Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Jatkuvan haun paikat 7.8. alkaviin nuorten ryhmiin

Tutustu & hae koulutuksiin

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä keväällä 2017 ammattiin valmistuneet

31.5.2017 klo 13:09

Lämpimät onnittelut kaikille ammatilliseen perustutkintoonkanarianmarketta_1 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta valmistuneille!

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, media-assistentti: Haapala Miika Aleksi, Pietarsaari, Lindh Joel Kruunupyy, Mäkelä Jussi, Kokkola, Nykvist Charlotte Karin Birgitta, Kokkola, Pienimäki Slaava-Matias, Seinäjoki, Sormunen Salla Annu Elisa, Kokkola.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Alanen Taneli Matti Aatos, Pietarsaari, Backlund Tobias Alexander, Pietarsaari, Haaponiemi Klaus Sebastian, Kannus, Haavisto Jesse Antero, Pietarsaari, Hiekka Miika Joonatan, Perho, Honkela Asko Antti Samuli, Kokkola, Lauri Miika Severi Tapani, Kalajoki, Levoska Niko Erik, Kokkola, Määttänen Jesse Samu, Kokkola, Nissilä Teemu Elmeri, Kokkola, Pöyhtäri Riku Tuomas, Kalajoki, Seppelin Aleksi Tapio, Kokkola, Siirto Toni Matias, Kokkola, Suominen Janne Jere Matias, Halsua, Tynkkynen Niko Valtteri, Halsua, Ylikoski Topi Oskari, Kannus.

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ainali Sari Annika, Kokkola, Huusko Laura Elisabet, Veteli, Kekkonen Mattias Tapani, Kokkola, Peltoniemi Kaisa Sofia, Kaustinen, Tunkkari Reece Kenneth, Kokkola, Åstrand Tom Juhani Kristian, Kokkola, Åstrand Marika Emilia, Pietarsaari.

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Aho Iina Maaria, Kokkola Jantunen Kati Matleena, Raahe, Jämsä, Viola Anneli, Toholampi, Koskela Mari Pauliina, Kokkola, Kurluar Kur, Kokkola, Kämäräinen Miisa Josefiina, Kokkola, Luomanmäki Maria Kristiina, Kauhava, Matikainen Roosa Emilia, Kokkola, Mattila Jasmin Milla Marika, Kokkola, Myllykoski Varpu Katarina, Kokkola, Mäkelä Satu Anita Maarit, Kokkola, Ngo Leila, Pedersören kunta, Orava Terhi Johanna, Kokkola, Niskakoski Aleksi Marko Joonatan, Kokkola, Saulio Ellen, Kokkola. Taari Visa Ville Sakarias, Kalajoki.

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Junttila Tomi Antero, Kokkola, Yurdakul Orhan, Kokkola, Åstrand Maija Eveliina, Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Haavisto Elli Saimi Johanna, Turku, Heikkinen Suvi Elina, Rovaniemi, Hirvi Emilia Ann-Sofi, Kannus, Kokkonen Miia-Maria Kristiina, Pieksämäki, Koski Sara Krista Emilia, Kempele, Kurvinen Sanni Aili Loviisa, Jyväskylä, Laiho Sonja Josefiina, Turku, Lamu Pinja Emilia, Kalajoki, Leponiemi Iina Janina, Kangasala, Luoma Satu Katariina, Toholampi, Mäkelä Iita Anniina Maria, Lahti, Peltoniemi Jenni Eveliina, Ulvila, Ripatti Elina Karoliina, Hirvensalmi, Savikko Tiia Susanna Kristiina, Nivala, Schalin Sonja Maria Pauliina, Nurmijärvi, Turunen Veera Sylvia, Rovaniemi, Varvikko Noora Iida Maria, Perho, Väätänen Pinja Pauliina, Oulainen, Ylitalo Annika Iida Marianne, Taivalkoski.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Björnvik Emilia Ida Sofia, Luoto, Haikonen Rosa-Liina Lilja, Toholampi, Harju Ronja Tuuli Lydia, Kokkola, Heikkilä Roosa-Maria Kristiina, Kalajoki, Heinonen Sara Emilia Amanda, Kalajoki, Juhola Tuulia Iida Annikki, Kalajoki, Olli Suvi Maria, Lappajärvi, Sandström Jakke Dennis Mikael, Kokkola, Svartsjö Ruusu-Maria Sinikka, Kokkola, Tähtinen Ninni Marjaana, Kokkola, Widgren Eveliina Satu Maarit, Kannus, Virrankoski Essi Anna-Liisa, Toholampi.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Breilin Nina Maarit, Kokkola, Hagström Janette Neea Johanna, Kannus, Hallenberg Tanja Marjatta, Vantaa, Hautakoski Ella Henriikka, Kokkola, Haveri Saku Joonas, Pietarsaari, Isohanni Sara Anni Maria, Kannus, Isokangas Sini Marjaana, Kannus, Karsikas Annika Julia, Kokkola, Kauranen Juha Eemeli, Kokkola, Khanoo Maryam Dankha, Kokkola, Kuorikoski Iida Johanna, Kokkola, Leino Jani Jussi Petteri, Kokkola, Mäki Tuomas Martti Mikael, Kokkola, Niittyniemi Mervi Anneli, Pietarsaari, Nissilä Heikki Veikko Antero, Kokkola, Pernu Ville Matias, Kalajoki, Pihlajaoja Patrik Kristian, Kannus, Pollari Roosa Emilia, Halsua, Pöntiö Heidi Susanna, Kalajoki, Rekilä Anne Maria, Kannus, Ronko Anna Sofia, Ähtäri, Räisänen Teemu Jaakko Tapani, Kokkola, Sadawong Nanthana, Kokkola, Sillanpää Miina Sannaliina, Kokkola, Suominen Roosa Mari Amanda, Halsua, Ukskoski Vili-Santeri, Pietarsaari, Valtonen Juuso Oskari, Kaustinen, Vasalampi Elisa Elli-Helena, Kokkola, Viitasalo Aliisa, Kokkola.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Abdi Leila Mahamed, Pietarsaari, Mäki Karoliina Juliaana, Toholampi, Peltola Jonna Kristiina, Kannus, Radu Florina Casandra, Pietarsaari, Salmenaho Samu Christian, Kokkola, Siermala, Nora-Emilia.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja: Pesola Jani, Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneistaja: Arkkukangas Sami Sebastian, Veteli, Ersta Erno Mikael, Kokkola, Jylhä Robin William, Perho, Kaunisvesi Ville Eemil Aleksanteri, Kokkola, Kettula Markus Tapio, Kokkola, Linna Eero Johannes, Perho, Marjusaari Otto Antti Vilpas, Halsua, Nyman Silas Timoteus Julius, Kruunupyy, Polso, Pyry Arttu Armas, Kokkola, Tofferi Kasimir Aleksanteri, Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Ekonen Jonny Ali Sebastian, Kaustinen, Jalopaasi Jami Matti Jeremias, Halsua, Korkiakangas Jesse Kasperi, Kokkola, Koutonen Juuso Malakias Anteronpoika, Kokkola, Laasasenaho Teemu Jaakko Johannes, Halsua, Luoma Mikael Valtteri, Toholampi, Miettinen Mauno Kalervo, Halsua, Pihlajamaa Eeli Thure Iisakki, Kaustinen, Syri Mikael Johannes, Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Hourula Miia Kristiina, Nivala, Mäki, Eeva Annikki, Jämsä, Sahakangas Laura Maria Elina, Teuva, Saralampi Tuija Tuulikki, Kannus.

