Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

SAJO ry myönsi vuoden 2017 hopeisen ansiomerkin toimialapäällikkö Kaija Kähäri-Wiikille

26.9.2017 klo 11:56

kaijakahariwiik_ansiomerkkiSuomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry myönsi vuoden 2017 hopeisen ansiomerkin toimialapäällikkö Kaija Kähäri-Wiikille, joka vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa nuorten hyvinvointialojen koulutuksesta. Hyvinvointialoilla on edistetty ammatillisen koulutuksen reformin mukaista toiminnan suunnittelua ja toteutusta etukenossa tulevaisuuteen suunnaten. Kähäri-Wiik vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa myös opiskelijahyvinvoinnin kehittämisestä. Hän on opiskeluhuollon ohjausryhmän puheenjohtaja sekä erityisopetuksen ja asuntolaohjaajatiimien vetäjä.

SAJO ry:n hallituksen jäsenenä Kaija Kähäri-Wiik on ollut vuosina 2011-2016, toimien samalla hallituksen sihteerinä. Hallituksen jäsenenä ja SAJO ry:n edustajana hän on ollut aktiivisesti mukana erilaisissa ammatillisen koulutuksen valtakunnallisissa työryhmissä. Kähäri-Wiik on osallistunut aktiivisesti yhdistyksen alueelliseen toimintaan Pohjanmaalla ja virittänyt keskustelua ammatillisen koulutuksen kehittämisestä. Kähäri-Wiik on tuonut alueelle ja Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle tietoa ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntaviivoista sekä muiden koulutuksen järjestäjien hyvistä käytänteistä. Samalla hän on aktiivisesti hankkinut uusia jäseniä yhdistykseen.

Toimiessaan SAJO ry:n hallituksen jäsenenä ja sihteerinä Kaija Kähäri-Wiik osallistui yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen aikaansa säästämättä. Hänen sihteerikaudellaan yhdistyksen hallitus ja jäsenistö saattoivat olla varmoja siitä, että yhdistystoiminnassa sihteerille lankeavat moninaiset tehtävät tulivat hoidettua varmasti ja loppuun saakka itseään sekä tekemistään korostamatta.

SAJO ry:n ansiomerkkisääntöjen mukaan ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti yhdistyksen tai sen tarkoitusperien hyväksi. Ansiomerkki voidaan myöntää myös henkilölle, joka on yhdistykseen kuulumattomana toiminut erityisen ansiokkaasti yhdistyksen hyväksi. Yhdistyksen uusittu hopeinen ansiomerkki on tätä ennen myönnetty kolmelle henkilölle.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Reija Lepola
Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry
p. 040 830 456

Hallituksen sihteeri Esa Juvonen
Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry
p. 044 785 3035