Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Aikuisopiskelijoiden opinnot jatkossa turvakävellen käyntiin

24.8.2016 klo 16:23
Kpedun Talonpojankadun henkilöstö kokoontui 24.8. turvallisuusinfoon kertaamaan asioita oppilaitoksen käytänteistä, kuulemaan pelastustoimen näkemyksiä oppilaitosturvallisuudesta, kuulemaan hyvistä käytänteistä haastavissa asiakaspalvelutilanteissa sekä mieleen muistuteltiin myös kriisiryhmän toimintaa ja kokoonpanoa.

- Jokaisella on oikeus turvalliseen oppimisympäristöön ja sen järjestäminen on kouluttajan tehtävä, muistutti aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalo.

Kone- ja metallialan kouluttaja ja oppilaitoksen apulaisturvallisuuspäällikkö Vesa Tarkka kannusti opetushenkilöstöä ottamaan turvakävelyn jatkuvaksi käytännöksi. Ryhmässä opintojen alussa suoritetussa turvakävelyssä tutuksi tulevat oppilaitoksen lisäksi myös muut ryhmän jäsenet.

Turvallisuusinfo
Keski-Pohjanmaan pelastuslaitoksen henkilökunta saivat ämpärit.

Pelastusesimies Mats Åström puhui myös turvallisuuskulttuurista, joka oppilaitokseen luodaan. Hänen mukaansa kulttuurin luo oikeat arvot, riittävä tieto ja käytännön teot.
- Esimerkiksi opetustilojen seiniltä löytyviä pelastussuunnitelmia on hyvä päivittää, muistuttaa Åström.

Hyvinvointikampuksella on jo pitkään toteutettu turvakävelyjä uusien opiskelijaryhmien kanssa ja käytäntöä piti hyvänä myös asiakaspalvelutilanteista puhunut kouluttaja Anssi Pulkkinen. Jatkossa myös Talonpojankadun uudet opiskelijaryhmät tekevät turvakävelyn rakennuksessa.

Ajankohtaista

Aikuisopiskelijoiden opinnot jatkossa turvakävellen käyntiin

24.8.2016 klo 16:23
Kpedun Talonpojankadun henkilöstö kokoontui 24.8. turvallisuusinfoon kertaamaan asioita oppilaitoksen käytänteistä, kuulemaan pelastustoimen näkemyksiä oppilaitosturvallisuudesta, kuulemaan hyvistä käytänteistä haastavissa asiakaspalvelutilanteissa sekä mieleen muistuteltiin myös kriisiryhmän toimintaa ja kokoonpanoa.

- Jokaisella on oikeus turvalliseen oppimisympäristöön ja sen järjestäminen on kouluttajan tehtävä, muistutti aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalo.

Kone- ja metallialan kouluttaja ja oppilaitoksen apulaisturvallisuuspäällikkö Vesa Tarkka kannusti opetushenkilöstöä ottamaan turvakävelyn jatkuvaksi käytännöksi. Ryhmässä opintojen alussa suoritetussa turvakävelyssä tutuksi tulevat oppilaitoksen lisäksi myös muut ryhmän jäsenet.

Turvallisuusinfo
Keski-Pohjanmaan pelastuslaitoksen henkilökunta saivat ämpärit.

Pelastusesimies Mats Åström puhui myös turvallisuuskulttuurista, joka oppilaitokseen luodaan. Hänen mukaansa kulttuurin luo oikeat arvot, riittävä tieto ja käytännön teot.
- Esimerkiksi opetustilojen seiniltä löytyviä pelastussuunnitelmia on hyvä päivittää, muistuttaa Åström.

Hyvinvointikampuksella on jo pitkään toteutettu turvakävelyjä uusien opiskelijaryhmien kanssa ja käytäntöä piti hyvänä myös asiakaspalvelutilanteista puhunut kouluttaja Anssi Pulkkinen. Jatkossa myös Talonpojankadun uudet opiskelijaryhmät tekevät turvakävelyn rakennuksessa.