Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Kpedun opiskelijoilla loistava menestys valtakunnallisessa AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailussa

24.4.2017 klo 11:21
Ammatikka
Kuvassa AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailun palkintojen jakajien edustajina Teknologiateollisuuden asiantuntija Anne Ahkola-Lehtinen, OAJ:n erityisasiantuntija Lauri Kurvonen ja Opetushallituksen opetusneuvos Leo Pahkin sekä palkitut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijat Miia-Leena Pajukangas, Johan Händelin ja Jonas Händelin.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijat menestyivät erinomaisesti toisen asteen ammatillisen koulutuksen kaikkien alojen yhteisessä valtakunnallisessa AMMATIKKAtop-nimisessä matematiikkakilpailussa. Viidennentoista kerran toteutetun kilpailun päätöstapahtuma ja palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Helsingissä 21.4.

Jonas Händelin (58/60 p.) ja hänen kaksoisveljensä Johan Händelin (56/60) olivat valtakunnallisesti kaksi parasta. Jonas Händelin on todellinen matematiikkataitaja, sillä hän voitti myös edellisen AMMATIKKAtop-kisan. Miia-Leena Pajukangas voitti sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan sarjan ollen samalla myös peruskoulupohjaisista osallistujista paras. 

Jiaming Tian sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle omassa sarjassa (yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon sekä luonnontieteiden ala). Sini Kivioja tuli jaetulle kolmannelle sijalle tekniikan ja liikenteen sarjassa. Edellisessä AMMATIKKAtop-kilpailussa Jiaming Tian oli sarjansa viides.

Händelinit valmistuvat tänä keväänä datanomeiksi. Miia-Leena Pajukangas opiskelee toista vuotta lähihoitajaksi Kokkolan Hyvinvointikampuksella. Jiaming Tian valmistuu datanomiksi ja Sini Kivioja laborantiksi tänä keväänä. 

Händelinien veljesten tavoin myös Sini Kivioja ja Jiaming Tian jatkavat opintojaan vielä Kokkolan ammattilukiossa. Pajukangasta lukuun ottamatta muut opiskelevat Kokkolan Ammattikampuksella. 

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n pedagoginen järjestö Tekniikan Opettajat TOP ry järjestää vuosittain marraskuussa Suomen toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailun. Kilpailusarjoja on viisi. Lisäksi huomioidaan opiskelijoiden koulutuspohja (peruskoulu, kaksoistutkinto ja ylioppilas).

AMMATIKKAtop-kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota matemaattis-luonnontieteellisten aineiden tärkeyteen sekä ennen kaikkea lisätä opiskelijoiden mielenkiintoa näitä aineita kohtaan ja mitata heidän osaamisensa tasoa. 

AMMATIKKAtop-kilpailun järjestelyistä vastaa Tekniikan Opettajat TOP ry yhteistyössä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön, Opetushallituksen ja Kustannusosakeyhtiö Otavan kanssa.

Ajankohtaista

Kpedun opiskelijoilla loistava menestys valtakunnallisessa AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailussa

24.4.2017 klo 11:21
Ammatikka
Kuvassa AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailun palkintojen jakajien edustajina Teknologiateollisuuden asiantuntija Anne Ahkola-Lehtinen, OAJ:n erityisasiantuntija Lauri Kurvonen ja Opetushallituksen opetusneuvos Leo Pahkin sekä palkitut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijat Miia-Leena Pajukangas, Johan Händelin ja Jonas Händelin.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijat menestyivät erinomaisesti toisen asteen ammatillisen koulutuksen kaikkien alojen yhteisessä valtakunnallisessa AMMATIKKAtop-nimisessä matematiikkakilpailussa. Viidennentoista kerran toteutetun kilpailun päätöstapahtuma ja palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Helsingissä 21.4.

Jonas Händelin (58/60 p.) ja hänen kaksoisveljensä Johan Händelin (56/60) olivat valtakunnallisesti kaksi parasta. Jonas Händelin on todellinen matematiikkataitaja, sillä hän voitti myös edellisen AMMATIKKAtop-kisan. Miia-Leena Pajukangas voitti sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan sarjan ollen samalla myös peruskoulupohjaisista osallistujista paras. 

Jiaming Tian sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle omassa sarjassa (yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon sekä luonnontieteiden ala). Sini Kivioja tuli jaetulle kolmannelle sijalle tekniikan ja liikenteen sarjassa. Edellisessä AMMATIKKAtop-kilpailussa Jiaming Tian oli sarjansa viides.

Händelinit valmistuvat tänä keväänä datanomeiksi. Miia-Leena Pajukangas opiskelee toista vuotta lähihoitajaksi Kokkolan Hyvinvointikampuksella. Jiaming Tian valmistuu datanomiksi ja Sini Kivioja laborantiksi tänä keväänä. 

Händelinien veljesten tavoin myös Sini Kivioja ja Jiaming Tian jatkavat opintojaan vielä Kokkolan ammattilukiossa. Pajukangasta lukuun ottamatta muut opiskelevat Kokkolan Ammattikampuksella. 

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n pedagoginen järjestö Tekniikan Opettajat TOP ry järjestää vuosittain marraskuussa Suomen toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailun. Kilpailusarjoja on viisi. Lisäksi huomioidaan opiskelijoiden koulutuspohja (peruskoulu, kaksoistutkinto ja ylioppilas).

AMMATIKKAtop-kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota matemaattis-luonnontieteellisten aineiden tärkeyteen sekä ennen kaikkea lisätä opiskelijoiden mielenkiintoa näitä aineita kohtaan ja mitata heidän osaamisensa tasoa. 

AMMATIKKAtop-kilpailun järjestelyistä vastaa Tekniikan Opettajat TOP ry yhteistyössä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön, Opetushallituksen ja Kustannusosakeyhtiö Otavan kanssa.