Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa paikkoja aikuisille

29.8.2016 klo 13:30

Syksystä 2016 käynnissä olleessa ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa, Valmassa, on vielä vapaita opiskelupaikkoja sekä aikuisille että nuorille. Juuri peruskoulun päättäneiden nuorten koulutukseksi mielletty Valma koskee myös aikuisia.

 

Hakukelpoiset aikuiset ovat vailla aiempaa ammatillista tutkintoa tai alanvaihtoa miettiviä. Valma sopii sellaisille aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia suomen kielen opintoihin tai ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseen.  

 

Valma-koulutus kestää vuoden ja on laajuudeltaan 60 osaamispistettä. Koulutukseen sisältyy työssäoppimista. Myös oppisopimuspaikka saattaa löytyä Valman kautta. Mikäli sopiva oppisopimuspaikka löytyy kesken Valma-vuoden, voi opiskelija siirtyä suoraan oppisopimuspaikaan töihin. 

 

Haku Valmaan on avoinna Opintopolussa. Lisätiedot koulutuksesta ja suora linkki hakuun: www.kpedu.fi/valmalle 

 

 

Lisätietoja:

Hakutoimisto, hakutoimisto@kpedu.fi, p. 040 808 5010

Ajankohtaista

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa paikkoja aikuisille

29.8.2016 klo 13:30

Syksystä 2016 käynnissä olleessa ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa, Valmassa, on vielä vapaita opiskelupaikkoja sekä aikuisille että nuorille. Juuri peruskoulun päättäneiden nuorten koulutukseksi mielletty Valma koskee myös aikuisia.

 

Hakukelpoiset aikuiset ovat vailla aiempaa ammatillista tutkintoa tai alanvaihtoa miettiviä. Valma sopii sellaisille aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia suomen kielen opintoihin tai ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseen.  

 

Valma-koulutus kestää vuoden ja on laajuudeltaan 60 osaamispistettä. Koulutukseen sisältyy työssäoppimista. Myös oppisopimuspaikka saattaa löytyä Valman kautta. Mikäli sopiva oppisopimuspaikka löytyy kesken Valma-vuoden, voi opiskelija siirtyä suoraan oppisopimuspaikaan töihin. 

 

Haku Valmaan on avoinna Opintopolussa. Lisätiedot koulutuksesta ja suora linkki hakuun: www.kpedu.fi/valmalle 

 

 

Lisätietoja:

Hakutoimisto, hakutoimisto@kpedu.fi, p. 040 808 5010