Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Oppisopimusten kysyntä kovassa kasvussa Keski-Pohjanmaalla

3.4.2017 klo 11:21

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä on vuositasolla n. 600 oppisopimusopiskelijaa. Asiakkaina on sekä nuoria, että aikuisia. Myös maahanmuuttajien oppisopimuskoulutuksen kysyntä on lisääntynyt.

- Suurin asiakasryhmämme ovat edelleen aikuiset työssä käyvät henkilöt. Ilokseni kuitenkin nuorten oppisopimuskoulutusta koskevat kyselyt ovat kasvaneet huikeasti. Tästä kuuluu iso kiitos aikaansa seuraaville opinto-ohjaajille. Nuoren kiinnittyminen työelämään jo opiskeluaikana on valtava kilpailuetu tulevaisuuden työmarkkinoilla, sanoo Kpedu:n oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo.

Oppisopimuskoulutus on pääosin työpaikalla tapahtuvaa koulutusta, joka räätälöidään aina opiskelijan ja työpaikan tarpeisiin. Keski-Pohjanmaalla oppisopimuksia tarjoaa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän oppisopimustoimisto.

Oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo jatkaa Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n hallituksessa

Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n vuosikokous järjestettiin 30.3. Jyväskylässä. Kpedun oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo valittiin kokouksessa neljännelle kaudelle hallituksessa.

Yhdistys toimii koulutuksen järjestäjien tukena edistäen oppisopimuskoulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n tärkeimpiä tehtäviä vuonna 2017 on oppisopimuskoulutuksen edunvalvonta ammatillisen koulutuksen lainsäädännön uudistuessa.

Lisätietoja: 
Oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo p. 040 359 6240

Ajankohtaista

Oppisopimusten kysyntä kovassa kasvussa Keski-Pohjanmaalla

3.4.2017 klo 11:21

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä on vuositasolla n. 600 oppisopimusopiskelijaa. Asiakkaina on sekä nuoria, että aikuisia. Myös maahanmuuttajien oppisopimuskoulutuksen kysyntä on lisääntynyt.

- Suurin asiakasryhmämme ovat edelleen aikuiset työssä käyvät henkilöt. Ilokseni kuitenkin nuorten oppisopimuskoulutusta koskevat kyselyt ovat kasvaneet huikeasti. Tästä kuuluu iso kiitos aikaansa seuraaville opinto-ohjaajille. Nuoren kiinnittyminen työelämään jo opiskeluaikana on valtava kilpailuetu tulevaisuuden työmarkkinoilla, sanoo Kpedu:n oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo.

Oppisopimuskoulutus on pääosin työpaikalla tapahtuvaa koulutusta, joka räätälöidään aina opiskelijan ja työpaikan tarpeisiin. Keski-Pohjanmaalla oppisopimuksia tarjoaa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän oppisopimustoimisto.

Oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo jatkaa Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n hallituksessa

Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n vuosikokous järjestettiin 30.3. Jyväskylässä. Kpedun oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo valittiin kokouksessa neljännelle kaudelle hallituksessa.

Yhdistys toimii koulutuksen järjestäjien tukena edistäen oppisopimuskoulutuksen laatua ja vaikuttavuutta. Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n tärkeimpiä tehtäviä vuonna 2017 on oppisopimuskoulutuksen edunvalvonta ammatillisen koulutuksen lainsäädännön uudistuessa.

Lisätietoja: 
Oppisopimuspäällikkö Anu Haapasalo p. 040 359 6240