Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Lucina Hagmanin koulu voitokas Taitaja9-kilpailussa

4.10.2017 klo 15:31

Kampushallissa kisailtiin tänään Hyvinvointimessujen lomassa Taitaja9-kilpailuissa.

Kärkikaksikoksi tehtäväradalla selviytyivät Lucina Hagmanin koulunDSC_0013 Osaajat ja Rimmaajat. Kolmas oli Lohtajan koulun joukkue Sun piikkiin! Tehtävinä oli rakentaa linnunpönttö, taitella biojätepussi, solmia kravatti ja laskea vaihtorahat. Kilpailun ratkaisivat suoritus, nopeus ja tiimityötaidot.

Kälviän yläkoululaiset pääsevät edustamaan Keski-Pohjanmaata Pohjanmaan aluekilpailussa, joka järjestetään joulukuussa Vaasassa. Valtakunnan Taitaja9-joukkue selviää ammattitaidon SM-kilpailuissa Tampereella ensi vuoden toukokuussa.


Voitokkaassa Lucinan Osaajat -joukkueessa kilpailivat Theresa Biskop, Jesse Hietala ja Anu Rita. Toiseksi tulleeseen Rimmaajien joukkueeseen kuuluivat Iiro Hiltula, Maria Jääskä ja Mikael Niva. Lohtajan koulun joukkueessa Sun piikkiin!, kisasivat Juuso Erkkilä, Neea Puutio ja Emmi Yrjänä.

Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistui kaksitoista joukkuetta kahdeksaltayläkoululta.

Onnittelut ja kiitokset kaikille kisaajille ja messukävijöille!

Ajankohtaista

Lucina Hagmanin koulu voitokas Taitaja9-kilpailussa

4.10.2017 klo 15:31

Kampushallissa kisailtiin tänään Hyvinvointimessujen lomassa Taitaja9-kilpailuissa.

Kärkikaksikoksi tehtäväradalla selviytyivät Lucina Hagmanin koulunDSC_0013 Osaajat ja Rimmaajat. Kolmas oli Lohtajan koulun joukkue Sun piikkiin! Tehtävinä oli rakentaa linnunpönttö, taitella biojätepussi, solmia kravatti ja laskea vaihtorahat. Kilpailun ratkaisivat suoritus, nopeus ja tiimityötaidot.

Kälviän yläkoululaiset pääsevät edustamaan Keski-Pohjanmaata Pohjanmaan aluekilpailussa, joka järjestetään joulukuussa Vaasassa. Valtakunnan Taitaja9-joukkue selviää ammattitaidon SM-kilpailuissa Tampereella ensi vuoden toukokuussa.


Voitokkaassa Lucinan Osaajat -joukkueessa kilpailivat Theresa Biskop, Jesse Hietala ja Anu Rita. Toiseksi tulleeseen Rimmaajien joukkueeseen kuuluivat Iiro Hiltula, Maria Jääskä ja Mikael Niva. Lohtajan koulun joukkueessa Sun piikkiin!, kisasivat Juuso Erkkilä, Neea Puutio ja Emmi Yrjänä.

Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistui kaksitoista joukkuetta kahdeksaltayläkoululta.

Onnittelut ja kiitokset kaikille kisaajille ja messukävijöille!