Koulutamme nuoret ja aikuiset

Tutustu mahdollisuuksiin!

Yhteishaku 2022

Vanhempainilta peruttu (18.1.2022)

Lue lisää

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä!

Haku VALMAan on alkanut

24.5.2017 klo 10:18


Valtakunnallinen hakuaika ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaan koulutukseen (VALMA) on auki 23.5. – 25.7.2017. Sähköinen haku tehdään osoitteessa www.opintopolku.fi.

VALMAn opiskelijavalinnat julkaistaan aikaisintaan 4.8.2017. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta kirjeellä ja luvan antaneiden valittujen nimet julkaistaan nettisivuillamme. Koulutus alkaa elokuun lopussa.

Koulutus on suunnattu peruskoulun suorittaneille nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opiskeluvalmiuksien vahvistamista sekä ohjausta, tukea koulutuksen ja ammatin valinnassa sekä koulutusta vailla oleville maahanmuuttajille, joiden kielitaito on tasoa A2.2.

Opiskelija saa yhteishakua varten 6 lisäpistettä, kun hän suorittaa koulutuksessa vähintään 30 osp. 

Uutisia

Haku VALMAan on alkanut

24.5.2017 klo 10:18


Valtakunnallinen hakuaika ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaan koulutukseen (VALMA) on auki 23.5. – 25.7.2017. Sähköinen haku tehdään osoitteessa www.opintopolku.fi.

VALMAn opiskelijavalinnat julkaistaan aikaisintaan 4.8.2017. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta kirjeellä ja luvan antaneiden valittujen nimet julkaistaan nettisivuillamme. Koulutus alkaa elokuun lopussa.

Koulutus on suunnattu peruskoulun suorittaneille nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opiskeluvalmiuksien vahvistamista sekä ohjausta, tukea koulutuksen ja ammatin valinnassa sekä koulutusta vailla oleville maahanmuuttajille, joiden kielitaito on tasoa A2.2.

Opiskelija saa yhteishakua varten 6 lisäpistettä, kun hän suorittaa koulutuksessa vähintään 30 osp.