Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Ammatilliselle koulutukselle näkyvyyttä #amisliikkeessä -tempauksessa

22.8.2016 klo 14:39
Ulkoilmatapahtumaksi aiottu Kpedun ja muiden ammatillisten kouluttajien tempaus siirrettiin sisälle Kampushalliin sadetta pakoon. Tempaukseen osallistui opiskelijaryhmä lähes jokaisesta nuorten perustutkinnosta sekä lisäksi aikuisopiskelijaryhmiä. 

Amisliikkeessä
Arviolta 300 hengen tempauksessa sanansa sanoivat yhtymäjohtaja Liisa Sadeharju, Keski-Pohjanmaan Ammattiopettajien puheenjohtaja Hilkka Mommo sekä opiskelijakunta KeKo ry:n puheenjohtaja Iida Peltoniemi. Tempauksessa pääosassa olivat banderolleihin kirjoitetut sloganit, jotka ryhmät huusivat vuorollaan. Huudot mitattiin myös desibelimittarilla parvelta. 

Merkonomit

Tässä Kpedun äänekkäimmät ammatit:
  1. Turvallisuusvalvojat 72 dB
  2. Sähköasentajat 71,8 dB
  3. Media-assistentit 71,4 dB

Yli 70 dB huusivat prosessinhoitajat, LVI-asentajat, autoasentajat, talonrakentajat ja tarjoilijat.

#amisliikkeessä

 

Valtakunnanlaajuisen hyväntuulisen tempauksen ammatillisen koulutuksen puolesta järjestävät Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry, Suomen Opiskelija-Allianssin OSKU ry ja Opetusalan ammattiliitto OAJ. Mukaan on ilmoittautunut lähes 40 koulutuksen järjestäjää, osallistujat löytyvät AMKEn sivuilta. Järjestöt luovuttavat opetus- ja kulttuuriministerille yhteisen kannanoton ammatillisen koulutuksen puolesta.  

Ammatillinen koulutus liikkeessä tapahtuma löytyy Facebookista. Twitterissä yhteinen tunniste on #amisliikkeessä

Ajankohtaista

Ammatilliselle koulutukselle näkyvyyttä #amisliikkeessä -tempauksessa

22.8.2016 klo 14:39
Ulkoilmatapahtumaksi aiottu Kpedun ja muiden ammatillisten kouluttajien tempaus siirrettiin sisälle Kampushalliin sadetta pakoon. Tempaukseen osallistui opiskelijaryhmä lähes jokaisesta nuorten perustutkinnosta sekä lisäksi aikuisopiskelijaryhmiä. 

Amisliikkeessä
Arviolta 300 hengen tempauksessa sanansa sanoivat yhtymäjohtaja Liisa Sadeharju, Keski-Pohjanmaan Ammattiopettajien puheenjohtaja Hilkka Mommo sekä opiskelijakunta KeKo ry:n puheenjohtaja Iida Peltoniemi. Tempauksessa pääosassa olivat banderolleihin kirjoitetut sloganit, jotka ryhmät huusivat vuorollaan. Huudot mitattiin myös desibelimittarilla parvelta. 

Merkonomit

Tässä Kpedun äänekkäimmät ammatit:
  1. Turvallisuusvalvojat 72 dB
  2. Sähköasentajat 71,8 dB
  3. Media-assistentit 71,4 dB

Yli 70 dB huusivat prosessinhoitajat, LVI-asentajat, autoasentajat, talonrakentajat ja tarjoilijat.

#amisliikkeessä

 

Valtakunnanlaajuisen hyväntuulisen tempauksen ammatillisen koulutuksen puolesta järjestävät Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry, Suomen Opiskelija-Allianssin OSKU ry ja Opetusalan ammattiliitto OAJ. Mukaan on ilmoittautunut lähes 40 koulutuksen järjestäjää, osallistujat löytyvät AMKEn sivuilta. Järjestöt luovuttavat opetus- ja kulttuuriministerille yhteisen kannanoton ammatillisen koulutuksen puolesta.  

Ammatillinen koulutus liikkeessä tapahtuma löytyy Facebookista. Twitterissä yhteinen tunniste on #amisliikkeessä