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Al-Abbasi Nada Hassoon Mohammed, Kokkola, Al-Abbasi Rafal Hassoon Mohammed, Kokkola, Haasala Jani Eino Antero, Kokkola, Kallio Joonas Mikael, Kalajoki, Kivioja Sini Katariina, Kaustinen, Kreus Karita Marjukka, Kokkola, Qi Ping, Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Ahola Janita Julia, Kokkola, Alatainio Riikka Eveliina, Kalajoki, Anttila Tiina Susanna, Kokkola, David Lado, Kokkola, Ekholm Christian, Himanka Tommi Jaakko Juhani, Kokkola, Ikonen Jere Juuso Markus, Kokkola, Klas Matias, Kokkola, Finne Emil Toots, Kokkola, Granö Janina Alexandra, Kokkola, Hakala Jouni Kari Antero, Kokkola, Hautamäki Sanna Maria, Kokkola, Holm Christoffer Miikka Mattias, Kokkola, Huhtala Juho Eero Antero, Kokkola, Humalajoki Marjaana Eliisa, Kokkola, Huusko Viivi Kaarina, Kokkola, Ingers Camilla Maarit, Kokkola, Kalliokoski Erica Anne Anette, Kokkola, Kinnari Vera Maria, Kokkola, Koskela Aino Helena, Sievi, Luhtio Jukka, Kokkola, Löllö Janina Tiia Eveliina, Kokkola, Matikainen Julia Roosa Talvikki, Ylivieska, Mild Camilla Maria, Kokkola, Morales Heidi Maria, Kokkola, Mäenpää Mikko Tapio Eemil, Kannus, Niemi Noora Anna Eerika, Kokkola, Oja Emma Emilia, Kannus, Paakkonen Aki Petteri, Kokkola, Peltoniemi Ville-Veikko Valtteri, Kokkola, Pihlajakangas Elli Marjatta, Kokkola, Pollarinen Iiro Eemeli, Kokkola, Pykälämaa Tanja Kristiina, Toholampi, Pyysalo Anne-Maria, Kokkola, Rajala Riku Matias, Kokkola, Rantala Joona Oskari, Kokkola, Rantala Tony Niko Kristian, Kalajoki, Rauma Antti Kari-Tapio, Kaustinen, Rauma Joonatan Juhanpoika, Kokkola, Remesaho Julia Inka Maaria, Toholampi, Ronko Riikka, Reisjärvi, Saari Riikka Elisabet, Kokkola, Salo Eetu, Kokkola, Sesay Morine Hawa, Kokkola, Sillanpää Eeva Maija, Kokkola, Silvander Jenni Emilia, Kokkola, Syri Jutta Matleena, Kokkola, Syrjälä Tommi Juha Matias, Kokkola, Särkijärvi Nea Noora Katariina, Kokkola, Tapio Henri Niko Kristian, Kruunupyy, Tast-Lindgren Maria Kristina, Kruunupyy, Tofts Alexander Nico William, Kokkola, Torpman Anna Katrina, Kokkol Tuominiemi Seija Marianne, Perho, Typpö Alina Vilhelmiina, Kokkola, Wargh Cecilia Katariina, Kokkola, Wennström Tiina Katriina, Toholampi, Övermark Krista Oona Elena, Kokkola.

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Appelgren Tomi Johannes, Kokkola, Grankulla Erik Mats Eeli, Luoto, Hakala Valtteri Antti Oskari, Perho, Hatela Eemeli Juhani, Kokkola, Jormalainen Riku Urho Aleksanteri, Lestijärvi, Karjula Joel Eeliel, Sievi, Kauppinen Olli Robert Aukusti, Kokkola, Kettunen Eemeli Aleksanteri, Kokkola, Kiljain Joni Antero, Pedersören kunta, Koivu Ville Veikko Ilmari, Pietarsaari, Kotilainen Miika Aarne Petteri, Perho, Kotka Reijo Juhani, Ylivieska, Känsälä Juuso Oskari Aleksanteri, Kaustinen, Liimatainen Mira Jasmiina, Toholampi, Myllymäki Petteri Ville Johannes, Kaustinen, Pöyhtäri Rasmus Antti Matias, Kalajoki, Savonen Timi Mikael, Kokkola.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Villbacka Sune Kustaa Mikael, Pedersören kunta.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja: Rauhala Markku Arvo Valtteri, Muonio.

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Hallami Mirka Krista Hannele, Lahti, Huhtakallio Joanna Manda Fredriika, Heinola, Jahkola Ilona Tuulikki Mustasaari, Jämsä Tiina Iida-Maria, Salo, Kaleva Kristiina Minna Marianne, Kokkola, Kuisma Saija Elisa, Heinola, Kylmä Sini Kaarina, Sievi, Leppäsalo Liisa Karoliina, Sastamala, Malinen Taru Talvikki Veronika, Kokkola, Nybonn Nina Annika, Tampere, Pohjonen Julia Meeri Marjaana, Kerava, Rantala Marianne Janika, Seinäjoki, Ruohoniemi Roosa Melissa, Seinäjoki, Saimala Selina Senni Maria, Kokkola, Savolainen Essi Riina Emilia, Mäntyharju, Sorvisto Meri Johanna, Ylivieska, Tamminen Ella Anniina, Oulu, Tikka Laura, Vantaa.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Alakotila Eki Aleksanteri, Toholampi, Humalajoki Hemmo Niko Matias, Perho, Järvelä Riku, Perho, Kallio Jyri Veikko, Nivala, Kalliokoski Otto Viljami, Perho, Kellokoski Juhana, Perho, Keskitalo Marianne Hannele, Pyhäjoki, Keski-Vähälä Mari Elviira, Kokkola, Kinnunen Maria Heleena, Kannus, Kinnunen Matti Matias, Kinnula, Kuorikoski Aleksi Eeliel, Kaustinen, Lampinen Jussi, Perho, Lappi Satu Maarit, Lestijärvi, Lauri Saku Markku Matias, Kalajoki, Luoma Samuel Petteri, Kokkola, Pelkonen Juha Edvard, Sievi, Riihimäki Ossi, Perho, Salmela Antti, Perho, Salminen Kaisu-Maija, Kokkola, Siltala Markus Tapani, Kokkola, Sorsamäki Teemu Mikael, Perho, Ahokas,Jari Juhani,Toholampi, Eteläniemi Jussi Matias,Kalajoki, Heikkilä,Kati Vilma Aliisa, Haapavesi, Heikkinen,Antti Johannes, Alavieska, Hollanti Miika Matias, Kannus, Isokääntä Samuli Santeri, Alavieska, Jaakola  Henri Jaakko, Kannus, Jylänki Joona, Sievi, Korvela Kalle Matti Antero, Kokkola, Mastokangas, Sami Johannes, Kannus, ,Mäkikauppila Olli Matias, Sievi, Nevasaari Santeri Harri Helmeri, Kokkola, Niemelä Aki Paavo Sakari, Kokkola, Parpala Axel Olavi, Kokkola, Partanen Joonas Juhani, Haapavesi, Ristimäki Leevi Juhani, Haapavesi, Saari Erno Ilmari, Veteli, Säilynoja Kalle Tapio ,Sievi, Tiainen Jere Eppu Oskari, Kannus, Tilvis Niklas Jere, Kalajoki, Tuovila Jussi Väinö Johannes, Haapavesi, Venetjoki Tuulia Anni Kristiina, Kokkola, Vesisenaho Joonas Samuli Matias, Kannus, Viitala Riku Johannes, Kaustinen.

