Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2016 valmistuneet

27.5.2016 klo 12:55
shutterstock_20539280
Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta valmistui ammattiin 1.1.-28.5.2016 yhteensä 589 nuorta. 

Onnea ja valoisaa tulevaisuutta kaikille!

 

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, media-assistentti: Heinola Aija Mariella Kokkola, Mäkelä Nea Emilia Kokkola, Märsy Laura Markit Kokkola, Palomaa Wilhelmiina Amanda Aurora Kokkola, Salo-Tuisku Miki Miikka Hermanni Kokkola, Stenman Henna Tuulia Kaustinen, Tornikoski Miko Pekka Oskari Kokkola, Tuikka Juha Matias Kannus.

Autoalan perustutkinto, autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja: Ahlström Tony Mathias Pietarsaari, Haavisto Joonas Kristian Kannus, Hujanen Henri Ari Matias Kokkola, Järvelä Jimi Jeremias Kaustinen, Lauri Juho Matias Kalajoki, Lehtinen Rami Johannes Kokkola, Lindstedt Joni Patrick Mikael Kokkola, Linna Matias Antti Ilmari Perho, Nissi Susanna Eveliina Kokkola, Salmela Anniina Kokkola, Talviaro Aleksi Oskari Kokkola, Viitasalo Markus Sebastian Kannus, Wah Htoo Htoo Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologian osaamisala, elintarvikkeiden valmistaja: Järvi Kati Anna-Riitta Kokkola, Lehtomäki Emma Anniina Kokkola, Mehtälä Olli Erkki Jalmari Haapavesi, Rahkonen Riku-Matti Toholampi, Vanhanen Toni Matti Armas Pietarsaari, Yli-Hukkala Jenni Elisabeth Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto, leipomoalan osaamisala, leipuri-kondiittori: Ahmad Rasmya Kokkola, Anttila Saija Kristiina Kalajoki, Kalliokoski Justiina Kokkola, Kinnunen Reea Kokkola, Koedmalum Nilanet Kokkola, Kokkoniemi Aino Emilia Kokkola, Leppälä Salla Maria Katariina Kokkola, Noon Thia Mona Kokkola, Paananen Jenna-Sofia Elisabeth Toholampi, Paananen Noora Petriina Toholampi, Syri Janette Josefina Kokkola, Tervo Saara Mariia Kokkola, Tunkkari Helena Anna Liisa Veteli, Vehkalampi Jenina Annika Perho, Viljamaa Henna Katariina Sievi, Vinkka Riikka Viivi Emilia Reisjärvi.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja (Kaustinen): Arnberg Anette Anna Katariina Viitasaari, Björkroth Victor Kokkola, Harramo Hennariikka Julia Sastamala, Koivusalo Seidi Jasmin Kokkola, Kolehmainen Emmi Johanna Tampere, Lehtomäki Henna Tuulia Helsinki, Punkari Sonja Iida Eliisa Lapua, Rejch Miriam Alicja Harjavalta, Remesaho Janika Krista Mikaela Toholampi, Sulkunen Petra Marika Muurame, Valoranta Jasminka Kirsi-Inkeri Mäntsälä.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja (Perho): Heiskanen Tiia-Mari Alavus, Linjamäki Elli Milja Maria Kauhava, Lähde Sini Marja Espoo.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Huusko Martina Elisabet Kaustinen.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija: Hietapakka Sarianna Julia Lestijärvi, Kupari Matti Sakari Kokkola, Peltokangas Emmi Josefiina Perho, Suonio Alisa Siiri Annikki Kokkola, Tunkkari Teemu Matias Ilmari Kokkola, Törmänen Tanja Elli Elviira Kokkola.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki: Ainali Anniina Katja Tuulikki Kannus, Asumaa Jenni Jasmiina Kalajoki, Brandt Titta Kristina Lestijärvi, Isohanni Benjamin Ville Aapeli Kokkola, Järvi Tevalit Kokkola, Kinnunen Adele Eriika Vilhelmiina Kannus, Lahtinen Sanni Johanna Kokkola, Laituri Roosa-Marja Pietarsaari, Liias Roosa Jemia Kalajoki, Mäkelä Heidi Krista Annika Kokkola, Niemi-Korpi Iida Maria Mäntsälä, Nordström Tomi Petteri Pietarsaari, Nurmi Daniel Cristian Kokkola, Oksa Minna Moonika Kannus, Parkkonen Noora Emiilia Kaustinen, Peltokangas Aki Markus Antero Kaustinen, Peltoniemi Veera Vilhelmiina Kannus, Ranta Rami Vilho Kannus, Rasmus Milla Emilia Kokkola, Rauhala Ida Sofia Kokkola, Sakko Kaisa Hannele Ylivieska, Tervola Enni Ida Alina Kannus, Tuikka Riitta Leena Lestijärvi, Tuukkanen Oliver Kokkola, Vainio Ida Athena Kokkola, Viitasalo Aliisa Kokkola, Översti Katriina Heidi Maria Kalajoki.

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan osaamisala, koneistaja: Adler Samuli Evert Pietarsaari, Kalliokoski Joosua Eeliel Kokkola, Kettula Jani Tapio Kokkola, Koski Alex Johan Kokkola, Kuoppala Vili Arttu Verneri Kokkola, Kuusniemi Joni Pietarsaari, Känsälä Oskari Kaustinen, Lundström Aleksi Matias Kokkola, Mikkola Miro Petteri Kokkola, Nygård Miro Miika-Alexander Kokkola, Oja Mikko Veli Antti Kalajoki, Purola Eemeli Paavo Kristian Kaustinen, Päivärinta Juuso Olavi Petteri Kokkola, Sippola Aleksi Topias Kokkola, Takkunen Jarkko Aleksi Kokkola, Viiperi Nuutti Samuli Kaustinen.

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan osaamisala, levyseppähitsaaja: Eskola Santeri Tapio Kannus, Hokkanen Joni Markku Mikael Kannus, Jyrkkä Kalle-Oskari Kokkola, Jämsä Antti Pellervo Toholampi, Järvelä Antti Johannes Kokkola, Järvi Samuli Juhani Kokkola, Kiviaho Joonas Oskari Kokkola, Nukala Hemi Robert Pietarsaari, Ojatalo Jere Matias Kalajoki, Parpala Mira Johanna Perho, Pohjoisaho Saku Pietarsaari, Pynssi Arttu Oskari Veteli, Ruusila Valtteri Antero Kannus, Ylikoski Sulo Matti Kannus.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, kotityöpalvelujen osaamisala, kodinhuoltaja: Diirshe Farhiyo Pietarsaari, Harju Jenna Maria Lilian Kokkola, Karhulahti Ida-Sofia Anneli Kokkola, Khanoo Maryam Dankha Kokkola, Levaniemi Julia Kristiina Kokkola, Tu Lianlian Kokkola, Viitala Laura Amanda Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen osaamisala, artesaani: Aksila Minna Marika Kalajoki, Haukkala Riina Eliisa Seinäjoki, Paldanius Milja Tuulia Toholampi, Sopo Kirsi Maarit Kokkola, Särkiniemi Niina Maija Liisa Pietarsaari, Tornikoski Rosa-Maria Janina Toholampi.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, ympäristön suunnittelun ja rakentamisen osaamisala, artesaani: Keski-Petäjä Jonna Emilia Kannus, Ollikainen Niina Marika Halsua.

