Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Iltatoritapahtuma käynnistää syksyn aikuiskoulutukset

15.8.2016 klo 08:51

Rytmiä reppuun –iltatoritapahtuma on paikallisten aikuiskoulutusta järjestävien organisaatioiden yhteisponnistus. Tilaisuudessa palkitaan vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja sekä vuoden koulutusmyönteinen organisaatio.

Moniin Kokkolan torille jalkautuvien kouluttajien syksyllä alkaviin koulutuksiin on vielä paikkoja tarjolla. Tapahtumassa on hyvä mahdollisuus tavata Keski-Pohjanmaan aikuiskouluttajia ja samalla kävijöille tarjoillaan ajankohtaisin tieto syksyn koulutuksista yhdessä paikassa.

Eri toimijoiden tarjoamien koulutusten kirjo alueella on kirjava ja jopa satojen vaihtoehtojen valikoimasta löytyy lisäsivistystä tai uutta ammattitaitoa kaipaaville hyviä vaihtoehtoja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Kokkolan aikuislukio ja Kaustisen evankelinen opisto.

Iltatoritapahtuman ohjelmasta vastaavat Centria-ammattikorkeakoulun esittävän taiteen opiskelijat. He esittävät katkelmia Vesa Kivisen ohjaamasta oopperasta Gian Carlo Menotti: Varas ja vanhapiika The old man and the Thief. Esiintyjäkaartissa on mm. Hannu Ilmolahti.

 

Aikuiskoulutuksen Rytmiä reppuun –iltatoritapahtuma Kokkolan torilla ke 17.8. klo 17.30-19.00.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija (Kpedu) Sanni Aho-Kivioja p. 040 807 3552

Uutisia

Iltatoritapahtuma käynnistää syksyn aikuiskoulutukset

15.8.2016 klo 08:51

Rytmiä reppuun –iltatoritapahtuma on paikallisten aikuiskoulutusta järjestävien organisaatioiden yhteisponnistus. Tilaisuudessa palkitaan vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja sekä vuoden koulutusmyönteinen organisaatio.

Moniin Kokkolan torille jalkautuvien kouluttajien syksyllä alkaviin koulutuksiin on vielä paikkoja tarjolla. Tapahtumassa on hyvä mahdollisuus tavata Keski-Pohjanmaan aikuiskouluttajia ja samalla kävijöille tarjoillaan ajankohtaisin tieto syksyn koulutuksista yhdessä paikassa.

Eri toimijoiden tarjoamien koulutusten kirjo alueella on kirjava ja jopa satojen vaihtoehtojen valikoimasta löytyy lisäsivistystä tai uutta ammattitaitoa kaipaaville hyviä vaihtoehtoja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Kokkolan aikuislukio ja Kaustisen evankelinen opisto.

Iltatoritapahtuman ohjelmasta vastaavat Centria-ammattikorkeakoulun esittävän taiteen opiskelijat. He esittävät katkelmia Vesa Kivisen ohjaamasta oopperasta Gian Carlo Menotti: Varas ja vanhapiika The old man and the Thief. Esiintyjäkaartissa on mm. Hannu Ilmolahti.

 

Aikuiskoulutuksen Rytmiä reppuun –iltatoritapahtuma Kokkolan torilla ke 17.8. klo 17.30-19.00.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija (Kpedu) Sanni Aho-Kivioja p. 040 807 3552