Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Lehtori Markku Forsell Vuoden 2017 Hyvinvoinnin rakentaja

3.10.2017 klo 14:20
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston talotekniikan alan lehtori, erityisopettaja Markku Forsell on valittu vuoden 2017 Hyvinvoinnin rakentajaksi. Valinnan teki Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry.

SAKU ry valitsee vuosittain ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentajaksi innokkaan hyvinvoinnin puolestapuhujan, hyvinvointia lisänneen hankkeen toteuttajan ja/tai muut huomioivan ja toiminnallaan mukaansa tempaavan henkilön. 

SAKUn valintaperusteiden mukaan erityisopettajana Forsell on vetänyt muun muassa ESR-rahoitteista Innovatiiviset työpajat -nimistä ns. Katiska-hanketta kuten myös pienryhmiä erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Vaikka opiskelijat ovatkin jo valmistuneet, niin yhteydenpito nuorten kanssa on jatkunut edelleen. Ilman Forsellin sydämellistä välittämistä näiden opiskelijoiden opinnot olisivat saattaneet keskeytyä. 

Forsell on myös innostaja, joka saa opiskelijat mukaan. Hän on jo hyvin pitkään myös kuljettanut ammattiopiston opiskelijoita SAKU ry:n urheilu- ja kulttuurikilpailuihin. Forsellilla on myös taito innostaa mukaan sellaisiakin opiskelijoita, jotka muutoin eivät osallistuisi. Esimerkkinä LVI-alan opiskelijoiden kuoro RööriRoopet, joka palkittiin SAKUstars-kilpailuissa kunniamaininnalla vuonna 2007. Forsell on työssään ystävällinen, sydämellinen ja kanssakulkijoistaan välittävä.

Forsell on työskennellyt Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa opettajana vuodesta 1993 lähtien. Lukuvuonna 1988–1989 Forsell ennätti jo toimia LVI-tekniikan työnopettajana sijaisena. Konetekniikan insinöörin AMK-tutkinnon Forsell suoritti työnsä ohessa Keski-Pohjanmaan va. ammattikorkeakoulussa vuonna 1996, jonka jälkeen hän aloitti erityisopettajan opinnot. Forsell valittiin Kokkolan ammattiopiston Vuoden opettajaksi lv. 2005-2006. Forsell on myös koulun kasvatteja, sillä hän on käynyt silloisen Kokkolan ammattikoulun kaksivuotisen asentaja-koneistajalinjan vv. 1970–1972.