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Granö Ida Maria Kokkola, Keski-Vinkka Hanna Kokkola, Keskivinkka Jonna Maria Kokkola, Koivukoski Noora Karoliina Kokkola, Korpijärvi Mari Kristiina Kokkola, Koski Sanna Marjaana Kokkola, Laasanen Sari Sisko Kokkola, Pitkäkangas Nea Janina Kokkola, Rinta-Piirto Minttu Emilia Kokkola, Saastamoinen Jere Juhani Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, merkonomi: Ahola Milja Tuulia Kokkola, Ahola Milja Tuulia Kokkola, Alainen Neea Emilia Kokkola, Bhushan Sharda Kruunupyy, Haaponiemi Lotta Johanna Kannus, Haukkala Joonas Matti Santeri Kokkola, Härmälä Heidi Marjaana Kokkola, Impiö Tuomas Tapio Kalajoki, Isopahkala Julia Anniina Kalajoki, Kalliokangas Ninna Karoliina Toholampi, Kankainen Janika Karoliina Kokkola, Keski-Petäjä Jenni Sirpa Hannele Kannus, Koivusipilä Sofia Vilhelmina Kokkola, Koskimies Katriina Eevi Ilona Kokkola, Krapu Ronja Ylivieska, Lehtola Santeri Tuukka Olavi Kokkola, Leppälä Krista Eliina Kokkola, Leppänen Susanna Emilia Toholampi, Lindberg Joona Olavi Kokkola, Mäki Henna Tuulia Nivala, Männistö Kalle Kalajoki, Natri Anniina Ida Maria Kokkola, Oikarinen Ville Oskari Kokkola, Paasila Henna-Maria Eveliina Kokkola, Parpala Emilia Iida Kokkola, Puputti Aleksi Mikael Kokkola, Rahkonen Roosa Matilda Kokkola, Ranta-Nilkku Sakari Topias Toholampi, Ranta-Ylitalo Mirka Maaria Sofia Kannus, Rutanen Nita Eveliina Toholampi, Räsänen Tony Juhani Kokkola, Salmela Fanny Hilma Gustava Kokkola, Saunamäki Sini Susanne Kokkola, Savonen Sofia Karoliina Kokkola, Sillanpää Iida Jenna Katariina Kokkola, Suhonen Jonna Marianne Lestijärvi, Syri Alina Kokkola, Tuunala Hanna Mari Kokkola, Typpö Ella Kokkola, Vierimaa Minna Maria Ylivieska, Wik Patrik Pietarsaari.

Liiketalouden perustutkinto, talous- ja toimistopalvelujen osaamisala, merkonomi; Alexandrova Anna Kokkola,  Anttila Leena Adalmiina Kokkola,  Bexar Kevin Christoffer Kokkola,  Bodbacka Emilia Brita Liisa Kokkola,  Byskata Maarit Kruunupyy,  Deveci Susanna Maria Ylivieska,  Harjukoski Jenni Karoliina Kaustinen,  Heikkilä Riikka Maria Josefiina Kokkola,  Hintsala Sofia Elisabet Kokkola,  Hujanen Diana Kokkola,  Hujanen Janika Susanna Kokkola,  Huttunen Santeri Kalevi Enok Kokkola,  Jokela Juho Esko Oskari Kokkola,  Kalpio Jani Petteri Kokkola,  Karhulahti Josefiina Kokkola,  Kero Joni Juhani Kokkola,  Laggnäs Elin Rebecca Yvette Kokkola,  Luukkanen Marika Katariina Kokkola,  Määttä Krista Marjanne Kokkola,  Nikunlassi Jenniina Henna Josefiina Kokkola,  Partanen Ilona Maria Tuulikki Kokkola,  Peltokorpi Elina Tuulikki Kokkola,  Perälä Nea Elisa Pietarsaari,  Pyörre Mari Hanna Elina Kokkola,  Rannankari Lotta Melina Kokkola,  Rautakoski Miika Kristian Kalajoki, Reinikainen Vera Mariina Kokkola,  Riihimäki Anu Maarit Kokkola,  Rodionova Irina Kokkola,  Sundberg Sami Kristian Kokkola,  Tokola Jasmin Juliaana Kokkola,  Torvikoski Hanna Katariina Kokkola,  Tuomaala Piia Karoliina Kokkola,  Tuorila Piia Johanna Karoliina Kokkola,  Virkkala Jere Jalmari Kokkola,  Witick Laura Johanna Kokkola,  Ylikorpi Annabella Aleksandra Kokkola

Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, autonkuljettaja: Riihimäki Oskari Eero Kalevi Perho, Eteläniemi Pekka Johannes Nivala, Honkonen Pyry Matias Kokkola, Kakkuri Janne Mikael Kokkola, Kansanoja Eetu Valtteri Kannus, Liimatainen Rasmus Eric Herman Pietarsaari, Mäkitalo Samu Olavi Kannus, Päivärinta Teemu Sami Antero Kokkola, Rahkonen Juho Aatu Tapio Kokkola, Rantala Aleksi Johannes Kalajoki, Roiko Teemu Kokkola, Tainio Niko Juhani Kannus, Timmerbacka Arttu Oskari Kaustinen, Yli-Hukka Jere Mikael Kalajoki.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristöalan osaamisala, ympäristönhoitaja: Asp Jani Ilmajoki, Ilo Esa Riihimäki, Lammi Jaakko Matias Urjala, Linnakylä Vesa Espoo, Mäntylä Eetu Petteri Kinnula, Tullinen Esa Pekka Pieksämäki, Tuominen Joni Tampere, Yli-Kujala Antti Samuli Kihniö.

