Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Katso tästä juuri nyt

haussa olevat koulutukset!

 

 

 

Jenna Peltonen on Vuoden lähihoitajaopiskelija

27.1.2017 klo 15:05
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovatVuoden lähihoitajaopiskelija Jenna Peltonen äänestäneet Jenna Peltosen Hyvinvointikampuksen Vuoden 2016 lähihoitajaopiskelijaksi. Peltonen vastaanotti palkintonsa Hyvinvointikampuksella vietetyssä Kansallisen lähihoitajapäivän juhlassa.

17-vuotias uusikaarlepyyläinen Jenna Peltonen on toisen vuoden lähihoitajaopiskelija. Opiskelijatoverit perustelivat Peltosen valintaa Vuoden 2016 lähihoitajaopiskelijaksi mm. sillä, että hän on aina ystävällinen, tunnollinen ja sosiaalinen, ja saa motivoitua ihmiset ympärillään.

Palkitsemistilaisuudessa olivat mukana myös Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerin, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) sekä sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn edustajat.

Kansallista lähihoitajapäivää on vietetty vuodesta 2008. Juhlapäivän avulla esitellään lähihoitajien ammatillista peruskoulutusta sekä lähihoitajien monipuolista osaamista ja ammattitaitoista työtä.

- Täällä koulussa me annamme hyvät eväät työelämää varten, jotta opiskelijamme pärjäävät tulevaisuuden muuttuvilla työmarkkinoilla. Tämä päivä on hieno ja tärkeä tilaisuus juhlistaa lähihoitajan tärkeää ammattia. Olen kiitollinen kouluttajillemme Sari Haglundille ja Katariina Sipilälle siitä, että he pitävät kiinni tästä hienosta perinteesta, sanoo juhlatilaisuudessa puhunut ammattiopiston hyvinvointialan toimialapäällikkö Kaija Kähäri-Wiik.

Juhlassa palkittiin myös vuoden työssäoppimispaikaksi valittu KiviniitynKiviniityn päiväkoti Uusitalo päiväkoti. Palkinnon vastaanottanut johtaja Anne-Mari Uusitalo kiitteli ammattiopistoa hyvästä yhteistyöstä ja kehotti opiskelijoita pitämään yllä hyvää opiskelumotivaatiota.

- Te tulette valmistumaan tärkeään ja hyvään ammattiin. Työelämä tarvitsee teitä aivan varmasti!, Uusitalo muistutti.
 
Kokkolan Hyvinvointikampuksella voi opiskella kolmivuotista lähihoitajan ammattiin johtavaa perustutkintoa myös kaksikielisessä ryhmässä ja ammattilukioryhmässä.

Ajankohtaista

Jenna Peltonen on Vuoden lähihoitajaopiskelija

27.1.2017 klo 15:05
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovatVuoden lähihoitajaopiskelija Jenna Peltonen äänestäneet Jenna Peltosen Hyvinvointikampuksen Vuoden 2016 lähihoitajaopiskelijaksi. Peltonen vastaanotti palkintonsa Hyvinvointikampuksella vietetyssä Kansallisen lähihoitajapäivän juhlassa.

17-vuotias uusikaarlepyyläinen Jenna Peltonen on toisen vuoden lähihoitajaopiskelija. Opiskelijatoverit perustelivat Peltosen valintaa Vuoden 2016 lähihoitajaopiskelijaksi mm. sillä, että hän on aina ystävällinen, tunnollinen ja sosiaalinen, ja saa motivoitua ihmiset ympärillään.

Palkitsemistilaisuudessa olivat mukana myös Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerin, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) sekä sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn edustajat.

Kansallista lähihoitajapäivää on vietetty vuodesta 2008. Juhlapäivän avulla esitellään lähihoitajien ammatillista peruskoulutusta sekä lähihoitajien monipuolista osaamista ja ammattitaitoista työtä.

- Täällä koulussa me annamme hyvät eväät työelämää varten, jotta opiskelijamme pärjäävät tulevaisuuden muuttuvilla työmarkkinoilla. Tämä päivä on hieno ja tärkeä tilaisuus juhlistaa lähihoitajan tärkeää ammattia. Olen kiitollinen kouluttajillemme Sari Haglundille ja Katariina Sipilälle siitä, että he pitävät kiinni tästä hienosta perinteesta, sanoo juhlatilaisuudessa puhunut ammattiopiston hyvinvointialan toimialapäällikkö Kaija Kähäri-Wiik.

Juhlassa palkittiin myös vuoden työssäoppimispaikaksi valittu KiviniitynKiviniityn päiväkoti Uusitalo päiväkoti. Palkinnon vastaanottanut johtaja Anne-Mari Uusitalo kiitteli ammattiopistoa hyvästä yhteistyöstä ja kehotti opiskelijoita pitämään yllä hyvää opiskelumotivaatiota.

- Te tulette valmistumaan tärkeään ja hyvään ammattiin. Työelämä tarvitsee teitä aivan varmasti!, Uusitalo muistutti.
 
Kokkolan Hyvinvointikampuksella voi opiskella kolmivuotista lähihoitajan ammattiin johtavaa perustutkintoa myös kaksikielisessä ryhmässä ja ammattilukioryhmässä.