Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Elojuhlat Perhossa toivat kyläläiset yhteen

19.9.2016 klo 12:12
Lauantaina 17.9.2016 järjestetyt perinteiset Perhon toimipaikan Elojuhlat täyttivät koulun pihapiirin. Vierailijoina oli erityisesti kyläläisiä ja lähiseutujen asukkaita sekä opiskelijoiden perheitä.

Elojuhlat_170916_Perho_015
"Voimalla eteenpäin"-teemalla järjestetyssä tapahtumassa keskusteltiin lavalla perholaissyntyisen olympiapainija Rami Hietaniemen, aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalon, kansanedustaja Tuomo Puumalan ja Pro Agrian Ritva-Liisa Nisulan voimin muun muassa maatalousalan tulevaisuudesta. 

Elojuhlat_170916_Perho_001
Yleisöä näppärästi oppimisympäristöihin tutustuttivat massikat peräkärryineen, joiden kyytiin jonotettiin. Hevoskyytiä tarjottiin bussikärryssä ajellen sekä talutusratsastuksena. Maneesilla nähtiin myös kolmosten jäähyväisesitys hevosilla sekä lasten keppihevoskisa. 

Uutisia

Elojuhlat Perhossa toivat kyläläiset yhteen

19.9.2016 klo 12:12
Lauantaina 17.9.2016 järjestetyt perinteiset Perhon toimipaikan Elojuhlat täyttivät koulun pihapiirin. Vierailijoina oli erityisesti kyläläisiä ja lähiseutujen asukkaita sekä opiskelijoiden perheitä.

Elojuhlat_170916_Perho_015
"Voimalla eteenpäin"-teemalla järjestetyssä tapahtumassa keskusteltiin lavalla perholaissyntyisen olympiapainija Rami Hietaniemen, aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalon, kansanedustaja Tuomo Puumalan ja Pro Agrian Ritva-Liisa Nisulan voimin muun muassa maatalousalan tulevaisuudesta. 

Elojuhlat_170916_Perho_001
Yleisöä näppärästi oppimisympäristöihin tutustuttivat massikat peräkärryineen, joiden kyytiin jonotettiin. Hevoskyytiä tarjottiin bussikärryssä ajellen sekä talutusratsastuksena. Maneesilla nähtiin myös kolmosten jäähyväisesitys hevosilla sekä lasten keppihevoskisa.