta.

- Projektien kautta opiskelu on ollut innoittavaa ja erilaista, mitä osasimme odottaa, sanovat 1.vuoden pilottiryhmän opiskelijat Neea Pylväinen ja Viivi Mikkola.


Lisätietoja:
Liiketoiminnan alan kouluttajat

Natascha Skog  p.044 725 0479
Mikko Hankaniemi p. 044 725 0096
Anne-Maija Leppälä p. 040 808 5594