Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Hevosen toiminnallinen anatomia ja biomekaniikka kiinnostaa Kaustisella

16.11.2016 klo 17:30

AJANTASALLA-hankkeen tilaisuuteen odotetaan miltei sataa kuulijaa!

 

AJANTASALLA-hanke tuo hevosen biomekaniikan ja toiminnallisen anatomian asiantuntijan Heli Hyytiäisen Kaustiselle luennoimaan. Helsingin Yliopistollisessa Hevossairaalassa toimiva sekä omaa praktiikkaa pyörittävä Hyytiäinen väitteli filosofian tohtoriksi eläinfysioterapian alalta vuonna 2015. Fysioterapeutti (AMK) tutkinnon lisäksi hän on suorittanut myös eläinfysioterapian erikoistumisopinnot. Potilaiden ja asiakkaiden hoitamisen sekä kuntouttamisen lisäksi hän tekee opetus- ja luentotyötä eri tahoilla. Nyt Hyytiäinen saapuu Kaustiselle perehdyttämään hevosalalla toimivia hevosen tuki- ja liikuntaelimistön rakenteeseen ja biomekaniikan perusteisiin. Päivän aikana käydään läpi myös hevosurheilulajikohtaisia liikkumiseen liittyviä tekijöitä. ”Osallistuin elokuussa kahteen tärkeään kongressiin, joista toinen on maailman suurin ja arvostetuin eläinten biomekaniikan kongressi, ja toinen myös vahvasti aihetta sivuava, joten tuoreita tuliaisia alan kärjestä on tuotavana teillekin!” Hyytiäinen kertoo.

 

Kaustisen Evankelisen opiston auditoriossa 17.11. järjestettävään tilaisuuteen on ennakkoon ilmoittautunut jopa 95 kuulijaa pitkin maakuntaa ja kaukaa sen ulkopuoleltakin! Kuulijajoukossa on tallinpitäjiä, eläinlääkäreitä, klinikkaeläintenhoitajia, ratsastuksenohjaajia, kengitysseppiä, eläintenkouluttajia, ammattiravivalmentajia, hevoshierojia, hevosalan ammattiin opiskelevia sekä hevosalan harrastajia.

 

AJANTASALLA-hanke välittää tietoa hevosalalla toimiville Keski-Pohjanmaan sekä osassa Pohjois-Pohjanmaan maakuntia. Kevään 2017 ohjelmisto on suunnitteilla ja tulevista tilaisuuksista tiedotetaan osoitteessa www.kpedu.fi/ajantasalla sekä Facebook-ryhmässä Hevosyrittäjät AJANTASALLA.

 

Lisätietoja:

AJANTASALLA – tiedonvälitys maatalous-, hevos- ja turkisyrittäjille

Marjo Kaivolahti, sivutoiminen projektityöntekijä

p. 040 808 5172

marjo.kaivolahti@kpedu.fi

www.kpedu.fi/ajantasalla

Ajankohtaista

Hevosen toiminnallinen anatomia ja biomekaniikka kiinnostaa Kaustisella

16.11.2016 klo 17:30

AJANTASALLA-hankkeen tilaisuuteen odotetaan miltei sataa kuulijaa!

 

AJANTASALLA-hanke tuo hevosen biomekaniikan ja toiminnallisen anatomian asiantuntijan Heli Hyytiäisen Kaustiselle luennoimaan. Helsingin Yliopistollisessa Hevossairaalassa toimiva sekä omaa praktiikkaa pyörittävä Hyytiäinen väitteli filosofian tohtoriksi eläinfysioterapian alalta vuonna 2015. Fysioterapeutti (AMK) tutkinnon lisäksi hän on suorittanut myös eläinfysioterapian erikoistumisopinnot. Potilaiden ja asiakkaiden hoitamisen sekä kuntouttamisen lisäksi hän tekee opetus- ja luentotyötä eri tahoilla. Nyt Hyytiäinen saapuu Kaustiselle perehdyttämään hevosalalla toimivia hevosen tuki- ja liikuntaelimistön rakenteeseen ja biomekaniikan perusteisiin. Päivän aikana käydään läpi myös hevosurheilulajikohtaisia liikkumiseen liittyviä tekijöitä. ”Osallistuin elokuussa kahteen tärkeään kongressiin, joista toinen on maailman suurin ja arvostetuin eläinten biomekaniikan kongressi, ja toinen myös vahvasti aihetta sivuava, joten tuoreita tuliaisia alan kärjestä on tuotavana teillekin!” Hyytiäinen kertoo.

 

Kaustisen Evankelisen opiston auditoriossa 17.11. järjestettävään tilaisuuteen on ennakkoon ilmoittautunut jopa 95 kuulijaa pitkin maakuntaa ja kaukaa sen ulkopuoleltakin! Kuulijajoukossa on tallinpitäjiä, eläinlääkäreitä, klinikkaeläintenhoitajia, ratsastuksenohjaajia, kengitysseppiä, eläintenkouluttajia, ammattiravivalmentajia, hevoshierojia, hevosalan ammattiin opiskelevia sekä hevosalan harrastajia.

 

AJANTASALLA-hanke välittää tietoa hevosalalla toimiville Keski-Pohjanmaan sekä osassa Pohjois-Pohjanmaan maakuntia. Kevään 2017 ohjelmisto on suunnitteilla ja tulevista tilaisuuksista tiedotetaan osoitteessa www.kpedu.fi/ajantasalla sekä Facebook-ryhmässä Hevosyrittäjät AJANTASALLA.

 

Lisätietoja:

AJANTASALLA – tiedonvälitys maatalous-, hevos- ja turkisyrittäjille

Marjo Kaivolahti, sivutoiminen projektityöntekijä

p. 040 808 5172

marjo.kaivolahti@kpedu.fi

www.kpedu.fi/ajantasalla