Maatalousalan perustutkinto, turkistarhaaja: Kallioniemi Sanna Emilia, Ähtäri, Koskela Heli Johanna, Sievi, Luoto Markus Ville Aukusti, Kalajoki, Peltokangas Sointu Reija Inari, Alajärvi, Rantakangas Taneli Tuomas, Alajärvi, Tastula Mika Matti, Kaustinen.

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Aspholm Daniel Timo Kalevi, Evijärvi, Erkinheimo Jesse Kalle Aleksi, Kirkkonummi, Huuskonen Henri Aleksi Ilmari, Reisjärvi, Kallio Hermanni Aukusti, Sievi, Kokko Eetu Aleksanteri, Kaustinen, Känsälä Jimi Johannes, Sievi, Lassila Toni Lauri Mikael, Kannus, Mäkelä Benjamin Sakari Johannes, Kokkola, Palola Antti Olavi Johannes, Pyhäntä, Palosaari Jimi Kristian, Oulainen, Pannula Miro Matias, Kokkola, Pärkkä Matti Viljami, Merijärvi.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja: Hietala Christian Henrik, Kokkola, Järvilä Johannes Heikki Ilmari, Kaustinen, Karttunen Sirkka Liisa, Ylivieska, Kazemi Jusef, Vöyri, Kiviaho Jenni Maarit Tuulia, Kokkola, Löija Roosa-Maria Pauliina, Pietarsaari, Parttimaa Henna Maria, Nivala, Päivärinta Noora-Emilia Anneli, Kokkola, Sornikoski Kim Johannes, Nivala, Thylin Beatriz, Kokkola, Toppi Antti Ilmari, Vaasa, Viitanen Aki Ilmari, Oulainen.

Pintakäsittelyn perustutkinto, maalari: Dahlman Hannu Juhani, Pietarsaari, Kilpiö Jasmin Marjaana, Kannus, Kotisaari Tea Kristiina Emilia, Pedersören kunta, Mouru Saara Susanna, Kannus, Närhi Laura Helena, Kokkola, Pikkarainen Mikael Valtteri, Sastamala, Syrjälä Konsta Jesse Joel, Pietarsaari.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Hiltunen Toni Jorma Alarik, Jyväskylä, Himanka Nico Mikael, Kokkola, Härkönen Aleksi Otto Oskari, Kokkola, Jokelainen Niko Petteri, Kokkola, Kaitaluoma Jaakko Johannes, Kokkola, Luosa Viivi Talvikki, Kokkola, Murtonen Olli-Pekka Tapani, Jyväskylä, Niemi Jere Johannes, Kokkola, Niskala Jan Patrik, Kokkola, Salmela Lassi Valtteri, Kokkola, Sauna-Aho Ari-Pekka Matias, Uusikaarlepyy, Tuohisto-Kokko Sameli Mika Matias, Kokkola.

