Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Uudet pysäkointipaikat käytössä Ammattikampuksella

12.10.2016 klo 12:40
Asuntolan purkutöistä alkanut parkkipaikan rakentaminen saatiin valmiiksi lokakuun alussa. Närvilänkadun ja Rakennusmestarinkadun kulmassa sijaitsevalla uudella parkkialueella on 33 lämmitystolpallista paikkaa henkilöstölle ja 33 paikkaa opiskelijoille. Tämän lisäksi ylätasanteella on polkupyöräkatos, jonne mahtuu noin 70 pyörää.

Parkkipaikka
Ammattikampuksella on ollut pulaa erityisesti opiskelijoiden ja vierailijoiden parkkipaikoista, joita on alueella vain kourallinen. Parkkialueen edestä purettiin alunperin tyttöjen asuntolaksi tehty rakennus. 
Asuntola ennen purkamista

Ajankohtaista

Uudet pysäkointipaikat käytössä Ammattikampuksella

12.10.2016 klo 12:40
Asuntolan purkutöistä alkanut parkkipaikan rakentaminen saatiin valmiiksi lokakuun alussa. Närvilänkadun ja Rakennusmestarinkadun kulmassa sijaitsevalla uudella parkkialueella on 33 lämmitystolpallista paikkaa henkilöstölle ja 33 paikkaa opiskelijoille. Tämän lisäksi ylätasanteella on polkupyöräkatos, jonne mahtuu noin 70 pyörää.

Parkkipaikka
Ammattikampuksella on ollut pulaa erityisesti opiskelijoiden ja vierailijoiden parkkipaikoista, joita on alueella vain kourallinen. Parkkialueen edestä purettiin alunperin tyttöjen asuntolaksi tehty rakennus. 
Asuntola ennen purkamista