Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Studio Anne´s - Anne Rauhala palkittiin vuoden työssäoppimispaikkana

2.5.2017 klo 11:34
Studio Annes_Anne Rauhala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut vuoden työssäoppimispaikaksi Studio Anne´s – Anne Rauhala -nimisen Kokkolassa toimivan mittatilaus- ja korjausompelimon. Yritys tekee myös sisustusompelua, verhoja ja muita sisustustekstiilejä, kevyitä verhoiluja sekä erikoistöitä, kuten esimerkiksi puvustuksia ja esiintymisasuja.
 
Valitsemisperusteet

Studio Anne´s – Anne Rauhala on toiminut jo pitkään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston vaatetusalan opiskelijoiden työssäoppimispaikkana myös huolehtien heistä esimerkillisesti.

Opiskelijat ovat päässeet työssäoppimisjaksoillaan osallistumaan laaja-alaisesti tuotteiden valmistukseen aina teatteriasuista yksilöllisiin tuotteisiin saakka.

Työssäoppimisen järjestämiseksi Studio Anne´s on luonut selkeän toimintamallin, jossa opiskelijat opin ohella saavat ohjausta myös aitojen työelämän pelisääntöjen noudattamiseen.

Työssäoppimisjaksojensa jälkeen ammattiopiston vaatetusalan opiskelijat ovat voineet tehdä yrityksessä vielä myös ammattiosaamisen näyttöjä. Lisäksi opiskelijat ovat työssäoppimisjaksojensa aikana voineet syventää taitojaan yhteisten tutkinnon osien aineissa, ruotsinkielessä ja yritystoiminnassa.

Studio Anne´s – Anne Rauhala on erinomainen, kaikki mitat täyttävä yhteistyökumppani Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle työssäoppimisen käytännön toteuttamisesta mallikelpoisesti.

Studio Anne´s on myös osallistunut opetusta kehittävään kansainväliseen projektitoimintaan yhdessä ammattiopiston vaatetusalan opiskelijoiden ja opettajien kanssa. Ammattiopisto kiittää yritystä myös yhteistyön myötä toteutuvasta esimerkillisestä yhteiskuntavastuun kantamisesta.
 
Tiivistä työelämäyhteistyötä

Ammatillista koulutusta toteutetaan jatkuvassa ja tiiviissä yhteistyössä elinkeino- ja työelämän kanssa.  Jokainen ammatillisen perustutkinnon opiskelija opiskelee työssä oppien vähintään 20 opintoviikkoa ja 30 osaamispistettä. Osaamisen arviointi tapahtuu suurelta osin aidoissa työelämän tilanteissa ammattiosaamisen näytöissä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston vuoden työssäoppimispaikka valittiin jo 11:nnen kerran.