Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

LimeForum3.0 keskittyy liikkuvaan kuvaan

21.11.2016 klo 10:21

Keski-Pohjanmaan Kulttuurifoorumi on samalla #LimeForum3.0 ja tapahtumassa pohditaan elokuvatuotantojen mahdollisuuksia Keski-Pohjanmaalla

 

Kolmatta kertaa järjestettävän Keski-Pohjanmaan Aikuiskoulutuksen LIMEforumin kumppaniksi lähti tänä vuonna Keski-Pohjanmaan rahasto ja tapahtuma on samalla rahaston vuosittainen kulttuurifoorumi. Aihealueet keskittyvät elokuvatuotantoihin ja siihen, miten luovan talouden rahoitusjärjestelmä muuttuu vuonna 2017.

Puhujina ovat muun muessa kokkolalaissyntyinen käsikirjoittaja ja ohjaaja Jan Forsström, joka puhuu kertomisesta ja näyttämisestä elokuvassa. Elokuvajärjestäjä, näytelmäkirjailija ja näyttelijä Klaus Klemola valottaa uuden Tuntemattoman sotilaan kuvauksia. Keskipohjalaisille Itä-Suomen AV-tuotantojen työllistävästä vaikutuksesta kertoo alueella vaikuttava Lasse Neuvonen. Etäyhteyden välityksellä eduskunnasta elokuvien rahoituksesta kertoo kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Tuomo Puumala.

 

Hymyilevän miehen menestyksen myötä elokuva-alalle toivotaan potkua ja nostetta Keski-Pohjanmaalla. Kpedussa on parhaillaan käynnissä Arctic Image-hanke avittamassa aluemarkkinointia mediatuotantojen kautta.

- Tavoitteena on saada ensi vuonna Keski-Pohjanmaalle joku ulkomaalainen elokuvatuotanto kuvaamaan, kertoo projektipäällikkö Teemu Haapaniemi.

 

LimeForum3.0 järjestetään Mediakeskus Limen studiossa to 24.11. klo 9-16. Foorumiin on vapaa pääsy ja livelähetystä voi seurata osoitteessa www.limetv.fi.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Teemu Haapaniemi p. 040 8073582