Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä joulukuussa 2016 valmistuneita

20.12.2016 klo 09:52

joulukuva

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä joulukuussa 2016 valmistuneita.

 

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto: Etelämäki Jesse Kokkola, Niemelä Sari Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto: Kalliokoski Venla Kokkola, Korkia-Aho Iida Kokkola, Yli-Hukkala Jenni Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto: Kokkonen Tanja Iisalmi, Lumijärvi Terhi Raahe.

Hiusalan perustutkinto: Stenroos Laura Kalajoki.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Aho Sofia Kannus, Myllylahti Saara Kannus, Tilus Pauliina Kalajoki.

Kone- ja metallialan perustutkinto:
Vakkuri Kalle Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto: Koskela Sakari Kannus, Typpö Vappu Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto: Arkimo Miikael Helsinki, Hosio Alina Kokkola, Kallio Kristian Kokkola, Luokkala Iida Kokkola, Muhonen Jonna Kokkola, Myllylahti Niina Kokkola, Mäki-Petäjä Maarit Kokkola, Paukkunen Elisa Reisjärvi, Pekkarinen Outi Pihtipudas, Syri Ella Kokkola, Syri Piritta Kokkola, Vierimaa Ninnu Kokkola.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto: Hakalehto Lauri Karstula, Humalamäki Niko Suonenjoki, Pohjonen Jukka Perho, Pohjonen Marko Perho.

Maatalousalan perustutkinto: Häkkilä Tessa Kempele, Rahko Janne Alavieska.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto: Kentala Onni Kokkola.

Pintakäsittelyalan perustutkinto , Ahokas Jenni Kalajoki, Karppinen Martta Kokkola, Mattila Hanna Kokkola, Soininen Tinna Kokkola, Väisänen Nea Kokkola,

Prosessiteollisuuden perustutkinto: Pakka Justus Kokkola, Wargh Robert Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Grankulla Sandra Pedersören kunta, Haukilahti Miia Halsua, Klemola Essi Veteli, Lampela Matleena Perho, Niemi Anna Kannus, Törmälehto Anniina Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto: Finnilä Emil Kokkola, Hautamäki Petri Kokkola, Hosionaho Tommi Kokkola, Remesaho Valtteri Kokkola.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto: Heikkilä Matti Kokkola, Vedenoja Mauno Kalajoki.

Turvallisuusalan perustutkinto: Brunner Inka Kokkola, Friman Ira Ylivieska, Kaustinen Jussi Kalajoki, Kujala Erkki Kokkola. 

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto: Biskop Eeva Kruunupyy, Borén Tuulevi Kalajoki, Harald Patric Kokkola, Harjunpää Tiina Kokkola, Ikäheimo Irma Rautalampi, Järvinen Jukka Oulu, Kamula Siru Kokkola, Koiste Juha Kokkola, Kuusisto Samuli Seinäjoki, Lahti Matti Kokkola, Lönnqvist Andreas Pedersören kunta, Wacklin Susanna Kokkola, Wargh Anna-Maija Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto: Hakala Ville Kaustinen.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Hujanen Kaisa Kokkola, Verebi Alexandra Kokkola,

Johtamisen erikoisammattitutkinto: Kauppinen Mervi Kokkola, Koivusalo Kristiina Kaustinen, Vähärautio Johanna Kalajoki.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto: Mäkelä Toni Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto: Siirilä Miko Kokkola.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto: Kinnunen Hanna Kokkola, Kudzhieva Raisa Kokkola, Kukonlehto Paula Kokkola, Sammallahti Outi Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto: Heikkilä Márta Kaustinen, Hirvelä Miia Nivala, Laitinen Niratcha Kokkola, Paakki Sonja Ylivieska, Pajunen Riikka Helsinki, Viljamaa Elisa Kokkola.

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto: Katila Arla Kannus.

Liiketalouden perustutkinto: Kontio Maria Ylivieska, Lampela Jussi Kokkola, Paavola Masi Kaustinen, Rantala Marika Kokkola, Rekonen Annika Kokkola, Savolainen Nina Kokkola, Viitala Anumaija Kaustinen.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Hyvärinen Pirjo Pyhäjoki, Kalliokoski Pauli Kalajoki.

Maatalousalan perustutkinto: Alaverronen Petri Kalajoki, Ilkka Johanna Oulu, Isohanni Anne Kannus, Isohanni Sakari Kannus, Kero Jarno Kokkola, Kyngäs Jenna Kokkola, Lento Mikko Kokkola, Marjala Matias Kalajoki, Mäenranta Paula Kokkola, Mäkelä Tiia Kokkola, Nivala Suvi Merijärvi, Nybacka Tuomo Haapajärvi, Parkkima Oskari Ylivieska, Pääkkönen Hanna Oulu, Rautio Tuija Alavieska, Siipo Maija Kalajoki, Sipilä Tytti Kalajoki, Tavasti Lauri Kalajoki.

