Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Turvallisuusalat kohtasivat Kurikassa yhteistyön merkeissä

13.10.2016 klo 10:41
turvallisuusala_luento2
Kpedun, Sedun ja Vaon turvallisuusalojen yhteistyötä syvennettiin toista kertaa, kun opiskelijat ja kouluttajat kohtasivat Kurikassa ke 12.10. Tapaamisessa opiskelijat tutustuivat Kurikan uuteen kampusalueen ja Sedun koordinoimaan turvallisuusalan Erasmus+ for Security -kansainvälisyyshankkeeseen. Sedun asiantuntija Göker Özerkin piti opiskelijoille luennon monikulttuurisuudesta.

turvallisuusala_käsipallomestaruus
Päivän päätti opiskelijoiden välinen käsipalloturnaus, jossa Kpedun opiskelijat veivät voiton ja toivat pojan takaisin Kokkolaan. Turnauslaji on opiskelijoille yllätys, joten nähtäväksi jää, missä lajissa ensi vuonna Vaasassa kisataan.

Tapaamisessa turvallisuusala keskusteli myös opetusmateriaalien yhteishankinnoista ja erilaisista yhteisistä koulutusmahdollisuuksista. 

turvallisuusalan-palkinto

Ajankohtaista

Turvallisuusalat kohtasivat Kurikassa yhteistyön merkeissä

13.10.2016 klo 10:41
turvallisuusala_luento2
Kpedun, Sedun ja Vaon turvallisuusalojen yhteistyötä syvennettiin toista kertaa, kun opiskelijat ja kouluttajat kohtasivat Kurikassa ke 12.10. Tapaamisessa opiskelijat tutustuivat Kurikan uuteen kampusalueen ja Sedun koordinoimaan turvallisuusalan Erasmus+ for Security -kansainvälisyyshankkeeseen. Sedun asiantuntija Göker Özerkin piti opiskelijoille luennon monikulttuurisuudesta.

turvallisuusala_käsipallomestaruus
Päivän päätti opiskelijoiden välinen käsipalloturnaus, jossa Kpedun opiskelijat veivät voiton ja toivat pojan takaisin Kokkolaan. Turnauslaji on opiskelijoille yllätys, joten nähtäväksi jää, missä lajissa ensi vuonna Vaasassa kisataan.

Tapaamisessa turvallisuusala keskusteli myös opetusmateriaalien yhteishankinnoista ja erilaisista yhteisistä koulutusmahdollisuuksista. 

turvallisuusalan-palkinto