Puualan perustutkinto, puuseppä: Abdi Adan Mahamed, Pietarsaari, Ervasti Jaakko Henrik, Oulu, Kupila Masa Valtteri, Kokkola, Kyllönen Niko Tapani Kullervo, Pyhäjärvi, Lantela Robin Michael, Pietarsaari, Lisitsin Aleksei, Kannus, Mohamed Hussein Abdirisaaq, Pietarsaari, Muuraiskangas Joni Ilmari, Kokkola, Mäkinen Vili Kaleva Aleksander, Pietarsaari, Piispanen Kim William, Kokkola, Polso Marko Johannes, Veteli, Rautomäki Evert Elmer Oliver, Kokkola, Santapakka Eetu Tuomas Eemeli, Kalajoki.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Basalak Abdulkadir Siddik, Kokkola, Hautala Mika, Kokkola, Heikkala Ossi Kristian, Veteli, Heikkilä Antti Valfrid, Kalajoki, Huhtala Niko Antti Mikael, Kokkola, Jylhä Petro Oskari, Perho, Kalliokoski Aleksi Matias, Kokkola, Karppinen Paulus Aleksanteri, Kannus, Koivusaari Joni Antero, Pietarsaari, Kujala Mikko Petteri, Kokkola, Känsälä Arttu Ari Samuli, Kannus, Laakkonen Antti Eemeli, Kokkola, Le Dong Kha, Pietarsaari, Leppälä Matias Samu Valtteri, Kokkola, Leppälä Toni Samuel, Kokkola, Linna Paavo Juhani, Perho, Pöyhönen Jere Pauli Oskari, Veteli, Riihimäki Jeremias Allan, Kokkola, Rämö Ville Valtteri, Perho, Rättyä Joona Aleksanteri, Kokkola, Sabel Robert Matias, Kokkola, Tiitinen Ilari Armas, Kokkola, Yli-Korpela Onni Matias, Kannus.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aro Iina Eveliina, Kalajoki, BjörkströmSara Elisabeth, Luoto, DahlgrenAnssi Tapani, Kokkola, Eklund Victoria Ingalis, Luoto, GöösEssi Helmi Juulia, Seinäjoki, Haaponiemi Emilia Maaria, Sievi, Haaponiemi Saana Sylvia, Toholampi, Hakkarainen Kamila Tuula Maria, Veteli, Hartikainen Laura Nina Emilia, Kokkola, HautalaTanja Helena Lyydia, Veteli, Hautamäki Petra-Liisa Elisabeth Pietarsaari, Heikkilä Niina Maria Anneli, Kokkola, Heikkilä Jari Antero, Kalajoki, Heinonen Heidi Orvokki, Kokkola, HeinonenJ uliana Johanna, Kokkola, Hokkanen Anniina Bertta Sofia, Kannus, Huhta Olivia Charlotta, Kannus, Hyyppä Iina Esteri, Kokkola, Hänninen Vilhelmiina Adéle, Kokkola, Isoaho Viivi Emilia, Kokkola, Jaakola Vilma Rosa Josefina, Kokkola, Jalopaasi Nea Jessika, Halsua, Jylhä Noora Marianna, Perho, Järvenpää Laura Maria Anniina, Kokkola, Jääskä Veera Olga Lyydia, Kokkola, Kalliokoski Niina Tuulia, Kokkola, Kangasaho Katariina Johanna, Kokkola, Karhula Liisa Maija, Kokkola, Kautto Maria Eliza Caroline, Kokkola, Keihäskoski Roosa Elina, Rovaniemi, Kellokoski Fanni Maria, Kokkola, Kinnunen Venla Sofia, Kokkola, Kivelä Sari Johanna, Kokkola, Koivula Crista Susanna, Kokkola, Kola Jenni Elisabet, Veteli, Korvela Marjukka Saara Susanna, Kokkola, Koskela Noora Wilhelmiina, Kannus, Koskela Ellen Laura Elisabeth, Kannus, Koskela Jeremias Ville Eeveertti, Kannus, Kuorikoski Noora Elina, Kaustinen, Lahti Satu Hanna Tuulia, Kannus, Laitila Minta Matilda, Haapajärvi, Leppälä Kristiina Marjut, Sievi, Luokkanen Annina Karoliina, Raahe, Malinen Helmi Lydia, Kokkola, Malkamäki Aino Maria, Kokkola, Malviniemi Karoliina Nea Aliisa, Kokkola, Manderbacka Eero Tapani, Kokkola, Myllylä Anna Kaisa, Alavieska, Myllymäki Kerttu Aulikki, Kalajoki, Mäkelä Roosa Eveliina, Kokkola, Mäkinen Elli Aini Eveliina, Veteli, Mäkinen Oili Emilia, Kaustinen, Määttä Teresa Emilia, Kokkola, Niemelä Janette Hanna Janine, Perho, Niemi Kalle Erik, Kokkola, Niemi-KorpiIina Jenniina, Kokkola, Nieminen Eetu Sakari, Kokkola, Nisula Jasmiina Minka Maaria, Toholampi, NyfeltEmilia Johanna, Luoto, Nykänen Amanda Josefiina, Veteli, Nykänen Janette Juulia, Kokkola, OjalaErika Jane, Kokkola, Ollila Janita Mirka Eerika, Kannus, Osman Ikra Nur, Pietarsaari, Paananen Bettina Jenny Julia, Kokkola, Pajchangreed Thiphaphon, Kokkola, Pajunpää Katri Anneli, Kokkola, Parkkila Karoliina Emilia, Kinnula, Parkkonen Veera Sofia, Kaustinen, Pekkarinen Emma Iida Anneli, Kinnula, Peltokangas Sonja Piritta, Kannus, Pennanen Ella Pinja Tuulikki, Pietarsaari, Pesola Henna Leena Maaria, Kannus, Piispanen Peetu Oliver, Kokkola, Pitkäjärvi Emmi Aune Kaarina, Pietarsaari, Pohjonen Toni Kauko Aleksi, Kokkola, Pokela Mikko, Kokkola, Rantala Joonas Ilari, Kalajoki, Rekilä Iida Emilia, Kannus, Riihimäki Josefina Roosa Emilia, Perho, Rintamäki Jasmin Iida Rosanna, Alajärvi, Roiko Elma Aila Inkeri, Kokkola, Saarilampi Johanna Sofia, Kärsämäki, Sajo Johanna Heta Emilia, Kokkola, SorvariEmma Lydia Carolina, Kalajoki, Storbacka Valter Johannes, Kokkola, Sumell Minna Tuulikki, Kalajoki, Sundström Hanna Göta Elisabet, Luoto, Särkioja Anni Inkeri, Kannus, Södervik Sara Eveliina, Kokkola, Taipale Henna-Riikka Pauliina, Kokkola, Taskila Amanda Elviira, Oulu, Taskila Miisa Kristiina, Kokkola, Tikkanen Ville Antero, Kokkola, Tunkkari Alisa Sofia, Veteli, Tuominiemi Meea Janita Julia, Halsua, Tylli Monika Johanna, Kokkola, UtunenPetra Anniina, Kokkola, VanhataloMikko Antti Matias, Rovaniemi, Vihervaara Sonja Tuulia Päivikki, Kokkola, Viiliäinen Veera Vilhelmiina, Kokkola, Vuorinen Linda Jasmin, Pietarsaari, Vääräkoski Veera Sofia, Alavieska, Yli-Norppa Marianna Elmiina, Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja: Aho Sampo Eemil Oskari, Kokkola, Fiskaali Tuomas Mikael, Toholampi, Göös Niko Aleksanteri, Kokkola, Hagqvist Niklas Emil Johannes, Kokkola, Huhtala Atte Oskari, Kokkola, Järvenpää Kalle Juho Aleksanteri, Kokkola. Korhonen Jere Mikael, Kokkola, Kyaw Moe Thein, Kokkola, Luukkanen Matias Kalle Juhani, Kokkola, Niva Aleks Anton Tapani, Kokkola, Pajukangas Topias Oskari, Kokkola, Sanila Oskari Leevi, Inari, Santala Teemu Tapani,Ylivieska, Vuori Sami Marinus, Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja: Honkaniemi Miikka Samuli, Kokkola, Kalliokoski Akseli Petteri, Kokkola, Karppi Joel Tomi Matias, Kannus, Kangasvieri Mikael Casimir Kokkola, Kauppinen Oskari Ilkka Ilmari, Kokkola, Kujala Matti Mikael, Kruunupyy, Känsälä Jani Matias, Kokkola, Panula Jere Petri, Kokkola, Parhiala Niko Aulis, Kannus, Pöyhtäri Ossi Elias, Kalajoki, Saarikoski Juha Matias, Kannus, Syrjälä Arttu Santeri, Kannus, Tuorila Antti Aku-Petteri, Kalajoki, Ukkonen Sami Oskari, Pietarsaari, Ulvi, Ville Aukusti, Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Holma, Elias Aleksanteri, Kokkola, Kinnunen Valtteri Mikael, Kokkola, Kyaw Moe Than, Kokkola, Liedes Joel Tatu Pietari, Kokkola, Niemi-Korpi Miro Kristian, Kannus, Peltokangas Kasperi Jesse Einari, Kaustinen, Peltoniemi Iida-Emilia Helena, Kokkola, Pietilä Ilari Jaakko Viljami, Kokkola, Pöyhönen Juha Veikko Vihtori, Veteli, Rautakoski Erkki Arto Aleksi, Kalajoki, Ritvanen Otto-Pekka Henrik Kokkola, Riutta Eemeli Joonatan, Kokkola, Salo Aatu Eemil, Kokkola, Sippola Teemu Samuli, Kalajoki, Sorola Eemil Iivari, Kokkola, Tornikoski Aleksi Sebastian, Kokkola, Väisänen Tomi Aleksi, Veteli.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, vaatetusompelija: Haapasalo Julia Amanda Halsua, Petäjistö Merja, Kokkola, Rautakoski, Kaisa Elina, Raahe.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Aittolahti Teemu Mikael Kokkola, Iso-Oja Jaakko Henrik, Kalajoki, Juusela Taavi Elias, Kokkola, Koski Mikko Veli Pekka, Kokkola, Panula Jimi Ensio Julius, Kokkola, Tiinanen Samuli Henri Topias, Kokkola, Viitala Jesse Lauri Matias, Kokkola.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Ahola Toni Jasu Maunus Kokkola, Huvila Miia Maria Kokkola, Hyytiäinen Valtteri Seppo Eemeli, Kokkola, Händelin Johan Viktor, Kokkola, Händelin Jonas Mikael, Kokkola, Isosaari Toni Tapani, Kokkola, Jylhä Tomi Johannes, Perho, Lipponen Niko Juhani Sievi, Niemi-Korpi Juuso Alarik Waldemar, Kannus, Nystedt Jan-Sebastian, Kokkola, Pihlajamäki Santeri Aleksi, Pietarsaari, Pokela Mikko, Kokkola, Salo Aatu Eemil, Kokkola, Tian Jiaming, Kokkola, Savolainen Nico Kalle Antero, Kokkola, Siermala Joonas Jari Sakari, Kalajoki.

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Ahto Rami Aleksi, Pietarsaari, Hakkarainen Ernesti Markus, Kokkola, Kauppila Anton Joel Juhani, Kokkola, Karppinen Anna Aliisa, Raahe, Linnala Tomi Jaakko, Kokkola, Niemelä Kalle Väinö Eemeli, Kalajoki, Pajukangas Markus Joonatan, Alajärvi, Pollari Aleksi Johannes, Kaustinen, Rautapuro Saku Oskari, Kokkola, Rimpioja Miikka Aaro Joonatan, Kannus, Roiko Miska Samuli, Kokkola, Rühlmann Ilja Christian, Saarijärvi, Tiikkainen Terhi Susanna, Kokkola, Vuollet Aleksi Matias, Kokkola, Ylikulju Atte Luukas Pietari, Oulainen.

