Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Janniina Nykänen Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Hyvinvointikampuksen vuoden 2017 lähihoitajaopiskelija

29.1.2018 klo 13:35

IMG-20180129-WA0007

Kansallista lähihoitajapäivää vietettiin valtakunnallisesti kymmenettä kertaa 27.1. Juhlapäivän kunniaksi Keski-Pohjanmaan ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan opiskelijat valitsivat äänestämällä keskuudestaan Janniina Nykäsen Kokkolasta Hyvinvointikampuksen vuoden 2017 lähihoitajaopiskelijaksi.

Valitsemisperusteet olivat seuraavat: Janniina Nykäsellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän huomioi kaikki. Hän on myös sosiaalinen, ajattelevainen ja auttavainen. Janniinalla on niin ikään motivaatio kohdallaan samalla, kun hän motivoi myös muita. Lisäksi Janniina Nykänen on aina hymyileväinen.

Hyvinvointikampuksella 29.1. järjestetyssä tilaisuudessa Janniina Nykäsen palkitsivat Keski-Pohjanmaan ammattiopiston hyvinvointialan toimialapäällikkö Leena Sundell, Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerin edustaja Eeva Hakala sekä sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn Satu Taskinen. Opiskelijoiden kirjaamat perusteet luki tilaisuudessa julki Hyvinvointikampuksen lehtori, opinto-ohjaaja Sari Haglund