Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

#OSAAVIAONNISTUJIA: Karolina Bazia

1.11.2016 klo 14:27
Karolina Bazia

"Olin ensimmäisiä ammattilukiosta valmistuneita. Valmistuin asiakaspalvelun ja markkinoinnin osaamisalalta merkonomiksi ja ylioppilaaksi vuonna 2010. Sen jälkeen pääsin opiskelemaan Vaasan yliopistoon englantia ja minusta tulee isona englannin aineenopettaja. Olen koko opiskeluajan tehnyt kaupan alan töitä osa-aikaisena ja alan tutkinnosta tuli kiva lisä tuntipalkkaan. Kauppis oli minulle muutenkin tosi hyödyllinen ja varmasti siitä olisi hyötyä monelle muullekin. Koulussa opittiin veroasiat, vuokrat, sopimukset sekä erilaiset toimisto-ohjelmat. 

Opettajan hommat ovat aina kiinnostaneet. Nyt olen tehnyt muutamia sijaisuuksia ammattilukiolla englanninopettajana. "
Karolina Bazia
Yo-merkonomi

 
Ammatillinen koulutus valmistaa osaavia onnistujia. Karolinan tarina on yksi kertomus onnistumisesta ja nuoresta osaajasta. Löydä lisää tarinoita ympäri Suomen Instagramista hashtagilla #osaaviaonnistujia ja #ammatillinenkoulutus.