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitaja: Fordell Adalmiina Sanna Sofia Kalajoki, Laine Marjo Anneli Jyväskylä, Myllymaa Emilia Katarina Sastamala, Palander Eva Ida-Sofia Tampere, Rajamäki Tatu Tuomas Raahe, Rauhala Johanna Marika Kannus, Ronkainen Aino Maria Vilhelmiina Äänekoski, Suontakanen Riina Maria Reisjärvi, Toppari Veera Laura Heleena Ruovesi, Vahvelainen Ronja Ada Maria Tampere, Vallenius Satu Juulia Somero, Valli Vivian Karoliina Hyvinkää, Vehmanen Katariina Elisabet Kokkola, Vehniä Miia Annika Kauhajoki, Viinikainen Saara Anneli Tampere, Vuori Jenna Maria Kannus.

Maatalousalan perustutkinto, maatalousteknologian osaamisala, maaseutuyrittäjä: Harjula Mika Juhani Haapavesi, Heinioja Veera Aino Karoliina Haapavesi, Hihnala Markus Antti Oskari Kalajoki, Huhtala Juho Aleksi Kannus, Hyppönen Miika Emil Johannes Kokkola, Kuorikoski Aleksi Eeliel Kaustinen, Kupari Joonas Kalevi Kalajoki, Kykyri Mikael Antti Johannes Kokkola, Lassila Atte Matias Kokkola, Mäki-Korvela Nooa Eerik Matias Kannus, Nisula Aukusti Vilhelmi Haapavesi, Nygård Kimi Pekka Kannus, Rytiniemi Joni Aleksi Veteli, Taipale Pekka Samuli Kokkola, Torppa Viljami Tauno Jooseppi Kokkola,

Maatalousalan perustutkinto, maatilatalouden osaamisala, maaseutuyrittäjä: Ahoniemi Hannele Sonja Kokkola, Erkkilä Terho Topias Perho, Heikkilä Lilja Eerika Kalajoki, Heikkilä Niko Matti Johannes Alavieska, Hytönen Jussi Mikael Kivijärvi, Inkeroinen Jutta Eveliina Laukaa, Jauhiainen Joonas Veikko Matias Kinnula, Keskitalo Juho-Pekka Eemeli Pyhäjoki, Kinnula Jenna Johanna Reisjärvi, Kinnunen Miikka Pekka Kinnula, Nuorala Janissa Katriina Toholampi, Pelkonen Anni Mirjami Kalajoki, Piispanen Teemu Pasi Matias Kokkola, Pisi Jaakko Asseri Kokkola, Pottala Reijo Sakari Kokkola, Sivula Johannes Sebastian Kinnula, Suominen Jesse Jeremias Alavieska, Uusitalo Maria Anna Katariina Veteli, Varila Juuso Artturi Kaustinen, Vasalampi Lauri Mikael Kinnula, Vertala Jasmin Camilla Lestijärvi.

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljetuksen osaamisala, metsäkoneenkuljettaja: Arvola Konsta Petteri Siikajoki, Asiala Antti Juhani Kokkola, Hiltula Veikka Aleksanteri Kokkola, Hurskainen Henrik Matias Pihtipudas, Kalda Risto Kokkola, Koskela Janne Sakari Toholampi, Käpylä Aki Samuel Oulainen, Laitala Mikael Juho Petteri Alavieska, Mustakangas Petri Antero Raahe, Ojala Aku Matias Kalajoki, Peitso Petri Matias Kokkola, Sillanpää Saku Thunnipat Kokkola, Suihkola Mikko Johannes Sievi, Toivola Toni Kaarle Tapio Toholampi.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja: Kalliomäki Sanna Susanna Soilikki Vaasa, Kivinen Mirjam Johanna Kokkola, Koski Henna Linda Kristiina Kokkola, Lampela Jani Tuomas Kokkola, Leskelä Roosa-Maaria Eleonoora Haapajärvi, Murtomäki Samuli Niko Kristian Evijärvi, Paloniemi Piia Heli Maarit Kokkola, Putaansuu Karita Jenni Maria Raahe, Rostami Ali Pietarsaari, Saari Tiia-Tuulia Oulainen, Tölli Jere Johannes Vantaa, Törmänen Senja Bertta Bettiina Kokkola, Uusitalo Elina Annika Kalajoki, Virtanen Jasu Hannu Mikael Kokkola, Vuorela Senja Emilia Kaintytär Kokkola.

Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusten pintakäsittelyjen osaamisala, maalari: Ahola Elsa Iida Elisabet Raahe, Bodbacka Ida Tia-Maarit Kokkola, Karvonen Serina Miranda Maria Laukaa, Kortell Sami Sebastian Kokkola, Rauma Henna Janina Perho, Seppänen Aleksi Veikko Antero Kokkola, Vierimaa Marjo Sini Kristiina Kannus, Viiperi Sandra Emilia Elisabeth Kokkola, Vähähyyppä Daniel Waldemar Kokkola, Vähähyyppä Sebastian Eemil Kokkola.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, kemiantekniikan osaamisala, prosessinhoitaja: Bäckström John Kokkola, Heinoja Iina Inkeri Kokkola, Holm Henna Josefiina Kokkola, Huhta Milla Inga Hannele Kokkola, Huhtakangas Jarno Antero Kokkola, Isorinne Samu Petteri Kokkola, Liedes Katariina Jonna Jessica Kokkola, Nevala Mirko Väinö Aleksi Kokkola, Parikka Petteri Benjamin Kokkola, Ruokoja Marko Juha Matti Kokkola, Salmela Eetu Aleksi Kokkola, Torppa Sami Petteri Kaustinen, Vakkuri Ville Urho Juhani Kokkola, Vasalampi Aarne Viljami Kokkola, Vasalampi Teemu Väinö Tapani Kokkola, Vuoti Salla Marianne Kokkola.

Puualan perustutkinto, puuseppä: Hakala Justus Matias Jalmari Kokkola, Puualan perustutkinto puuseppä Hietala Santeri Kokkola, Honkonen Patrick Kokkola, Isokangas Jani Kokkola, Joki-Hollanti Miro Crhistian Kannus, Kangasvieri Timo Aki Toholampi, Lapinkorpi Robi Kaustinen, Lavi Joni Mikael Kokkola, Mattila Miko Joonas Kalajoki, Polso Tommi Markus Veteli, Tarkka Kaarle Kokkola, Wikström Oskari Antero Kokkola.

