Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Lähihoitajaopiskelijat vievät kanelipullia vanhuksille

30.9.2016 klo 10:40
Kpedussa tempaistaan tiistaina 4.10. kanelipullan päivän kunniaksi. Elintarvikealan opiskelijat leipovat kanelipullia, jotka lähihoitajaopiskelijat vievät iltapäiväkahveille Kokkolassa vanhusten toimintakeskus- ja palvelutalo Tervakartanoon sekä Emeliehemmetiin.

Kanelipullan päivä - Kanelbullens dag on Ruotsista rantautunut teemapäivä. Päivää on vietetty vuodesta 1999 lähtien. Pullia jakava Kpedun lähihoitajaopiskelijaryhmä on kaksikielinen ja on aloittanut opiskelut tänä syksynä. 
- Alueella tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoisia lähihoitajia ja kaksikielinen koulutus on vastaus työelämän tarpeeseen, kertoo opinto-ohjaaja Sari Haglund. 
Ryhmässä opetusta annetaan molemmilla kotimaisilla ja kirjallisten tehtävien kielen opiskelija saa itse valita. 

Ajankohtaista

Lähihoitajaopiskelijat vievät kanelipullia vanhuksille

30.9.2016 klo 10:40
Kpedussa tempaistaan tiistaina 4.10. kanelipullan päivän kunniaksi. Elintarvikealan opiskelijat leipovat kanelipullia, jotka lähihoitajaopiskelijat vievät iltapäiväkahveille Kokkolassa vanhusten toimintakeskus- ja palvelutalo Tervakartanoon sekä Emeliehemmetiin.

Kanelipullan päivä - Kanelbullens dag on Ruotsista rantautunut teemapäivä. Päivää on vietetty vuodesta 1999 lähtien. Pullia jakava Kpedun lähihoitajaopiskelijaryhmä on kaksikielinen ja on aloittanut opiskelut tänä syksynä. 
- Alueella tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoisia lähihoitajia ja kaksikielinen koulutus on vastaus työelämän tarpeeseen, kertoo opinto-ohjaaja Sari Haglund. 
Ryhmässä opetusta annetaan molemmilla kotimaisilla ja kirjallisten tehtävien kielen opiskelija saa itse valita.