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto: Ahvenkoski Jonnamari Kokkola, Elo Sari Kokkola, Isosaari Leila Kokkola, Lahti Johanna Kokkola, Laukka Satu Kokkola, Luokkala Josefiina Kokkola, Miller Monica Pedersören kunta, Pulkkinen Salla Kuusamo, Rautakoski Salla Ylivieska, Sandelin Veera Kokkola, Vähäoja Hannele Kalajoki, Översti Tiina Kalajoki.

Metsäalan perustutkinto: Hagström Max Kokkola, Hagström Thomas Kokkola, Harhio Markku Kannus, Hotakainen-Karvonen Susanna Veteli, Korpi Risto Kokkola, Luomala Ari Kokkola, Luuru Arto Kokkola, Niskanen Kai Kokkola, Pelto-Korpi Mauri Kannus, Peltokorpi Petri Kannus, Posio Kristiina Kannus, Pulli Mira-Maria Ylivieska, Puukangas Sami Kokkola, Päivärinta Kaija Kannus, Salmela Matti Kannus, Savela Risto Kokkola, Savela Virva Kalajoki, Tattari Antti Veteli, Uusikartano Petri Kokkola, Viirret Mika Pyhäjoki, Myynnin ammattitutkinto , Harinen Anniina Kokkola, Ylikoski Eva Birgitta Kokkola.

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto: Borg Jonna Kokkola, Tekoniemi Tiina Pietarsaari, Viitanen Tiina Kokkola, Prosessiteollisuuden perustutkinto , Backlund Emil Uusikaarlepyy, Eklund Kaj Uusikaarlepyy, Huhtala Toni Kauhava, Joensuu Jani Kauhava, Komulainen Raija Raasepori, Koskinen Jesse Kauhava, Kujala Sami Pietarsaari, Luomanen Tero Kauhava, Nyman Jerker Uusikaarlepyy, Pulkkinen Jammu Pietarsaari, Saukko Maija Raasepori, Saviaro Matias Pietarsaari, Suoranta Sami Salo, Österlund Jonas Pietarsaari, Rakennusalan perustutkinto , Kunelius Tauno Ylivieska.

Sihteerin ammattitutkinto: Ahola Jenni Kokkola, Lindberg Tarja Kokkola, Nikkarikoski Marjaana Kokkola, Varila Julia Kokkola, Åkerblom Elina Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Burdel Svetlana Kokkola, Furu Annika Kaustinen, Hakala Ida-Erika Kokkola, Hansson Petra Kokkola, Haponen Zin Khain Kokkola, Heikkala Sari Halsua, Huhtala Teija Kokkola, Kaluzova Lucie Pedersören kunta, Kauppinen Jenni Kokkola, Kellokoski Satu Kokkola, Kellokoski Vilhelmiina Kokkola, Kolppanen Ulla-Maija Kokkola, Korkiakangas Heli Kokkola, Koski-Vähälä Piia Kannus, Kärkkäinen Pauliina Kokkola, Liljeblad Riina Kokkola, Lillhonga Virpi Kokkola, Mustakallio Jukka Kokkola, Myllymäki Katja Kokkola, Märsylä Miika Kokkola, Niemi-Korpi Marjo Kannus, Penttilä Tiina Kaustinen, Prittinen Maarit Kokkola, Pöyhtäri Sofia Kokkola, Rentola Roope Kokkola, Rönnkvist Sari Kokkola, Savela Eija Pietarsaari, Seppelin Pia Kokkola, Storbjörk Jeanette Kokkola, Sundholm Minna Kokkola, Tornikoski Sari Kokkola, Torppa Juha Veteli, Tuominen Venla Kokkola, Uutela Jenna Kokkola, Vertanen Tomi Kokkola, Viitanen Jaana Kokkola, Vo Phong Kokkola, Willman Monika Kokkola.

Taloushallinnon ammattitutkinto: Mäkikangas Saila Kokkola, Oja Britta Kannus, Sillanpää Lea Kokkola, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto , Jussinniemi Timo Kalajoki, Paavola Mika Kokkola, Peltola-Hätönen Tiia Kokkola, Taipale Ville Kokkola, Tyhtilä Juhani Kokkola.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto: Lehto Pekka Kokkola.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkinto: Sundbäck Antti Kokkola.

Yrittäjän ammattitutkinto: Haaponiemi Elina Kannus, Järvi Pia Kokkola.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Kuutsa Johannes Kokkola, Nygård Sami Kokkola, Äijälä Toni Kannus.