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä keväällä 2017 ammattiin valmistuneet

31.5.2017 klo 13:09

Lämpimät onnittelut kaikille ammatilliseen perustutkintoonkanarianmarketta_1 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta valmistuneille!

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, media-assistentti: Haapala Miika Aleksi, Pietarsaari, Lindh Joel Kruunupyy, Mäkelä Jussi, Kokkola, Nykvist Charlotte Karin Birgitta, Kokkola, Pienimäki Slaava-Matias, Seinäjoki, Sormunen Salla Annu Elisa, Kokkola.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Alanen Taneli Matti Aatos, Pietarsaari, Backlund Tobias Alexander, Pietarsaari, Haaponiemi Klaus Sebastian, Kannus, Haavisto Jesse Antero, Pietarsaari, Hiekka Miika Joonatan, Perho, Honkela Asko Antti Samuli, Kokkola, Lauri Miika Severi Tapani, Kalajoki, Levoska Niko Erik, Kokkola, Määttänen Jesse Samu, Kokkola, Nissilä Teemu Elmeri, Kokkola, Pöyhtäri Riku Tuomas, Kalajoki, Seppelin Aleksi Tapio, Kokkola, Siirto Toni Matias, Kokkola, Suominen Janne Jere Matias, Halsua, Tynkkynen Niko Valtteri, Halsua, Ylikoski Topi Oskari, Kannus.

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ainali Sari Annika, Kokkola, Huusko Laura Elisabet, Veteli, Kekkonen Mattias Tapani, Kokkola, Peltoniemi Kaisa Sofia, Kaustinen, Tunkkari Reece Kenneth, Kokkola, Åstrand Tom Juhani Kristian, Kokkola, Åstrand Marika Emilia, Pietarsaari.

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Aho Iina Maaria, Kokkola Jantunen Kati Matleena, Raahe, Jämsä, Viola Anneli, Toholampi, Koskela Mari Pauliina, Kokkola, Kurluar Kur, Kokkola, Kämäräinen Miisa Josefiina, Kokkola, Luomanmäki Maria Kristiina, Kauhava, Matikainen Roosa Emilia, Kokkola, Mattila Jasmin Milla Marika, Kokkola, Myllykoski Varpu Katarina, Kokkola, Mäkelä Satu Anita Maarit, Kokkola, Ngo Leila, Pedersören kunta, Orava Terhi Johanna, Kokkola, Niskakoski Aleksi Marko Joonatan, Kokkola, Saulio Ellen, Kokkola. Taari Visa Ville Sakarias, Kalajoki.

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Junttila Tomi Antero, Kokkola, Yurdakul Orhan, Kokkola, Åstrand Maija Eveliina, Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Haavisto Elli Saimi Johanna, Turku, Heikkinen Suvi Elina, Rovaniemi, Hirvi Emilia Ann-Sofi, Kannus, Kokkonen Miia-Maria Kristiina, Pieksämäki, Koski Sara Krista Emilia, Kempele, Kurvinen Sanni Aili Loviisa, Jyväskylä, Laiho Sonja Josefiina, Turku, Lamu Pinja Emilia, Kalajoki, Leponiemi Iina Janina, Kangasala, Luoma Satu Katariina, Toholampi, Mäkelä Iita Anniina Maria, Lahti, Peltoniemi Jenni Eveliina, Ulvila, Ripatti Elina Karoliina, Hirvensalmi, Savikko Tiia Susanna Kristiina, Nivala, Schalin Sonja Maria Pauliina, Nurmijärvi, Turunen Veera Sylvia, Rovaniemi, Varvikko Noora Iida Maria, Perho, Väätänen Pinja Pauliina, Oulainen, Ylitalo Annika Iida Marianne, Taivalkoski.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Björnvik Emilia Ida Sofia, Luoto, Haikonen Rosa-Liina Lilja, Toholampi, Harju Ronja Tuuli Lydia, Kokkola, Heikkilä Roosa-Maria Kristiina, Kalajoki, Heinonen Sara Emilia Amanda, Kalajoki, Juhola Tuulia Iida Annikki, Kalajoki, Olli Suvi Maria, Lappajärvi, Sandström Jakke Dennis Mikael, Kokkola, Svartsjö Ruusu-Maria Sinikka, Kokkola, Tähtinen Ninni Marjaana, Kokkola, Widgren Eveliina Satu Maarit, Kannus, Virrankoski Essi Anna-Liisa, Toholampi.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Breilin Nina Maarit, Kokkola, Hagström Janette Neea Johanna, Kannus, Hallenberg Tanja Marjatta, Vantaa, Hautakoski Ella Henriikka, Kokkola, Haveri Saku Joonas, Pietarsaari, Isohanni Sara Anni Maria, Kannus, Isokangas Sini Marjaana, Kannus, Karsikas Annika Julia, Kokkola, Kauranen Juha Eemeli, Kokkola, Khanoo Maryam Dankha, Kokkola, Kuorikoski Iida Johanna, Kokkola, Leino Jani Jussi Petteri, Kokkola, Mäki Tuomas Martti Mikael, Kokkola, Niittyniemi Mervi Anneli, Pietarsaari, Nissilä Heikki Veikko Antero, Kokkola, Pernu Ville Matias, Kalajoki, Pihlajaoja Patrik Kristian, Kannus, Pollari Roosa Emilia, Halsua, Pöntiö Heidi Susanna, Kalajoki, Rekilä Anne Maria, Kannus, Ronko Anna Sofia, Ähtäri, Räisänen Teemu Jaakko Tapani, Kokkola, Sadawong Nanthana, Kokkola, Sillanpää Miina Sannaliina, Kokkola, Suominen Roosa Mari Amanda, Halsua, Ukskoski Vili-Santeri, Pietarsaari, Valtonen Juuso Oskari, Kaustinen, Vasalampi Elisa Elli-Helena, Kokkola, Viitasalo Aliisa, Kokkola.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Abdi Leila Mahamed, Pietarsaari, Mäki Karoliina Juliaana, Toholampi, Peltola Jonna Kristiina, Kannus, Radu Florina Casandra, Pietarsaari, Salmenaho Samu Christian, Kokkola, Siermala, Nora-Emilia.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja: Pesola Jani, Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneistaja: Arkkukangas Sami Sebastian, Veteli, Ersta Erno Mikael, Kokkola, Jylhä Robin William, Perho, Kaunisvesi Ville Eemil Aleksanteri, Kokkola, Kettula Markus Tapio, Kokkola, Linna Eero Johannes, Perho, Marjusaari Otto Antti Vilpas, Halsua, Nyman Silas Timoteus Julius, Kruunupyy, Polso, Pyry Arttu Armas, Kokkola, Tofferi Kasimir Aleksanteri, Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Ekonen Jonny Ali Sebastian, Kaustinen, Jalopaasi Jami Matti Jeremias, Halsua, Korkiakangas Jesse Kasperi, Kokkola, Koutonen Juuso Malakias Anteronpoika, Kokkola, Laasasenaho Teemu Jaakko Johannes, Halsua, Luoma Mikael Valtteri, Toholampi, Miettinen Mauno Kalervo, Halsua, Pihlajamaa Eeli Thure Iisakki, Kaustinen, Syri Mikael Johannes, Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Hourula Miia Kristiina, Nivala, Mäki, Eeva Annikki, Jämsä, Sahakangas Laura Maria Elina, Teuva, Saralampi Tuija Tuulikki, Kannus.