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala, maarakennuskoneenkuljettaja: Aho Niko Kristian Veteli, Hautanen Pekka Kauhava, Huhtala Jesse Veikko Johannes Kokkola, Hukka Konsta Kalajoki, Järvi Juha Kokkola, Känsäkoski Tatu Kaustinen, Mikkola Olli Pietarsaari, Oja Niko Pietarsaari, Peltokangas Iiro Kannus, Peltokorpi Tero Eerik Kannus, Rekilä Perttu Oskari Kokkola, Saari Joonas Matti Mikael Kokkola, Taivassalo Pasi Perho, Tangen Jair Nikolaus Pietarsaari, Toivonen Julius Aleksi Kokkola.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala talonrakentaja: Baltzar Janika Maarit Kaustinen, Hautaniemi Veikko Kalevi Kokkola, Hietala Joonas Ernst Juhani Kokkola, Hietala Tuomas Jari Matias Kokkola, Humalajoki Joose Juhana Perho, Hägg Carl-Oscar Waldemar Kokkola, Korvela Julius Kasperi Kokkola, Koskinen Ida-Maria Kaustinen, Känsäkangas Juho Antti Oskari Kokkola, Linna Riku Santeri Kokkola, Malviniemi Arttu Matias Kokkola, Myllymäki Joonas Mikko Ilmari Veteli, Niemelä Tiitus Kokkola, Nikkilä Raisa Kerttu Elviira Kaustinen, Pannula Krista Henriikka Kokkola, Pekola Justus Toivo Aleksi Kokkola, Pernu Toni Tuomas Kalajoki, Purola Elias Niilo Oskari Kaustinen, Sillanpää Valtteri Oiva Johannes Veteli, Uusitalo Johanna Mirva Matilda Kaustinen, Vapola Kalle Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ensihoidon osaamisala, lähihoitaja: Anttila Jenita Sefanja Kokkola, Forsgård Jemina Iida Kristiina Kokkola, Jokela Juho Santeri Kokkola, Jutila Tommi Samuli Kalajoki, Kinnunen Joonatan Sebastian Kokkola, Pesola Tiina Marianna Kannus, Rintamäki Paulus Jalmari Kurikka, Santonen Laura Emmi Emilia Kokkola, Tofferi Ira Tuulia Kokkola, Vehkalampi Aleksi Wilhelm Perho, Vistiaho Ellen Amanda Kristina Luoto, Vähätiitto Erkki Samuli Haapajärvi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala, lähihoitaja: Finnilä Anna-Lotta Helinä Kokkola, Haapalehto Henna Maarit Anniina Kannus, Haasiomäki Teea-Mari Susanna Kokkola, Heikkilä Essi Eveliina Kalajoki, Hihnala Liisa-Marie Kokkola, Kivelä Elli Mirjami Kokkola, Mäkinen Iida Anni Eveliina Kokkola, Määttälä Viivi Maria Toholampi, Pajukoski Pete Samuel Kannus, Riittinen Heidi Josefiina Kärsämäki, Suominen Iida Sofia Halsua, Valtonen Marika Eveliina Kokkola, Vasalampi Reetta Maria Kalajoki, Vähäsarja Janina Emilia Kokkola, Witick Minttu Maria Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala, lähihoitaja: Hagström Viivi Erica Matilda Kokkola, Heino Paula Seija Vanamo Kokkola, Niinimäki Ella Anni Inkeri Kauhava, Nousiainen Katriina Tuulia Raahe, Nyman Andreas Kokkola, Patrikainen Salla Maarit Kokkola, Pekkarinen Satu Marja Kinnula, Pohjonen Taija Maarit Emilia Kokkola, Silvasti Päivi Emmi Sofia Kokkola, Sumell Tiia Maria Kokkola, Syrjälä Jonna Maria Kokkola, Vartiainen Jussi Anders Nivala, Vikström Sarah Elisabeth Kokkola, Vähähyyppä Laura Anna Henriikka Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja: Ahonen Essi Emilia Kokkola, Arkkukangas Daniela Elisabeth Kokkola, Erkkilä Taimi Tuulikki Perho, Haukkala Armiida Tuulia Alajärvi, Heikkilä Anni Liisa Sofia Alavieska, Heikkilä Henna-Maria Kalajoki, Hirvi Jenni Karoliina Kokkola, Huhtala Heidi Emilia Kokkola, Jutila Jenna Josefiina Kokkola, Karppinen Janina Kaisu Eveliina Kannus, Kattilakoski Emilia Mari Kannus, Kuorikoski Robin Juri Josua Kokkola, Lento Kati Johanna Kokkola, Niemi-Korpi Noora Linnea Kannus, Niskakangas Emmi Kokkola, Pahkala Anu Maria Kalajoki, Peltoniemi Oona Eveliina Kokkola, Pray Maria Meh Kotka, Purosaari Sarita Jasmin Vimpeli, Ranta-Aho Viljamaria Wilhelmiina Kaustinen, Salmén Mari Susanna Kalajoki, Soini Laura Rebekka Raahe, Taskila Milla Kokkola, Tornikoski Ninni Ilona Kokkola, Uunila Matilda Martta Jemina Pietarsaari, Virrankoski Niina Kristiina Kokkola, Wargh Patrik Joakim Kokkola, Öljymäki Essi Julia Kärsämäki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vammaistyön osaamisala, lähihoitaja: Abbors Alexandra Marjaana Kokkola, Gül Ella Katri Susanna Kokkola, Humalajoki Carita Marie Perho, Jylhä Milla Maria Perho, Kallio Hannele Kokkola, Karvonen Veera Tellervo Nokia, Kaunisvesi Vera Sofia Kokkola, Mäkelä Liisa Perho, Ollikainen Ida-Sofia Josefiina Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vanhustyön osaamisala, lähihoitaja: Björkskog Amanda Irene Luoto, Hartikainen Joni-Aleksi Kokkola, Herrala Julia Eliisa Kannus, Kola Janika Karoliina Kaustinen, Lindholm Heidi Johanna Pietarsaari, Rauma Elina Minja Kristiina Kaustinen, Sandvik Jasmine Anna Elisabeth Kokkola, Tuorila Emilia Juliana Kokkola, Vesala Tiia Emilia Pietarsaari, Widjeskog Diana Alexandra Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja: Aho Jussi-Markus Henrikki Kokkola, Ahvenniemi Julius Waltteri Kokkola, Hohenthal Nea Emilia Kokkola, Isopahkala Uula Perttu Verneri Kalajoki, Jylkkä Johannes Turo Henrik Kokkola, Kalliokoski Lasse Aukusti Kalajoki, Kalliokoski Olli Petteri Kalajoki, Luoma Teppo Juhani Kannus, Myllymäki Arthur Vilhelmi Kokkola, Niemelä Asseri Juhani Kokkola, Niemi Jussi Antti Matias Kokkola, Paananen Juho Henrik Toholampi, Pajukangas Antton Leander Kaustinen, Porkamaa Tuomas Aleksi Kalajoki, Raudaskoski Janne Santeri Kokkola, Rimpioja Jarkko Aaro Viljami Kokkola, Syri Samuel Nestori Kokkola, Tenhunen Jarmo Heikki Ensio Kalajoki, Vuolle Joona Antero Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja: Allonen Aki Aati Pietarsaari, Arvo Jani-Petteri Johannes Kannus, Chernyshev Gennady Kaustinen, Kauppila Konsta Niilo Juhani Kannus, Kirsilä Sami Johannes Kokkola, Källman Tony Pietarsaari, Känsäkangas Janne Kokkola, Lokasaari Väinö Johannes Kalajoki, Mäkinen Jani Jaakko Antero Kalajoki, Parpala Lauri Ilari Kokkola, Piispanen Antti Reino Kokkola, Tavasti Timi Valtteri Kannus, Tornikoski Ella-Sofia Kokkola, Tyni Ossi Viljami Kokkola, Vihanta Roope Erkki Eemeli Kannus, Vilppola Saku Eemeli Pietarsaari, Välimaa Jesse Valtteri Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasennuksen osaamisala, putkiasentaja: Hakola Ismo-Oskari Kokkola, Huuhka Harri Sakari Toholampi, Jaara Nico Aleksanteri Kaustinen, Kauppinen Ville Kokkola, Kellokoski Eemil Matias Kokkola, Kinnunen Aleksi Johannes Kokkola, Kippo Markus Tapani Kokkola, Kippola Janne Toivo Kalervo Kannus, Lintilä Antti Aleksi Matias Toholampi, Malmberg Perttu Tuomas Oskari Kajaani, Nyberg Elias Mikael Kalajoki, Rantala Jarno Johannes Kalajoki, Sabel Joonas Sanfred Kokkola, Sabel Nico Waltteri Kokkola.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, vaatetuksen osaamisala, vaatetusompelija: Hautala Laura Emilia Kokkola, Jeulonen Sini-Lotta Sarianne Kokkola, Koivisto Virpi Annika Toholampi, Koivusipilä Sonja Saara Sofia Kalajoki, Majok Ajak Oulu, Parshina Darja Kokkola, Pesola Fanny Wilhelmiina Kokkola, Silvast Anastassia Kokkola, Tiitto Jonna Kaarina Kokkola.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Haapala Antti Ari Samuli Kokkola, Kangas Matias Kokkola, Niemi-Korpi Mirko Aleksi Kalajoki, Paananen Oscar Alexander Kokkola.

 Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi: Haapaniemi Miro Sebastian Kokkola, Hassel Alex Ernst Jonathan Kokkola, Heikkilä Jori Petteri Kokkola, Hukari Santeri Juho Oskari Kokkola, Juusela Leevi Juhani Kokkola, Laukka Erika Maria Kokkola, Lundström Hannu-Pekka Kokkola, Lågland Jonatan Benjamin Kokkola, Nyman Janne Johan Kokkola, Petäjistö Juho Pentti Sievi, Salimäki Jussi-Pekka Juhani Kokkola, Salo Jesse Jarmo Olavi Kokkola, Sipi Patrik Kaustinen, Säilynoja Erkka Nikolai Toholampi, Taipale Antti Oskari Kokkola, Thylin Mathias Eric Viktor Kokkola, Vasalampi Joona Tapio Kaustinen.

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Hertzog Anthony Michael Halsua, Himanka Paavo Tapani Kristian Kalajoki, Hänninen Saku Elias Perho, Korpeinen Atte Heikki Valtteri Kyyjärvi, Mäkelä Julia Saara Anneli Kaustinen, Padinki Eetu Kokkola, Peltola Juhani Martti Kalajoki, Reinikka Kristian Kokkola, Salmela Niklas Eerik Johannes Kokkola, Salo Jaakko Otto Iisakki Veteli, Siipola Tino Kristian Kokkola, Toppinen Saara Tuulia Oulu, Witick Heidi Teresa Kokkola.

 

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2016 valmistuneet

27.5.2016 klo 12:55
shutterstock_20539280
Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta valmistui ammattiin 1.1.-28.5.2016 yhteensä 589 nuorta. 

Onnea ja valoisaa tulevaisuutta kaikille!

 

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, media-assistentti: Heinola Aija Mariella Kokkola, Mäkelä Nea Emilia Kokkola, Märsy Laura Markit Kokkola, Palomaa Wilhelmiina Amanda Aurora Kokkola, Salo-Tuisku Miki Miikka Hermanni Kokkola, Stenman Henna Tuulia Kaustinen, Tornikoski Miko Pekka Oskari Kokkola, Tuikka Juha Matias Kannus.

Autoalan perustutkinto, autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja: Ahlström Tony Mathias Pietarsaari, Haavisto Joonas Kristian Kannus, Hujanen Henri Ari Matias Kokkola, Järvelä Jimi Jeremias Kaustinen, Lauri Juho Matias Kalajoki, Lehtinen Rami Johannes Kokkola, Lindstedt Joni Patrick Mikael Kokkola, Linna Matias Antti Ilmari Perho, Nissi Susanna Eveliina Kokkola, Salmela Anniina Kokkola, Talviaro Aleksi Oskari Kokkola, Viitasalo Markus Sebastian Kannus, Wah Htoo Htoo Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologian osaamisala, elintarvikkeiden valmistaja: Järvi Kati Anna-Riitta Kokkola, Lehtomäki Emma Anniina Kokkola, Mehtälä Olli Erkki Jalmari Haapavesi, Rahkonen Riku-Matti Toholampi, Vanhanen Toni Matti Armas Pietarsaari, Yli-Hukkala Jenni Elisabeth Kokkola.

Elintarvikealan perustutkinto, leipomoalan osaamisala, leipuri-kondiittori: Ahmad Rasmya Kokkola, Anttila Saija Kristiina Kalajoki, Kalliokoski Justiina Kokkola, Kinnunen Reea Kokkola, Koedmalum Nilanet Kokkola, Kokkoniemi Aino Emilia Kokkola, Leppälä Salla Maria Katariina Kokkola, Noon Thia Mona Kokkola, Paananen Jenna-Sofia Elisabeth Toholampi, Paananen Noora Petriina Toholampi, Syri Janette Josefina Kokkola, Tervo Saara Mariia Kokkola, Tunkkari Helena Anna Liisa Veteli, Vehkalampi Jenina Annika Perho, Viljamaa Henna Katariina Sievi, Vinkka Riikka Viivi Emilia Reisjärvi.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja (Kaustinen): Arnberg Anette Anna Katariina Viitasaari, Björkroth Victor Kokkola, Harramo Hennariikka Julia Sastamala, Koivusalo Seidi Jasmin Kokkola, Kolehmainen Emmi Johanna Tampere, Lehtomäki Henna Tuulia Helsinki, Punkari Sonja Iida Eliisa Lapua, Rejch Miriam Alicja Harjavalta, Remesaho Janika Krista Mikaela Toholampi, Sulkunen Petra Marika Muurame, Valoranta Jasminka Kirsi-Inkeri Mäntsälä.