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä joulukuussa 2016 valmistuneita

20.12.2016 klo 09:52

joulukuva

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä joulukuussa 2016 valmistuneita.

 

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto: Etelämäki Jesse Kokkola, Niemelä Sari Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto: Kalliokoski Venla Kokkola, Korkia-Aho Iida Kokkola, Yli-Hukkala Jenni Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto: Kokkonen Tanja Iisalmi, Lumijärvi Terhi Raahe.

Hiusalan perustutkinto: Stenroos Laura Kalajoki.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Aho Sofia Kannus, Myllylahti Saara Kannus, Tilus Pauliina Kalajoki.

Kone- ja metallialan perustutkinto:
Vakkuri Kalle Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto: Koskela Sakari Kannus, Typpö Vappu Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto: Arkimo Miikael Helsinki, Hosio Alina Kokkola, Kallio Kristian Kokkola, Luokkala Iida Kokkola, Muhonen Jonna Kokkola, Myllylahti Niina Kokkola, Mäki-Petäjä Maarit Kokkola, Paukkunen Elisa Reisjärvi, Pekkarinen Outi Pihtipudas, Syri Ella Kokkola, Syri Piritta Kokkola, Vierimaa Ninnu Kokkola.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto: Hakalehto Lauri Karstula, Humalamäki Niko Suonenjoki, Pohjonen Jukka Perho, Pohjonen Marko Perho.

Maatalousalan perustutkinto: Häkkilä Tessa Kempele, Rahko Janne Alavieska.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto: Kentala Onni Kokkola.

Pintakäsittelyalan perustutkinto , Ahokas Jenni Kalajoki, Karppinen Martta Kokkola, Mattila Hanna Kokkola, Soininen Tinna Kokkola, Väisänen Nea Kokkola,

Prosessiteollisuuden perustutkinto: Pakka Justus Kokkola, Wargh Robert Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Grankulla Sandra Pedersören kunta, Haukilahti Miia Halsua, Klemola Essi Veteli, Lampela Matleena Perho, Niemi Anna Kannus, Törmälehto Anniina Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto: Finnilä Emil Kokkola, Hautamäki Petri Kokkola, Hosionaho Tommi Kokkola, Remesaho Valtteri Kokkola.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto: Heikkilä Matti Kokkola, Vedenoja Mauno Kalajoki.

Turvallisuusalan perustutkinto: Brunner Inka Kokkola, Friman Ira Ylivieska, Kaustinen Jussi Kalajoki, Kujala Erkki Kokkola. 

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto: Biskop Eeva Kruunupyy, Borén Tuulevi Kalajoki, Harald Patric Kokkola, Harjunpää Tiina Kokkola, Ikäheimo Irma Rautalampi, Järvinen Jukka Oulu, Kamula Siru Kokkola, Koiste Juha Kokkola, Kuusisto Samuli Seinäjoki, Lahti Matti Kokkola, Lönnqvist Andreas Pedersören kunta, Wacklin Susanna Kokkola, Wargh Anna-Maija Kokkola.

Hevostalouden perustutkinto: Hakala Ville Kaustinen.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto: Hujanen Kaisa Kokkola, Verebi Alexandra Kokkola,

Johtamisen erikoisammattitutkinto: Kauppinen Mervi Kokkola, Koivusalo Kristiina Kaustinen, Vähärautio Johanna Kalajoki.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto: Mäkelä Toni Kokkola.

Kone- ja metallialan perustutkinto: Siirilä Miko Kokkola.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto: Kinnunen Hanna Kokkola, Kudzhieva Raisa Kokkola, Kukonlehto Paula Kokkola, Sammallahti Outi Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto: Heikkilä Márta Kaustinen, Hirvelä Miia Nivala, Laitinen Niratcha Kokkola, Paakki Sonja Ylivieska, Pajunen Riikka Helsinki, Viljamaa Elisa Kokkola.

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto: Katila Arla Kannus.

Liiketalouden perustutkinto: Kontio Maria Ylivieska, Lampela Jussi Kokkola, Paavola Masi Kaustinen, Rantala Marika Kokkola, Rekonen Annika Kokkola, Savolainen Nina Kokkola, Viitala Anumaija Kaustinen.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Hyvärinen Pirjo Pyhäjoki, Kalliokoski Pauli Kalajoki.

Maatalousalan perustutkinto: Alaverronen Petri Kalajoki, Ilkka Johanna Oulu, Isohanni Anne Kannus, Isohanni Sakari Kannus, Kero Jarno Kokkola, Kyngäs Jenna Kokkola, Lento Mikko Kokkola, Marjala Matias Kalajoki, Mäenranta Paula Kokkola, Mäkelä Tiia Kokkola, Nivala Suvi Merijärvi, Nybacka Tuomo Haapajärvi, Parkkima Oskari Ylivieska, Pääkkönen Hanna Oulu, Rautio Tuija Alavieska, Siipo Maija Kalajoki, Sipilä Tytti Kalajoki, Tavasti Lauri Kalajoki.