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Al-Abbasi Nada Hassoon Mohammed, Kokkola, Al-Abbasi Rafal Hassoon Mohammed, Kokkola, Haasala Jani Eino Antero, Kokkola, Kallio Joonas Mikael, Kalajoki, Kivioja Sini Katariina, Kaustinen, Kreus Karita Marjukka, Kokkola, Qi Ping, Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Ahola Janita Julia, Kokkola, Alatainio Riikka Eveliina, Kalajoki, Anttila Tiina Susanna, Kokkola, David Lado, Kokkola, Ekholm Christian, Himanka Tommi Jaakko Juhani, Kokkola, Ikonen Jere Juuso Markus, Kokkola, Klas Matias, Kokkola, Finne Emil Toots, Kokkola, Granö Janina Alexandra, Kokkola, Hakala Jouni Kari Antero, Kokkola, Hautamäki Sanna Maria, Kokkola, Holm Christoffer Miikka Mattias, Kokkola, Huhtala Juho Eero Antero, Kokkola, Humalajoki Marjaana Eliisa, Kokkola, Huusko Viivi Kaarina, Kokkola, Ingers Camilla Maarit, Kokkola, Kalliokoski Erica Anne Anette, Kokkola, Kinnari Vera Maria, Kokkola, Koskela Aino Helena, Sievi, Luhtio Jukka, Kokkola, Löllö Janina Tiia Eveliina, Kokkola, Matikainen Julia Roosa Talvikki, Ylivieska, Mild Camilla Maria, Kokkola, Morales Heidi Maria, Kokkola, Mäenpää Mikko Tapio Eemil, Kannus, Niemi Noora Anna Eerika, Kokkola, Oja Emma Emilia, Kannus, Paakkonen Aki Petteri, Kokkola, Peltoniemi Ville-Veikko Valtteri, Kokkola, Pihlajakangas Elli Marjatta, Kokkola, Pollarinen Iiro Eemeli, Kokkola, Pykälämaa Tanja Kristiina, Toholampi, Pyysalo Anne-Maria, Kokkola, Rajala Riku Matias, Kokkola, Rantala Joona Oskari, Kokkola, Rantala Tony Niko Kristian, Kalajoki, Rauma Antti Kari-Tapio, Kaustinen, Rauma Joonatan Juhanpoika, Kokkola, Remesaho Julia Inka Maaria, Toholampi, Ronko Riikka, Reisjärvi, Saari Riikka Elisabet, Kokkola, Salo Eetu, Kokkola, Sesay Morine Hawa, Kokkola, Sillanpää Eeva Maija, Kokkola, Silvander Jenni Emilia, Kokkola, Syri Jutta Matleena, Kokkola, Syrjälä Tommi Juha Matias, Kokkola, Särkijärvi Nea Noora Katariina, Kokkola, Tapio Henri Niko Kristian, Kruunupyy, Tast-Lindgren Maria Kristina, Kruunupyy, Tofts Alexander Nico William, Kokkola, Torpman Anna Katrina, Kokkol Tuominiemi Seija Marianne, Perho, Typpö Alina Vilhelmiina, Kokkola, Wargh Cecilia Katariina, Kokkola, Wennström Tiina Katriina, Toholampi, Övermark Krista Oona Elena, Kokkola.

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Appelgren Tomi Johannes, Kokkola, Grankulla Erik Mats Eeli, Luoto, Hakala Valtteri Antti Oskari, Perho, Hatela Eemeli Juhani, Kokkola, Jormalainen Riku Urho Aleksanteri, Lestijärvi, Karjula Joel Eeliel, Sievi, Kauppinen Olli Robert Aukusti, Kokkola, Kettunen Eemeli Aleksanteri, Kokkola, Kiljain Joni Antero, Pedersören kunta, Koivu Ville Veikko Ilmari, Pietarsaari, Kotilainen Miika Aarne Petteri, Perho, Kotka Reijo Juhani, Ylivieska, Känsälä Juuso Oskari Aleksanteri, Kaustinen, Liimatainen Mira Jasmiina, Toholampi, Myllymäki Petteri Ville Johannes, Kaustinen, Pöyhtäri Rasmus Antti Matias, Kalajoki, Savonen Timi Mikael, Kokkola.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Villbacka Sune Kustaa Mikael, Pedersören kunta.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja: Rauhala Markku Arvo Valtteri, Muonio.

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Hallami Mirka Krista Hannele, Lahti, Huhtakallio Joanna Manda Fredriika, Heinola, Jahkola Ilona Tuulikki Mustasaari, Jämsä Tiina Iida-Maria, Salo, Kaleva Kristiina Minna Marianne, Kokkola, Kuisma Saija Elisa, Heinola, Kylmä Sini Kaarina, Sievi, Leppäsalo Liisa Karoliina, Sastamala, Malinen Taru Talvikki Veronika, Kokkola, Nybonn Nina Annika, Tampere, Pohjonen Julia Meeri Marjaana, Kerava, Rantala Marianne Janika, Seinäjoki, Ruohoniemi Roosa Melissa, Seinäjoki, Saimala Selina Senni Maria, Kokkola, Savolainen Essi Riina Emilia, Mäntyharju, Sorvisto Meri Johanna, Ylivieska, Tamminen Ella Anniina, Oulu, Tikka Laura, Vantaa.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Alakotila Eki Aleksanteri, Toholampi, Humalajoki Hemmo Niko Matias, Perho, Järvelä Riku, Perho, Kallio Jyri Veikko, Nivala, Kalliokoski Otto Viljami, Perho, Kellokoski Juhana, Perho, Keskitalo Marianne Hannele, Pyhäjoki, Keski-Vähälä Mari Elviira, Kokkola, Kinnunen Maria Heleena, Kannus, Kinnunen Matti Matias, Kinnula, Kuorikoski Aleksi Eeliel, Kaustinen, Lampinen Jussi, Perho, Lappi Satu Maarit, Lestijärvi, Lauri Saku Markku Matias, Kalajoki, Luoma Samuel Petteri, Kokkola, Pelkonen Juha Edvard, Sievi, Riihimäki Ossi, Perho, Salmela Antti, Perho, Salminen Kaisu-Maija, Kokkola, Siltala Markus Tapani, Kokkola, Sorsamäki Teemu Mikael, Perho, Ahokas,Jari Juhani,Toholampi, Eteläniemi Jussi Matias,Kalajoki, Heikkilä,Kati Vilma Aliisa, Haapavesi, Heikkinen,Antti Johannes, Alavieska, Hollanti Miika Matias, Kannus, Isokääntä Samuli Santeri, Alavieska, Jaakola  Henri Jaakko, Kannus, Jylänki Joona, Sievi, Korvela Kalle Matti Antero, Kokkola, Mastokangas, Sami Johannes, Kannus, ,Mäkikauppila Olli Matias, Sievi, Nevasaari Santeri Harri Helmeri, Kokkola, Niemelä Aki Paavo Sakari, Kokkola, Parpala Axel Olavi, Kokkola, Partanen Joonas Juhani, Haapavesi, Ristimäki Leevi Juhani, Haapavesi, Saari Erno Ilmari, Veteli, Säilynoja Kalle Tapio ,Sievi, Tiainen Jere Eppu Oskari, Kannus, Tilvis Niklas Jere, Kalajoki, Tuovila Jussi Väinö Johannes, Haapavesi, Venetjoki Tuulia Anni Kristiina, Kokkola, Vesisenaho Joonas Samuli Matias, Kannus, Viitala Riku Johannes, Kaustinen.