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja (Perho): Heiskanen Tiia-Mari Alavus, Linjamäki Elli Milja Maria Kauhava, Lähde Sini Marja Espoo.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja: Huusko Martina Elisabet Kaustinen.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija: Hietapakka Sarianna Julia Lestijärvi, Kupari Matti Sakari Kokkola, Peltokangas Emmi Josefiina Perho, Suonio Alisa Siiri Annikki Kokkola, Tunkkari Teemu Matias Ilmari Kokkola, Törmänen Tanja Elli Elviira Kokkola.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki: Ainali Anniina Katja Tuulikki Kannus, Asumaa Jenni Jasmiina Kalajoki, Brandt Titta Kristina Lestijärvi, Isohanni Benjamin Ville Aapeli Kokkola, Järvi Tevalit Kokkola, Kinnunen Adele Eriika Vilhelmiina Kannus, Lahtinen Sanni Johanna Kokkola, Laituri Roosa-Marja Pietarsaari, Liias Roosa Jemia Kalajoki, Mäkelä Heidi Krista Annika Kokkola, Niemi-Korpi Iida Maria Mäntsälä, Nordström Tomi Petteri Pietarsaari, Nurmi Daniel Cristian Kokkola, Oksa Minna Moonika Kannus, Parkkonen Noora Emiilia Kaustinen, Peltokangas Aki Markus Antero Kaustinen, Peltoniemi Veera Vilhelmiina Kannus, Ranta Rami Vilho Kannus, Rasmus Milla Emilia Kokkola, Rauhala Ida Sofia Kokkola, Sakko Kaisa Hannele Ylivieska, Tervola Enni Ida Alina Kannus, Tuikka Riitta Leena Lestijärvi, Tuukkanen Oliver Kokkola, Vainio Ida Athena Kokkola, Viitasalo Aliisa Kokkola, Översti Katriina Heidi Maria Kalajoki.

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan osaamisala, koneistaja: Adler Samuli Evert Pietarsaari, Kalliokoski Joosua Eeliel Kokkola, Kettula Jani Tapio Kokkola, Koski Alex Johan Kokkola, Kuoppala Vili Arttu Verneri Kokkola, Kuusniemi Joni Pietarsaari, Känsälä Oskari Kaustinen, Lundström Aleksi Matias Kokkola, Mikkola Miro Petteri Kokkola, Nygård Miro Miika-Alexander Kokkola, Oja Mikko Veli Antti Kalajoki, Purola Eemeli Paavo Kristian Kaustinen, Päivärinta Juuso Olavi Petteri Kokkola, Sippola Aleksi Topias Kokkola, Takkunen Jarkko Aleksi Kokkola, Viiperi Nuutti Samuli Kaustinen.

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan osaamisala, levyseppähitsaaja: Eskola Santeri Tapio Kannus, Hokkanen Joni Markku Mikael Kannus, Jyrkkä Kalle-Oskari Kokkola, Jämsä Antti Pellervo Toholampi, Järvelä Antti Johannes Kokkola, Järvi Samuli Juhani Kokkola, Kiviaho Joonas Oskari Kokkola, Nukala Hemi Robert Pietarsaari, Ojatalo Jere Matias Kalajoki, Parpala Mira Johanna Perho, Pohjoisaho Saku Pietarsaari, Pynssi Arttu Oskari Veteli, Ruusila Valtteri Antero Kannus, Ylikoski Sulo Matti Kannus.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, kotityöpalvelujen osaamisala, kodinhuoltaja: Diirshe Farhiyo Pietarsaari, Harju Jenna Maria Lilian Kokkola, Karhulahti Ida-Sofia Anneli Kokkola, Khanoo Maryam Dankha Kokkola, Levaniemi Julia Kristiina Kokkola, Tu Lianlian Kokkola, Viitala Laura Amanda Kokkola.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen osaamisala, artesaani: Aksila Minna Marika Kalajoki, Haukkala Riina Eliisa Seinäjoki, Paldanius Milja Tuulia Toholampi, Sopo Kirsi Maarit Kokkola, Särkiniemi Niina Maija Liisa Pietarsaari, Tornikoski Rosa-Maria Janina Toholampi.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, ympäristön suunnittelun ja rakentamisen osaamisala, artesaani: Keski-Petäjä Jonna Emilia Kannus, Ollikainen Niina Marika Halsua.

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Granö Ida Maria Kokkola, Keski-Vinkka Hanna Kokkola, Keskivinkka Jonna Maria Kokkola, Koivukoski Noora Karoliina Kokkola, Korpijärvi Mari Kristiina Kokkola, Koski Sanna Marjaana Kokkola, Laasanen Sari Sisko Kokkola, Pitkäkangas Nea Janina Kokkola, Rinta-Piirto Minttu Emilia Kokkola, Saastamoinen Jere Juhani Kokkola.

Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, merkonomi: Ahola Milja Tuulia Kokkola, Ahola Milja Tuulia Kokkola, Alainen Neea Emilia Kokkola, Bhushan Sharda Kruunupyy, Haaponiemi Lotta Johanna Kannus, Haukkala Joonas Matti Santeri Kokkola, Härmälä Heidi Marjaana Kokkola, Impiö Tuomas Tapio Kalajoki, Isopahkala Julia Anniina Kalajoki, Kalliokangas Ninna Karoliina Toholampi, Kankainen Janika Karoliina Kokkola, Keski-Petäjä Jenni Sirpa Hannele Kannus, Koivusipilä Sofia Vilhelmina Kokkola, Koskimies Katriina Eevi Ilona Kokkola, Krapu Ronja Ylivieska, Lehtola Santeri Tuukka Olavi Kokkola, Leppälä Krista Eliina Kokkola, Leppänen Susanna Emilia Toholampi, Lindberg Joona Olavi Kokkola, Mäki Henna Tuulia Nivala, Männistö Kalle Kalajoki, Natri Anniina Ida Maria Kokkola, Oikarinen Ville Oskari Kokkola, Paasila Henna-Maria Eveliina Kokkola, Parpala Emilia Iida Kokkola, Puputti Aleksi Mikael Kokkola, Rahkonen Roosa Matilda Kokkola, Ranta-Nilkku Sakari Topias Toholampi, Ranta-Ylitalo Mirka Maaria Sofia Kannus, Rutanen Nita Eveliina Toholampi, Räsänen Tony Juhani Kokkola, Salmela Fanny Hilma Gustava Kokkola, Saunamäki Sini Susanne Kokkola, Savonen Sofia Karoliina Kokkola, Sillanpää Iida Jenna Katariina Kokkola, Suhonen Jonna Marianne Lestijärvi, Syri Alina Kokkola, Tuunala Hanna Mari Kokkola, Typpö Ella Kokkola, Vierimaa Minna Maria Ylivieska, Wik Patrik Pietarsaari.

