Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Osaamiskartoitus avuksi kartoittamaan henkilöstön osaamista ja tulevaisuuden tarpeita

16.9.2016 klo 12:09

Osaaminen on menestyksen avain! Nyt teillä on oiva mahdollisuus kartoittaa yrityksesi osaamista maksuttomalla Osaamiskartoituksella.

Osaamiskartoitus antaa yrittäjälle tai työnantajalle mahdollisuuden pohtia henkilöstön osaamista sekä tulevaisuuden osaamistarpeita. Kartoitus mahdollistaa koulutusratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen joustavasti ja tehokkaasti sekä yrityksen että henkilöstön tarpeisiin oppisopimuskoulutuksena. Osaava henkilöstö vahvistaa yrityksen kilpailukykyä sekä vauhdittaa ja tehostaa yrityksen kehittymistä ja toimintaa.

Osaamistarvekartoituksen tuloksena yritys saa ajantasaisen raportin henkilöstön tämän hetkisestä osaamisesta sekä tulevaisuuden osaamistarpeista. Haastattelu ja raportti ovat maksuttomia, eivätkä sido jatkotoimiin. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä:

micaela.mattsson@kpedu.fi

p. 040 3596 242

Tai täytä lyhyt osaamiskartoitus ja olemme sinuun yhteydessä.

Uutisia

Osaamiskartoitus avuksi kartoittamaan henkilöstön osaamista ja tulevaisuuden tarpeita

16.9.2016 klo 12:09

Osaaminen on menestyksen avain! Nyt teillä on oiva mahdollisuus kartoittaa yrityksesi osaamista maksuttomalla Osaamiskartoituksella.

Osaamiskartoitus antaa yrittäjälle tai työnantajalle mahdollisuuden pohtia henkilöstön osaamista sekä tulevaisuuden osaamistarpeita. Kartoitus mahdollistaa koulutusratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen joustavasti ja tehokkaasti sekä yrityksen että henkilöstön tarpeisiin oppisopimuskoulutuksena. Osaava henkilöstö vahvistaa yrityksen kilpailukykyä sekä vauhdittaa ja tehostaa yrityksen kehittymistä ja toimintaa.

Osaamistarvekartoituksen tuloksena yritys saa ajantasaisen raportin henkilöstön tämän hetkisestä osaamisesta sekä tulevaisuuden osaamistarpeista. Haastattelu ja raportti ovat maksuttomia, eivätkä sido jatkotoimiin. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä:

micaela.mattsson@kpedu.fi

p. 040 3596 242

Tai täytä lyhyt osaamiskartoitus ja olemme sinuun yhteydessä.