Maatalousalan perustutkinto, turkistarhaaja: Kallioniemi Sanna Emilia, Ähtäri, Koskela Heli Johanna, Sievi, Luoto Markus Ville Aukusti, Kalajoki, Peltokangas Sointu Reija Inari, Alajärvi, Rantakangas Taneli Tuomas, Alajärvi, Tastula Mika Matti, Kaustinen.

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Aspholm Daniel Timo Kalevi, Evijärvi, Erkinheimo Jesse Kalle Aleksi, Kirkkonummi, Huuskonen Henri Aleksi Ilmari, Reisjärvi, Kallio Hermanni Aukusti, Sievi, Kokko Eetu Aleksanteri, Kaustinen, Känsälä Jimi Johannes, Sievi, Lassila Toni Lauri Mikael, Kannus, Mäkelä Benjamin Sakari Johannes, Kokkola, Palola Antti Olavi Johannes, Pyhäntä, Palosaari Jimi Kristian, Oulainen, Pannula Miro Matias, Kokkola, Pärkkä Matti Viljami, Merijärvi.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja: Hietala Christian Henrik, Kokkola, Järvilä Johannes Heikki Ilmari, Kaustinen, Karttunen Sirkka Liisa, Ylivieska, Kazemi Jusef, Vöyri, Kiviaho Jenni Maarit Tuulia, Kokkola, Löija Roosa-Maria Pauliina, Pietarsaari, Parttimaa Henna Maria, Nivala, Päivärinta Noora-Emilia Anneli, Kokkola, Sornikoski Kim Johannes, Nivala, Thylin Beatriz, Kokkola, Toppi Antti Ilmari, Vaasa, Viitanen Aki Ilmari, Oulainen.

Pintakäsittelyn perustutkinto, maalari: Dahlman Hannu Juhani, Pietarsaari, Kilpiö Jasmin Marjaana, Kannus, Kotisaari Tea Kristiina Emilia, Pedersören kunta, Mouru Saara Susanna, Kannus, Närhi Laura Helena, Kokkola, Pikkarainen Mikael Valtteri, Sastamala, Syrjälä Konsta Jesse Joel, Pietarsaari.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Hiltunen Toni Jorma Alarik, Jyväskylä, Himanka Nico Mikael, Kokkola, Härkönen Aleksi Otto Oskari, Kokkola, Jokelainen Niko Petteri, Kokkola, Kaitaluoma Jaakko Johannes, Kokkola, Luosa Viivi Talvikki, Kokkola, Murtonen Olli-Pekka Tapani, Jyväskylä, Niemi Jere Johannes, Kokkola, Niskala Jan Patrik, Kokkola, Salmela Lassi Valtteri, Kokkola, Sauna-Aho Ari-Pekka Matias, Uusikaarlepyy, Tuohisto-Kokko Sameli Mika Matias, Kokkola.

