Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

#OSAAVIAONNISTUJIA: Ella Syrjälä

1.11.2016 klo 11:17
Ella Syrjälä

”Oon 19-vuotias ja valmistuin 2015 joulukuussa. Yritykseni Ella´s Cafe avattiin toukokuussa 2016 Perhossa ja tämä on pieni kahvila-konditoria. Kahvilatoiminnan lisäkti teen tilauksesta leivonnaisia. Isä on mukana yrityksessä, sillä kahvila perustettiin isän yrityksen kautta. Mutta mä vastaan tuotteista ja kahvilan yleisestä pyörityksestä. Idea yritykselle tuli siitä, että tykkään asua Perhossa, mutta täällä ei oo yhtään oman alan työpaikkaa. Ainut keino on siis työllistää itse itsensä.”
Ella Syrjälä, Perho
Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Ammatillinen koulutus valmistaa osaavia onnistujia. Ellan tarina on yksi kertomus onnistumisesta ja nuoresta osaajasta. Löydä lisää tarinoita ympäri Suomen Instagramista hashtagilla #osaaviaonnistujia ja #ammatillinenkoulutus.

Ajankohtaista

#OSAAVIAONNISTUJIA: Ella Syrjälä

1.11.2016 klo 11:17
Ella Syrjälä

”Oon 19-vuotias ja valmistuin 2015 joulukuussa. Yritykseni Ella´s Cafe avattiin toukokuussa 2016 Perhossa ja tämä on pieni kahvila-konditoria. Kahvilatoiminnan lisäkti teen tilauksesta leivonnaisia. Isä on mukana yrityksessä, sillä kahvila perustettiin isän yrityksen kautta. Mutta mä vastaan tuotteista ja kahvilan yleisestä pyörityksestä. Idea yritykselle tuli siitä, että tykkään asua Perhossa, mutta täällä ei oo yhtään oman alan työpaikkaa. Ainut keino on siis työllistää itse itsensä.”
Ella Syrjälä, Perho
Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Ammatillinen koulutus valmistaa osaavia onnistujia. Ellan tarina on yksi kertomus onnistumisesta ja nuoresta osaajasta. Löydä lisää tarinoita ympäri Suomen Instagramista hashtagilla #osaaviaonnistujia ja #ammatillinenkoulutus.