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto: Ahvenkoski Jonnamari Kokkola, Elo Sari Kokkola, Isosaari Leila Kokkola, Lahti Johanna Kokkola, Laukka Satu Kokkola, Luokkala Josefiina Kokkola, Miller Monica Pedersören kunta, Pulkkinen Salla Kuusamo, Rautakoski Salla Ylivieska, Sandelin Veera Kokkola, Vähäoja Hannele Kalajoki, Översti Tiina Kalajoki.

Metsäalan perustutkinto: Hagström Max Kokkola, Hagström Thomas Kokkola, Harhio Markku Kannus, Hotakainen-Karvonen Susanna Veteli, Korpi Risto Kokkola, Luomala Ari Kokkola, Luuru Arto Kokkola, Niskanen Kai Kokkola, Pelto-Korpi Mauri Kannus, Peltokorpi Petri Kannus, Posio Kristiina Kannus, Pulli Mira-Maria Ylivieska, Puukangas Sami Kokkola, Päivärinta Kaija Kannus, Salmela Matti Kannus, Savela Risto Kokkola, Savela Virva Kalajoki, Tattari Antti Veteli, Uusikartano Petri Kokkola, Viirret Mika Pyhäjoki, Myynnin ammattitutkinto , Harinen Anniina Kokkola, Ylikoski Eva Birgitta Kokkola.

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto: Borg Jonna Kokkola, Tekoniemi Tiina Pietarsaari, Viitanen Tiina Kokkola, Prosessiteollisuuden perustutkinto , Backlund Emil Uusikaarlepyy, Eklund Kaj Uusikaarlepyy, Huhtala Toni Kauhava, Joensuu Jani Kauhava, Komulainen Raija Raasepori, Koskinen Jesse Kauhava, Kujala Sami Pietarsaari, Luomanen Tero Kauhava, Nyman Jerker Uusikaarlepyy, Pulkkinen Jammu Pietarsaari, Saukko Maija Raasepori, Saviaro Matias Pietarsaari, Suoranta Sami Salo, Österlund Jonas Pietarsaari, Rakennusalan perustutkinto , Kunelius Tauno Ylivieska.

Sihteerin ammattitutkinto: Ahola Jenni Kokkola, Lindberg Tarja Kokkola, Nikkarikoski Marjaana Kokkola, Varila Julia Kokkola, Åkerblom Elina Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Burdel Svetlana Kokkola, Furu Annika Kaustinen, Hakala Ida-Erika Kokkola, Hansson Petra Kokkola, Haponen Zin Khain Kokkola, Heikkala Sari Halsua, Huhtala Teija Kokkola, Kaluzova Lucie Pedersören kunta, Kauppinen Jenni Kokkola, Kellokoski Satu Kokkola, Kellokoski Vilhelmiina Kokkola, Kolppanen Ulla-Maija Kokkola, Korkiakangas Heli Kokkola, Koski-Vähälä Piia Kannus, Kärkkäinen Pauliina Kokkola, Liljeblad Riina Kokkola, Lillhonga Virpi Kokkola, Mustakallio Jukka Kokkola, Myllymäki Katja Kokkola, Märsylä Miika Kokkola, Niemi-Korpi Marjo Kannus, Penttilä Tiina Kaustinen, Prittinen Maarit Kokkola, Pöyhtäri Sofia Kokkola, Rentola Roope Kokkola, Rönnkvist Sari Kokkola, Savela Eija Pietarsaari, Seppelin Pia Kokkola, Storbjörk Jeanette Kokkola, Sundholm Minna Kokkola, Tornikoski Sari Kokkola, Torppa Juha Veteli, Tuominen Venla Kokkola, Uutela Jenna Kokkola, Vertanen Tomi Kokkola, Viitanen Jaana Kokkola, Vo Phong Kokkola, Willman Monika Kokkola.

Taloushallinnon ammattitutkinto: Mäkikangas Saila Kokkola, Oja Britta Kannus, Sillanpää Lea Kokkola, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto , Jussinniemi Timo Kalajoki, Paavola Mika Kokkola, Peltola-Hätönen Tiia Kokkola, Taipale Ville Kokkola, Tyhtilä Juhani Kokkola.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto: Lehto Pekka Kokkola.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkinto: Sundbäck Antti Kokkola.

Yrittäjän ammattitutkinto: Haaponiemi Elina Kannus, Järvi Pia Kokkola.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Kuutsa Johannes Kokkola, Nygård Sami Kokkola, Äijälä Toni Kannus.