Liiketalouden perustutkinto, talous- ja toimistopalvelujen osaamisala, merkonomi; Alexandrova Anna Kokkola,  Anttila Leena Adalmiina Kokkola,  Bexar Kevin Christoffer Kokkola,  Bodbacka Emilia Brita Liisa Kokkola,  Byskata Maarit Kruunupyy,  Deveci Susanna Maria Ylivieska,  Harjukoski Jenni Karoliina Kaustinen,  Heikkilä Riikka Maria Josefiina Kokkola,  Hintsala Sofia Elisabet Kokkola,  Hujanen Diana Kokkola,  Hujanen Janika Susanna Kokkola,  Huttunen Santeri Kalevi Enok Kokkola,  Jokela Juho Esko Oskari Kokkola,  Kalpio Jani Petteri Kokkola,  Karhulahti Josefiina Kokkola,  Kero Joni Juhani Kokkola,  Laggnäs Elin Rebecca Yvette Kokkola,  Luukkanen Marika Katariina Kokkola,  Määttä Krista Marjanne Kokkola,  Nikunlassi Jenniina Henna Josefiina Kokkola,  Partanen Ilona Maria Tuulikki Kokkola,  Peltokorpi Elina Tuulikki Kokkola,  Perälä Nea Elisa Pietarsaari,  Pyörre Mari Hanna Elina Kokkola,  Rannankari Lotta Melina Kokkola,  Rautakoski Miika Kristian Kalajoki, Reinikainen Vera Mariina Kokkola,  Riihimäki Anu Maarit Kokkola,  Rodionova Irina Kokkola,  Sundberg Sami Kristian Kokkola,  Tokola Jasmin Juliaana Kokkola,  Torvikoski Hanna Katariina Kokkola,  Tuomaala Piia Karoliina Kokkola,  Tuorila Piia Johanna Karoliina Kokkola,  Virkkala Jere Jalmari Kokkola,  Witick Laura Johanna Kokkola,  Ylikorpi Annabella Aleksandra Kokkola

Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, autonkuljettaja: Riihimäki Oskari Eero Kalevi Perho, Eteläniemi Pekka Johannes Nivala, Honkonen Pyry Matias Kokkola, Kakkuri Janne Mikael Kokkola, Kansanoja Eetu Valtteri Kannus, Liimatainen Rasmus Eric Herman Pietarsaari, Mäkitalo Samu Olavi Kannus, Päivärinta Teemu Sami Antero Kokkola, Rahkonen Juho Aatu Tapio Kokkola, Rantala Aleksi Johannes Kalajoki, Roiko Teemu Kokkola, Tainio Niko Juhani Kannus, Timmerbacka Arttu Oskari Kaustinen, Yli-Hukka Jere Mikael Kalajoki.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristöalan osaamisala, ympäristönhoitaja: Asp Jani Ilmajoki, Ilo Esa Riihimäki, Lammi Jaakko Matias Urjala, Linnakylä Vesa Espoo, Mäntylä Eetu Petteri Kinnula, Tullinen Esa Pekka Pieksämäki, Tuominen Joni Tampere, Yli-Kujala Antti Samuli Kihniö.

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitaja: Fordell Adalmiina Sanna Sofia Kalajoki, Laine Marjo Anneli Jyväskylä, Myllymaa Emilia Katarina Sastamala, Palander Eva Ida-Sofia Tampere, Rajamäki Tatu Tuomas Raahe, Rauhala Johanna Marika Kannus, Ronkainen Aino Maria Vilhelmiina Äänekoski, Suontakanen Riina Maria Reisjärvi, Toppari Veera Laura Heleena Ruovesi, Vahvelainen Ronja Ada Maria Tampere, Vallenius Satu Juulia Somero, Valli Vivian Karoliina Hyvinkää, Vehmanen Katariina Elisabet Kokkola, Vehniä Miia Annika Kauhajoki, Viinikainen Saara Anneli Tampere, Vuori Jenna Maria Kannus.

Maatalousalan perustutkinto, maatalousteknologian osaamisala, maaseutuyrittäjä: Harjula Mika Juhani Haapavesi, Heinioja Veera Aino Karoliina Haapavesi, Hihnala Markus Antti Oskari Kalajoki, Huhtala Juho Aleksi Kannus, Hyppönen Miika Emil Johannes Kokkola, Kuorikoski Aleksi Eeliel Kaustinen, Kupari Joonas Kalevi Kalajoki, Kykyri Mikael Antti Johannes Kokkola, Lassila Atte Matias Kokkola, Mäki-Korvela Nooa Eerik Matias Kannus, Nisula Aukusti Vilhelmi Haapavesi, Nygård Kimi Pekka Kannus, Rytiniemi Joni Aleksi Veteli, Taipale Pekka Samuli Kokkola, Torppa Viljami Tauno Jooseppi Kokkola,

Maatalousalan perustutkinto, maatilatalouden osaamisala, maaseutuyrittäjä: Ahoniemi Hannele Sonja Kokkola, Erkkilä Terho Topias Perho, Heikkilä Lilja Eerika Kalajoki, Heikkilä Niko Matti Johannes Alavieska, Hytönen Jussi Mikael Kivijärvi, Inkeroinen Jutta Eveliina Laukaa, Jauhiainen Joonas Veikko Matias Kinnula, Keskitalo Juho-Pekka Eemeli Pyhäjoki, Kinnula Jenna Johanna Reisjärvi, Kinnunen Miikka Pekka Kinnula, Nuorala Janissa Katriina Toholampi, Pelkonen Anni Mirjami Kalajoki, Piispanen Teemu Pasi Matias Kokkola, Pisi Jaakko Asseri Kokkola, Pottala Reijo Sakari Kokkola, Sivula Johannes Sebastian Kinnula, Suominen Jesse Jeremias Alavieska, Uusitalo Maria Anna Katariina Veteli, Varila Juuso Artturi Kaustinen, Vasalampi Lauri Mikael Kinnula, Vertala Jasmin Camilla Lestijärvi.

