Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Katso tästä juuri nyt

haussa olevat koulutukset!

Mainoselokuva: Kokkola Region - Make movies on top of the world

22.12.2016 klo 09:01

KPEDUn av-viestinnän yksikössä koulutuspalveluiden tukena ovat erilaiset kehittämishankkeet. Niiden avulla olemme voineet kehittää digitaalisen viestinnän osaamista ja toimintaympäristöjä, sekä tarjota erilaisia työelämäpalveluita niin alueemme kuin toimialamme hyväksi. Hanketoiminnan kautta olemme päässeet mukaan myös kansainvälisiin verkostoihin. Yhteispohjoismaisen Arctic Image -hankkeen (Interreg Pohjoinen) tavoitteena on laajentaa AV-alalla toimivaa yhteistyöverkostoa rajat ylittäväksi muun muassa matkailutoimialan, aluemarkkinoinnin ja viennin suuntaan.

Tallaisesta yhteistyöstä hyvänä esimerkkinä on Hymyilevä mies -elokuva, jonka matkaa kohti maailmanlaajuista menestystä olemme olleet vahvasti tukemassa. Vastaavasti olemme saaneet elokuvantekijöiltä apua oman toimintamme ja alueemme markkinointiin. Hymyilevä mies -elokuvan näyttelijöiden Jarkko Lahden ja Oona Airolan tähdittämän mainoselokuvan, ”Kokkola Region – Make movies on top of the World”, avulla houkutellaan Kokkolan seudulle elokuva- ja mediatuotantoja, jotka toisivat lisää työmahdollisuuksia alueemme yrityksille, erityisesti valmistuville opiskelijoillemme. Toteutuessaan tuotannoilla olisi merkittävä vaikutus myös elinkeinoelämälle niin taloudellisesti kuin imagollisestikin.

Mainoselokuva sai ensiesityksensä Lontoossa 6.-7.12 järjestetyssä FOCUS-tapahtumassa, jossa olimme markkinoimassa niin Suomea kuin aluettamme houkuttelevana elokuvatuotantolokaationa kannustinjärjestelmineen ja palveluineen. Mainoselokuvan lisäksi markkinointimateriaalina toimi oheinen esite. Mainoselokuva toteutettiin KPEDUn voimin yhteistyössä Hiutale Aerialsin kanssa, joka vastasi ilmakuvauksesta. Leffan ovat käsikirjoittaneet Janne Erkkilä ja Teemu Haapaniemi. Kuvaajana toimi Hotakaisen Antti, äänessä Riipin Markku ja graafikkona opiskelijamme Anu Salo. Tuottajana hääri Teemu ja ohjauksesta & leikkauksesta vastasi Janne. AV-viestinnän opiskelijoita oli mukana tuotannossa avustavissa rooleissa. Mainosleffa on nyt myös YouTubessa ja löydettävissä seuraavan linkin kautta:

http://www.mediakeskuslime.fi/movies-kokkola/

Liite_Central Ostrobothnia esite-movies kokkola

Lisätiedot
Janne Erkkilä
näyttötutkintovastaava,
koulutus- ja kehittämispalvelut
audiovisuaalinen viestintä
KPEDU aikuiskoulutus/mediakeskus LIME
044 725 0834, janne.erkkila@kpedu.fi

Ajankohtaista

Mainoselokuva: Kokkola Region - Make movies on top of the world

22.12.2016 klo 09:01

KPEDUn av-viestinnän yksikössä koulutuspalveluiden tukena ovat erilaiset kehittämishankkeet. Niiden avulla olemme voineet kehittää digitaalisen viestinnän osaamista ja toimintaympäristöjä, sekä tarjota erilaisia työelämäpalveluita niin alueemme kuin toimialamme hyväksi. Hanketoiminnan kautta olemme päässeet mukaan myös kansainvälisiin verkostoihin. Yhteispohjoismaisen Arctic Image -hankkeen (Interreg Pohjoinen) tavoitteena on laajentaa AV-alalla toimivaa yhteistyöverkostoa rajat ylittäväksi muun muassa matkailutoimialan, aluemarkkinoinnin ja viennin suuntaan.

Tallaisesta yhteistyöstä hyvänä esimerkkinä on Hymyilevä mies -elokuva, jonka matkaa kohti maailmanlaajuista menestystä olemme olleet vahvasti tukemassa. Vastaavasti olemme saaneet elokuvantekijöiltä apua oman toimintamme ja alueemme markkinointiin. Hymyilevä mies -elokuvan näyttelijöiden Jarkko Lahden ja Oona Airolan tähdittämän mainoselokuvan, ”Kokkola Region – Make movies on top of the World”, avulla houkutellaan Kokkolan seudulle elokuva- ja mediatuotantoja, jotka toisivat lisää työmahdollisuuksia alueemme yrityksille, erityisesti valmistuville opiskelijoillemme. Toteutuessaan tuotannoilla olisi merkittävä vaikutus myös elinkeinoelämälle niin taloudellisesti kuin imagollisestikin.

Mainoselokuva sai ensiesityksensä Lontoossa 6.-7.12 järjestetyssä FOCUS-tapahtumassa, jossa olimme markkinoimassa niin Suomea kuin aluettamme houkuttelevana elokuvatuotantolokaationa kannustinjärjestelmineen ja palveluineen. Mainoselokuvan lisäksi markkinointimateriaalina toimi oheinen esite. Mainoselokuva toteutettiin KPEDUn voimin yhteistyössä Hiutale Aerialsin kanssa, joka vastasi ilmakuvauksesta. Leffan ovat käsikirjoittaneet Janne Erkkilä ja Teemu Haapaniemi. Kuvaajana toimi Hotakaisen Antti, äänessä Riipin Markku ja graafikkona opiskelijamme Anu Salo. Tuottajana hääri Teemu ja ohjauksesta & leikkauksesta vastasi Janne. AV-viestinnän opiskelijoita oli mukana tuotannossa avustavissa rooleissa. Mainosleffa on nyt myös YouTubessa ja löydettävissä seuraavan linkin kautta:

http://www.mediakeskuslime.fi/movies-kokkola/

Liite_Central Ostrobothnia esite-movies kokkola

Lisätiedot
Janne Erkkilä
näyttötutkintovastaava,
koulutus- ja kehittämispalvelut
audiovisuaalinen viestintä
KPEDU aikuiskoulutus/mediakeskus LIME
044 725 0834, janne.erkkila@kpedu.fi