Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Liiketalouden opiskelijat luotsaavat Design Kokkola Suomi 100 -myymälää kauppakeskus Chydeniassa

13.12.2017 klo 15:05
IMG_6868

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston liiketalouden opiskelijat pyörittävät pop up -joulumyymälää Kokkolan kauppakeskus Chydeniassa 23. joulukuuta saakka.

Myymälässä on myynnissä pienten tuottajien design-tuotteita sekä ammattiopiston opiskelijoiden oman Cool Stuff -tuotemerkin tuotteita. Tekstiili- ja muotialaa opiskelleet ovat valmistaneet t-paitoja ja LVI-alan opiskelijat ovat valmistaneet muun muassa vaatetelineitä. Kokkolinnasta tuli myymälään myytäväksi leipää ja leipuriopiskelijoilta leivonnaisia.

Oppimista aidoissa tilanteissa

Opiskelijat saavat projektin aikana erittäin monipuolista ja käytännönläheistä oppia myymälätyöskentelystä Tutuksi tulevat kaikki vaiheet tuotteiden esillepanosta myyntityöhön ja markkinointiin.

Projekti istuu luontevasti käynnissä olevaan Keski-Pohjanmaan yrittäjyyspolku -hankkeeseen, jossa korostetaan tekemisen kautta oppimista.

– Saamme yrityselämän suunnalta paljon toimeksiantoja, joten opiskelijat pääsevät oppimaan aitoihin tilanteisiin. Tämä on yksi suurimmista toimeksiannoistamme, kertoo liiketalouden opettaja Mikko Hankaniemi.

Yrittäjyyspolku-hankkeeseen liittyy vahvasti työssäoppimisen lisääntyminen opinnoissa.

– Pilottiryhmämme opiskelijat ovat ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien olleet työssäoppimassa kouluvuoden läpi kaksi päivää viikossa. Sillä on ollut vaikutusta opiskelijoiden työllistymiseen. Moni on saanut sen kautta ilta- tai viikonlopputöitä, kertoo Hankaniemi.

IMG_6870
IMG_6872