Koulutamme nuoret ja aikuiset

Pedagoginen ohjelma 2023-2025 on julkaistu!

Lisätietoa

Haku elo-syyskuussa alkaviin koulutuksiin nyt auki

Katso koulutukset tästä!

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin 2023

Lisätietoa

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä neljänneksi paras Opetushallituksen valtakunnallisessa tuloksellisuusvertailussa

7.11.2016 klo 14:37

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui Opetushallituksen valtakunnallisessa tuloksellisuusvertailussa erinomaisesti neljännelle sijalle 47 suuren ja monialaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän joukossa. Opetushallitus julkaisi ammatillisen koulutuksen tuloksellisuusindeksien valtakunnalliset vertailuluvut perjantaina.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän johtaja Liisa Sadeharju on tulokseen hyvin tyytyväinen.
– Sijoituksemme on parantunut viime vuosien aikana. Onnistuimme toistamaan viime vuotisen erinomaisen sijalukumme. Tämä saavutettu neljäs sija kertoo siitä, että ammatilliselle koulutukselle koulutusaloillamme on tarvetta ja tilausta. Hyvä arvo opintojen läpäisyssä kertoo opiskelijoidemme tavoitteellisesta opiskelusta sekä opetuksesta ja ohjauksesta ja tuesta, johon on panostettu. Kpedussa tehdään pitkäjänteistä koulutuksen kehittämistyötä systemaattisesti ja laadukkaasti yhdessä alueen elinkeino- ja työelämän kanssa. Kiitos kuuluu osaavalle ja ammattitaitoiselle Kpedun henkilökunnalle.

Ammatillisen koulutuksen tuloksellisuuden keskeisiä kriteereitä ovat valmistuneiden työllistyminen ja jatko-opintoihin siirtyminen, koulutuksen suorittaminen määräajassa, opintojen keskeyttäneiden  määrä sekä opetushenkilöstön pätevyys ja henkilöstön kehittämiseen käytetyt resurssit

Uutisia

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä neljänneksi paras Opetushallituksen valtakunnallisessa tuloksellisuusvertailussa

7.11.2016 klo 14:37

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui Opetushallituksen valtakunnallisessa tuloksellisuusvertailussa erinomaisesti neljännelle sijalle 47 suuren ja monialaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän joukossa. Opetushallitus julkaisi ammatillisen koulutuksen tuloksellisuusindeksien valtakunnalliset vertailuluvut perjantaina.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän johtaja Liisa Sadeharju on tulokseen hyvin tyytyväinen.
– Sijoituksemme on parantunut viime vuosien aikana. Onnistuimme toistamaan viime vuotisen erinomaisen sijalukumme. Tämä saavutettu neljäs sija kertoo siitä, että ammatilliselle koulutukselle koulutusaloillamme on tarvetta ja tilausta. Hyvä arvo opintojen läpäisyssä kertoo opiskelijoidemme tavoitteellisesta opiskelusta sekä opetuksesta ja ohjauksesta ja tuesta, johon on panostettu. Kpedussa tehdään pitkäjänteistä koulutuksen kehittämistyötä systemaattisesti ja laadukkaasti yhdessä alueen elinkeino- ja työelämän kanssa. Kiitos kuuluu osaavalle ja ammattitaitoiselle Kpedun henkilökunnalle.

Ammatillisen koulutuksen tuloksellisuuden keskeisiä kriteereitä ovat valmistuneiden työllistyminen ja jatko-opintoihin siirtyminen, koulutuksen suorittaminen määräajassa, opintojen keskeyttäneiden  määrä sekä opetushenkilöstön pätevyys ja henkilöstön kehittämiseen käytetyt resurssit