Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kpedulla erinomainen menestys SAKU-futsalissa: pojille kultaa ja tytöille hopeaa

2.2.2018 klo 11:24
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston joukkueet pärjäsivät loistavasti ammattiin opiskelevien SAKU-futsalin lopputurnauksessa. Kpedun pojat voittivat ja tytöt nappasivat hopeaa. 

Kpedun pojat voittivat harrastesarjan alkulohkossa kaikki pelinsä päästämättä maaliakaan. Välierissä Kpedu kaatoi Suomen Liikemiesten kauppaopiston 2 – 1. Loppuottelussa kukistui samoin numeroin Porvoon ammattiopisto.

Kpedun mestarijoukkueessa pelasivat Khaled Ibris,  Moayad Mohammed, Mohammadi Jamshid, Ghand Agha Salim, Azizollah Moradi, Ghand Agha Fahim, Haxhija Sead, Najib Alizadeh ja Armani Behroz.
 
Kpedun tyttöjen joukkue sijoittui kilpasarjassa toiseksi. Ainoastaan Varalan Urheiluopiston joukkue osoittautui paremmaksi. Kpedun hopeamitalijoukkueeseen kuuluivat Karoliina Malviniemi, Josefiina Sinikallio, Jonna Korkiakangas, Isabella Grunström, Khamloet Wantha, Petra Utunen ja MV Petra Saastamoinen.

Neljällä kentällä pelatun lopputurnauksen järjestelyistä vastasivat Varalan Urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelijat sekä Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry. Yhteensä 20 joukkuetta osallistui lopputurnaukseen, joka pelattiin Tampereella 24.1.

IMG_2414 (1)

IMG_2405
 

Ajankohtaista

Kpedulla erinomainen menestys SAKU-futsalissa: pojille kultaa ja tytöille hopeaa

2.2.2018 klo 11:24
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston joukkueet pärjäsivät loistavasti ammattiin opiskelevien SAKU-futsalin lopputurnauksessa. Kpedun pojat voittivat ja tytöt nappasivat hopeaa. 

Kpedun pojat voittivat harrastesarjan alkulohkossa kaikki pelinsä päästämättä maaliakaan. Välierissä Kpedu kaatoi Suomen Liikemiesten kauppaopiston 2 – 1. Loppuottelussa kukistui samoin numeroin Porvoon ammattiopisto.

Kpedun mestarijoukkueessa pelasivat Khaled Ibris,  Moayad Mohammed, Mohammadi Jamshid, Ghand Agha Salim, Azizollah Moradi, Ghand Agha Fahim, Haxhija Sead, Najib Alizadeh ja Armani Behroz.
 
Kpedun tyttöjen joukkue sijoittui kilpasarjassa toiseksi. Ainoastaan Varalan Urheiluopiston joukkue osoittautui paremmaksi. Kpedun hopeamitalijoukkueeseen kuuluivat Karoliina Malviniemi, Josefiina Sinikallio, Jonna Korkiakangas, Isabella Grunström, Khamloet Wantha, Petra Utunen ja MV Petra Saastamoinen.

Neljällä kentällä pelatun lopputurnauksen järjestelyistä vastasivat Varalan Urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelijat sekä Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry. Yhteensä 20 joukkuetta osallistui lopputurnaukseen, joka pelattiin Tampereella 24.1.

IMG_2414 (1)

IMG_2405