Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Valokuvauksen perusteet maahanmuuttaja- ja turvapaikanhakijanuorille

7.7.2017 klo 11:52
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia valokuvaksen perusteet järjestelmäkameran käyttämisestä kuvankäsittelyn alkeisiin. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja aiheista. Kurssilla saa lainaksi kameran, mutta omaa kameraa voi myös käyttää.

Kurssi on suunnattu 16-25 vuotiaille maahanmuuttaja- ja turvapaikanhakijanuorille, jotka ovat kiinnostuneet valokuvauksesta. Tulkkausapua hankintaan tarpeen mukaan.

Koulutus toteutetaan viikonloppukoulutuksena perjantaista sunnuntaihin 29.9.-1.10.2017 Kälviällä Keski-Pohjanmaan kansanopistolla. Kokoonnumme opistolle perjantai-iltana, jolloin mukavaa yhdessä oloa esim. seinäkiipeilyn merkeissä. Koulutuspäivien tunnit lauantai klo 10-16,
sunnuntai klo 9-15.

Ryhmän koko 10-12 opiskelijaa
Koulutuksen hinta 180 euroa
Koulutuksen hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala).

Haku koulutukseen 18.9.2017 mennessä.

HAE KOULUTUKSEEN


Basics in photography for immigrants and asylum seekers

The course is targeted for persons who want to learn the Basic in photography: from how to use a systems camera to basics photo editing. The participant doesn’t have to have previous knowledge in photography. A camera can be lent during the course but own equipment can also be used.

The course is targeted for 16-25 years old immigrants and asylum seekers who are interested in photography. Translator help is provided if needed.

The course is held as a weekend course from Friday to Sunday 29.9.-1.10.2017 in Keski-Pohjanmaan kansanpisto in Kälviä. We gather on Friday evening when we get to know each other at an informal gathering for example by wall climbing. Hours during education days: Saturday 10-16, Sunday 9-15.

Apply latest 18.9.2017
Group size: 10-12 students
Price of the course: 180 €
Price includes housing in two person rooms and meals (breakfast, lunch, dinner and evening snack)

APPLY HERE!