Puualan perustutkinto, puuseppä: Abdi Adan Mahamed, Pietarsaari, Ervasti Jaakko Henrik, Oulu, Kupila Masa Valtteri, Kokkola, Kyllönen Niko Tapani Kullervo, Pyhäjärvi, Lantela Robin Michael, Pietarsaari, Lisitsin Aleksei, Kannus, Mohamed Hussein Abdirisaaq, Pietarsaari, Muuraiskangas Joni Ilmari, Kokkola, Mäkinen Vili Kaleva Aleksander, Pietarsaari, Piispanen Kim William, Kokkola, Polso Marko Johannes, Veteli, Rautomäki Evert Elmer Oliver, Kokkola, Santapakka Eetu Tuomas Eemeli, Kalajoki.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Basalak Abdulkadir Siddik, Kokkola, Hautala Mika, Kokkola, Heikkala Ossi Kristian, Veteli, Heikkilä Antti Valfrid, Kalajoki, Huhtala Niko Antti Mikael, Kokkola, Jylhä Petro Oskari, Perho, Kalliokoski Aleksi Matias, Kokkola, Karppinen Paulus Aleksanteri, Kannus, Koivusaari Joni Antero, Pietarsaari, Kujala Mikko Petteri, Kokkola, Känsälä Arttu Ari Samuli, Kannus, Laakkonen Antti Eemeli, Kokkola, Le Dong Kha, Pietarsaari, Leppälä Matias Samu Valtteri, Kokkola, Leppälä Toni Samuel, Kokkola, Linna Paavo Juhani, Perho, Pöyhönen Jere Pauli Oskari, Veteli, Riihimäki Jeremias Allan, Kokkola, Rämö Ville Valtteri, Perho, Rättyä Joona Aleksanteri, Kokkola, Sabel Robert Matias, Kokkola, Tiitinen Ilari Armas, Kokkola, Yli-Korpela Onni Matias, Kannus.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aro Iina Eveliina, Kalajoki, BjörkströmSara Elisabeth, Luoto, DahlgrenAnssi Tapani, Kokkola, Eklund Victoria Ingalis, Luoto, GöösEssi Helmi Juulia, Seinäjoki, Haaponiemi Emilia Maaria, Sievi, Haaponiemi Saana Sylvia, Toholampi, Hakkarainen Kamila Tuula Maria, Veteli, Hartikainen Laura Nina Emilia, Kokkola, HautalaTanja Helena Lyydia, Veteli, Hautamäki Petra-Liisa Elisabeth Pietarsaari, Heikkilä Niina Maria Anneli, Kokkola, Heikkilä Jari Antero, Kalajoki, Heinonen Heidi Orvokki, Kokkola, HeinonenJ uliana Johanna, Kokkola, Hokkanen Anniina Bertta Sofia, Kannus, Huhta Olivia Charlotta, Kannus, Hyyppä Iina Esteri, Kokkola, Hänninen Vilhelmiina Adéle, Kokkola, Isoaho Viivi Emilia, Kokkola, Jaakola Vilma Rosa Josefina, Kokkola, Jalopaasi Nea Jessika, Halsua, Jylhä Noora Marianna, Perho, Järvenpää Laura Maria Anniina, Kokkola, Jääskä Veera Olga Lyydia, Kokkola, Kalliokoski Niina Tuulia, Kokkola, Kangasaho Katariina Johanna, Kokkola, Karhula Liisa Maija, Kokkola, Kautto Maria Eliza Caroline, Kokkola, Keihäskoski Roosa Elina, Rovaniemi, Kellokoski Fanni Maria, Kokkola, Kinnunen Venla Sofia, Kokkola, Kivelä Sari Johanna, Kokkola, Koivula Crista Susanna, Kokkola, Kola Jenni Elisabet, Veteli, Korvela Marjukka Saara Susanna, Kokkola, Koskela Noora Wilhelmiina, Kannus, Koskela Ellen Laura Elisabeth, Kannus, Koskela Jeremias Ville Eeveertti, Kannus, Kuorikoski Noora Elina, Kaustinen, Lahti Satu Hanna Tuulia, Kannus, Laitila Minta Matilda, Haapajärvi, Leppälä Kristiina Marjut, Sievi, Luokkanen Annina Karoliina, Raahe, Malinen Helmi Lydia, Kokkola, Malkamäki Aino Maria, Kokkola, Malviniemi Karoliina Nea Aliisa, Kokkola, Manderbacka Eero Tapani, Kokkola, Myllylä Anna Kaisa, Alavieska, Myllymäki Kerttu Aulikki, Kalajoki, Mäkelä Roosa Eveliina, Kokkola, Mäkinen Elli Aini Eveliina, Veteli, Mäkinen Oili Emilia, Kaustinen, Määttä Teresa Emilia, Kokkola, Niemelä Janette Hanna Janine, Perho, Niemi Kalle Erik, Kokkola, Niemi-KorpiIina Jenniina, Kokkola, Nieminen Eetu Sakari, Kokkola, Nisula Jasmiina Minka Maaria, Toholampi, NyfeltEmilia Johanna, Luoto, Nykänen Amanda Josefiina, Veteli, Nykänen Janette Juulia, Kokkola, OjalaErika Jane, Kokkola, Ollila Janita Mirka Eerika, Kannus, Osman Ikra Nur, Pietarsaari, Paananen Bettina Jenny Julia, Kokkola, Pajchangreed Thiphaphon, Kokkola, Pajunpää Katri Anneli, Kokkola, Parkkila Karoliina Emilia, Kinnula, Parkkonen Veera Sofia, Kaustinen, Pekkarinen Emma Iida Anneli, Kinnula, Peltokangas Sonja Piritta, Kannus, Pennanen Ella Pinja Tuulikki, Pietarsaari, Pesola Henna Leena Maaria, Kannus, Piispanen Peetu Oliver, Kokkola, Pitkäjärvi Emmi Aune Kaarina, Pietarsaari, Pohjonen Toni Kauko Aleksi, Kokkola, Pokela Mikko, Kokkola, Rantala Joonas Ilari, Kalajoki, Rekilä Iida Emilia, Kannus, Riihimäki Josefina Roosa Emilia, Perho, Rintamäki Jasmin Iida Rosanna, Alajärvi, Roiko Elma Aila Inkeri, Kokkola, Saarilampi Johanna Sofia, Kärsämäki, Sajo Johanna Heta Emilia, Kokkola, SorvariEmma Lydia Carolina, Kalajoki, Storbacka Valter Johannes, Kokkola, Sumell Minna Tuulikki, Kalajoki, Sundström Hanna Göta Elisabet, Luoto, Särkioja Anni Inkeri, Kannus, Södervik Sara Eveliina, Kokkola, Taipale Henna-Riikka Pauliina, Kokkola, Taskila Amanda Elviira, Oulu, Taskila Miisa Kristiina, Kokkola, Tikkanen Ville Antero, Kokkola, Tunkkari Alisa Sofia, Veteli, Tuominiemi Meea Janita Julia, Halsua, Tylli Monika Johanna, Kokkola, UtunenPetra Anniina, Kokkola, VanhataloMikko Antti Matias, Rovaniemi, Vihervaara Sonja Tuulia Päivikki, Kokkola, Viiliäinen Veera Vilhelmiina, Kokkola, Vuorinen Linda Jasmin, Pietarsaari, Vääräkoski Veera Sofia, Alavieska, Yli-Norppa Marianna Elmiina, Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja: Aho Sampo Eemil Oskari, Kokkola, Fiskaali Tuomas Mikael, Toholampi, Göös Niko Aleksanteri, Kokkola, Hagqvist Niklas Emil Johannes, Kokkola, Huhtala Atte Oskari, Kokkola, Järvenpää Kalle Juho Aleksanteri, Kokkola. Korhonen Jere Mikael, Kokkola, Kyaw Moe Thein, Kokkola, Luukkanen Matias Kalle Juhani, Kokkola, Niva Aleks Anton Tapani, Kokkola, Pajukangas Topias Oskari, Kokkola, Sanila Oskari Leevi, Inari, Santala Teemu Tapani,Ylivieska, Vuori Sami Marinus, Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja: Honkaniemi Miikka Samuli, Kokkola, Kalliokoski Akseli Petteri, Kokkola, Karppi Joel Tomi Matias, Kannus, Kangasvieri Mikael Casimir Kokkola, Kauppinen Oskari Ilkka Ilmari, Kokkola, Kujala Matti Mikael, Kruunupyy, Känsälä Jani Matias, Kokkola, Panula Jere Petri, Kokkola, Parhiala Niko Aulis, Kannus, Pöyhtäri Ossi Elias, Kalajoki, Saarikoski Juha Matias, Kannus, Syrjälä Arttu Santeri, Kannus, Tuorila Antti Aku-Petteri, Kalajoki, Ukkonen Sami Oskari, Pietarsaari, Ulvi, Ville Aukusti, Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Holma, Elias Aleksanteri, Kokkola, Kinnunen Valtteri Mikael, Kokkola, Kyaw Moe Than, Kokkola, Liedes Joel Tatu Pietari, Kokkola, Niemi-Korpi Miro Kristian, Kannus, Peltokangas Kasperi Jesse Einari, Kaustinen, Peltoniemi Iida-Emilia Helena, Kokkola, Pietilä Ilari Jaakko Viljami, Kokkola, Pöyhönen Juha Veikko Vihtori, Veteli, Rautakoski Erkki Arto Aleksi, Kalajoki, Ritvanen Otto-Pekka Henrik Kokkola, Riutta Eemeli Joonatan, Kokkola, Salo Aatu Eemil, Kokkola, Sippola Teemu Samuli, Kalajoki, Sorola Eemil Iivari, Kokkola, Tornikoski Aleksi Sebastian, Kokkola, Väisänen Tomi Aleksi, Veteli.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, vaatetusompelija: Haapasalo Julia Amanda Halsua, Petäjistö Merja, Kokkola, Rautakoski, Kaisa Elina, Raahe.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Aittolahti Teemu Mikael Kokkola, Iso-Oja Jaakko Henrik, Kalajoki, Juusela Taavi Elias, Kokkola, Koski Mikko Veli Pekka, Kokkola, Panula Jimi Ensio Julius, Kokkola, Tiinanen Samuli Henri Topias, Kokkola, Viitala Jesse Lauri Matias, Kokkola.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Ahola Toni Jasu Maunus Kokkola, Huvila Miia Maria Kokkola, Hyytiäinen Valtteri Seppo Eemeli, Kokkola, Händelin Johan Viktor, Kokkola, Händelin Jonas Mikael, Kokkola, Isosaari Toni Tapani, Kokkola, Jylhä Tomi Johannes, Perho, Lipponen Niko Juhani Sievi, Niemi-Korpi Juuso Alarik Waldemar, Kannus, Nystedt Jan-Sebastian, Kokkola, Pihlajamäki Santeri Aleksi, Pietarsaari, Pokela Mikko, Kokkola, Salo Aatu Eemil, Kokkola, Tian Jiaming, Kokkola, Savolainen Nico Kalle Antero, Kokkola, Siermala Joonas Jari Sakari, Kalajoki.

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Ahto Rami Aleksi, Pietarsaari, Hakkarainen Ernesti Markus, Kokkola, Kauppila Anton Joel Juhani, Kokkola, Karppinen Anna Aliisa, Raahe, Linnala Tomi Jaakko, Kokkola, Niemelä Kalle Väinö Eemeli, Kalajoki, Pajukangas Markus Joonatan, Alajärvi, Pollari Aleksi Johannes, Kaustinen, Rautapuro Saku Oskari, Kokkola, Rimpioja Miikka Aaro Joonatan, Kannus, Roiko Miska Samuli, Kokkola, Rühlmann Ilja Christian, Saarijärvi, Tiikkainen Terhi Susanna, Kokkola, Vuollet Aleksi Matias, Kokkola, Ylikulju Atte Luukas Pietari, Oulainen.