Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Juuso Savolaisesta Kpedun vuoden aikuisopiskelija

18.8.2016 klo 15:25
Paikalliset aikuiskoulutusta tarjoavat organisaatiot kerääntyivät keskiviikkona 17.8. yhteiseen iltatoritapahtumaan Kokkolaan. Mukana "Rytmiä reppuun"-teemaista tapahtumaa järjestämässä olivat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Kokkolan aikuislukio ja Kaustisen evankelinen opisto.

Juuso Savolainen
Kpedun vuoden aikuisopiskelijana palkittiin media-assistentti Juuso Savolainen.
"Juuso Savolainen opiskeli Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa audiovisuaalisen alan perustutkinnon ja valmistui keväällä media-assistentiksi. Muusikkona ja musiikin alan yrittäjänä aiemmin toiminut Juuso Savolainen syvensi ja monipuolisti osaamistaan audiovisuaalisten sisältöjen tuottamisessa. AV-viestinnän perustutkintoon valmistava koulutus tarjosi mahdollisuuden muuttaa olemassa oleva osaaminen osaksi ammatillista tutkintoa. Intohimo alaa kohtaan sekä määrätietoinen itsensä kehittäminen näkyivät niin osaamisen hankkimisvaiheessa kuin näyttötutkintoa suoritettaessa. Lahjakkaalle ja sosiaalisesti taitavalle Juusolle on valmistumisen jälkeen työtarjouksia riittänyt. Hän on myös jatkanut muusikon uraansa. Nyt ääneen tosin on lisätty myös kuva."

Iltatorin palkitut
Iltatorilla muut organisaatiot palkitsivat myös omia opiskelijoitaan seuraavasti:
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius: Marjo-Riitta Lohela
Centria-ammattikorkeakoulu: Katja Heikkiniemi
Kokkolan seudun opisto: Nora Kodi
Kaustisen evankelinen opisto: Jukka Ruusuvirta

Lisäksi palkittiin organisaatioiden yhdessä valitsemat tahot.
Vuoden koulutusmyönteinen yritys / organisaatio: Kokkolan Energia
Vuoden aikuiskouluttaja: Jorma Saloniemi, Centria-ammattikorkeakoulu

Iltatorin jono
Kpedun syksyn koulutuksia markkinoivia ämpäreitä jonotettiin torilla. 500 ämpärin satsi katosi alle tunnissa torikävijöiden mukaan. 

Ajankohtaista

Juuso Savolaisesta Kpedun vuoden aikuisopiskelija

18.8.2016 klo 15:25
Paikalliset aikuiskoulutusta tarjoavat organisaatiot kerääntyivät keskiviikkona 17.8. yhteiseen iltatoritapahtumaan Kokkolaan. Mukana "Rytmiä reppuun"-teemaista tapahtumaa järjestämässä olivat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Kokkolan aikuislukio ja Kaustisen evankelinen opisto.

Juuso Savolainen
Kpedun vuoden aikuisopiskelijana palkittiin media-assistentti Juuso Savolainen.
"Juuso Savolainen opiskeli Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa audiovisuaalisen alan perustutkinnon ja valmistui keväällä media-assistentiksi. Muusikkona ja musiikin alan yrittäjänä aiemmin toiminut Juuso Savolainen syvensi ja monipuolisti osaamistaan audiovisuaalisten sisältöjen tuottamisessa. AV-viestinnän perustutkintoon valmistava koulutus tarjosi mahdollisuuden muuttaa olemassa oleva osaaminen osaksi ammatillista tutkintoa. Intohimo alaa kohtaan sekä määrätietoinen itsensä kehittäminen näkyivät niin osaamisen hankkimisvaiheessa kuin näyttötutkintoa suoritettaessa. Lahjakkaalle ja sosiaalisesti taitavalle Juusolle on valmistumisen jälkeen työtarjouksia riittänyt. Hän on myös jatkanut muusikon uraansa. Nyt ääneen tosin on lisätty myös kuva."

Iltatorin palkitut
Iltatorilla muut organisaatiot palkitsivat myös omia opiskelijoitaan seuraavasti:
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius: Marjo-Riitta Lohela
Centria-ammattikorkeakoulu: Katja Heikkiniemi
Kokkolan seudun opisto: Nora Kodi
Kaustisen evankelinen opisto: Jukka Ruusuvirta

Lisäksi palkittiin organisaatioiden yhdessä valitsemat tahot.
Vuoden koulutusmyönteinen yritys / organisaatio: Kokkolan Energia
Vuoden aikuiskouluttaja: Jorma Saloniemi, Centria-ammattikorkeakoulu

Iltatorin jono
Kpedun syksyn koulutuksia markkinoivia ämpäreitä jonotettiin torilla. 500 ämpärin satsi katosi alle tunnissa torikävijöiden mukaan.