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljetuksen osaamisala, metsäkoneenkuljettaja: Arvola Konsta Petteri Siikajoki, Asiala Antti Juhani Kokkola, Hiltula Veikka Aleksanteri Kokkola, Hurskainen Henrik Matias Pihtipudas, Kalda Risto Kokkola, Koskela Janne Sakari Toholampi, Käpylä Aki Samuel Oulainen, Laitala Mikael Juho Petteri Alavieska, Mustakangas Petri Antero Raahe, Ojala Aku Matias Kalajoki, Peitso Petri Matias Kokkola, Sillanpää Saku Thunnipat Kokkola, Suihkola Mikko Johannes Sievi, Toivola Toni Kaarle Tapio Toholampi.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja: Kalliomäki Sanna Susanna Soilikki Vaasa, Kivinen Mirjam Johanna Kokkola, Koski Henna Linda Kristiina Kokkola, Lampela Jani Tuomas Kokkola, Leskelä Roosa-Maaria Eleonoora Haapajärvi, Murtomäki Samuli Niko Kristian Evijärvi, Paloniemi Piia Heli Maarit Kokkola, Putaansuu Karita Jenni Maria Raahe, Rostami Ali Pietarsaari, Saari Tiia-Tuulia Oulainen, Tölli Jere Johannes Vantaa, Törmänen Senja Bertta Bettiina Kokkola, Uusitalo Elina Annika Kalajoki, Virtanen Jasu Hannu Mikael Kokkola, Vuorela Senja Emilia Kaintytär Kokkola.

Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusten pintakäsittelyjen osaamisala, maalari: Ahola Elsa Iida Elisabet Raahe, Bodbacka Ida Tia-Maarit Kokkola, Karvonen Serina Miranda Maria Laukaa, Kortell Sami Sebastian Kokkola, Rauma Henna Janina Perho, Seppänen Aleksi Veikko Antero Kokkola, Vierimaa Marjo Sini Kristiina Kannus, Viiperi Sandra Emilia Elisabeth Kokkola, Vähähyyppä Daniel Waldemar Kokkola, Vähähyyppä Sebastian Eemil Kokkola.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, kemiantekniikan osaamisala, prosessinhoitaja: Bäckström John Kokkola, Heinoja Iina Inkeri Kokkola, Holm Henna Josefiina Kokkola, Huhta Milla Inga Hannele Kokkola, Huhtakangas Jarno Antero Kokkola, Isorinne Samu Petteri Kokkola, Liedes Katariina Jonna Jessica Kokkola, Nevala Mirko Väinö Aleksi Kokkola, Parikka Petteri Benjamin Kokkola, Ruokoja Marko Juha Matti Kokkola, Salmela Eetu Aleksi Kokkola, Torppa Sami Petteri Kaustinen, Vakkuri Ville Urho Juhani Kokkola, Vasalampi Aarne Viljami Kokkola, Vasalampi Teemu Väinö Tapani Kokkola, Vuoti Salla Marianne Kokkola.

Puualan perustutkinto, puuseppä: Hakala Justus Matias Jalmari Kokkola, Puualan perustutkinto puuseppä Hietala Santeri Kokkola, Honkonen Patrick Kokkola, Isokangas Jani Kokkola, Joki-Hollanti Miro Crhistian Kannus, Kangasvieri Timo Aki Toholampi, Lapinkorpi Robi Kaustinen, Lavi Joni Mikael Kokkola, Mattila Miko Joonas Kalajoki, Polso Tommi Markus Veteli, Tarkka Kaarle Kokkola, Wikström Oskari Antero Kokkola.

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala, maarakennuskoneenkuljettaja: Aho Niko Kristian Veteli, Hautanen Pekka Kauhava, Huhtala Jesse Veikko Johannes Kokkola, Hukka Konsta Kalajoki, Järvi Juha Kokkola, Känsäkoski Tatu Kaustinen, Mikkola Olli Pietarsaari, Oja Niko Pietarsaari, Peltokangas Iiro Kannus, Peltokorpi Tero Eerik Kannus, Rekilä Perttu Oskari Kokkola, Saari Joonas Matti Mikael Kokkola, Taivassalo Pasi Perho, Tangen Jair Nikolaus Pietarsaari, Toivonen Julius Aleksi Kokkola.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala talonrakentaja: Baltzar Janika Maarit Kaustinen, Hautaniemi Veikko Kalevi Kokkola, Hietala Joonas Ernst Juhani Kokkola, Hietala Tuomas Jari Matias Kokkola, Humalajoki Joose Juhana Perho, Hägg Carl-Oscar Waldemar Kokkola, Korvela Julius Kasperi Kokkola, Koskinen Ida-Maria Kaustinen, Känsäkangas Juho Antti Oskari Kokkola, Linna Riku Santeri Kokkola, Malviniemi Arttu Matias Kokkola, Myllymäki Joonas Mikko Ilmari Veteli, Niemelä Tiitus Kokkola, Nikkilä Raisa Kerttu Elviira Kaustinen, Pannula Krista Henriikka Kokkola, Pekola Justus Toivo Aleksi Kokkola, Pernu Toni Tuomas Kalajoki, Purola Elias Niilo Oskari Kaustinen, Sillanpää Valtteri Oiva Johannes Veteli, Uusitalo Johanna Mirva Matilda Kaustinen, Vapola Kalle Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ensihoidon osaamisala, lähihoitaja: Anttila Jenita Sefanja Kokkola, Forsgård Jemina Iida Kristiina Kokkola, Jokela Juho Santeri Kokkola, Jutila Tommi Samuli Kalajoki, Kinnunen Joonatan Sebastian Kokkola, Pesola Tiina Marianna Kannus, Rintamäki Paulus Jalmari Kurikka, Santonen Laura Emmi Emilia Kokkola, Tofferi Ira Tuulia Kokkola, Vehkalampi Aleksi Wilhelm Perho, Vistiaho Ellen Amanda Kristina Luoto, Vähätiitto Erkki Samuli Haapajärvi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala, lähihoitaja: Finnilä Anna-Lotta Helinä Kokkola, Haapalehto Henna Maarit Anniina Kannus, Haasiomäki Teea-Mari Susanna Kokkola, Heikkilä Essi Eveliina Kalajoki, Hihnala Liisa-Marie Kokkola, Kivelä Elli Mirjami Kokkola, Mäkinen Iida Anni Eveliina Kokkola, Määttälä Viivi Maria Toholampi, Pajukoski Pete Samuel Kannus, Riittinen Heidi Josefiina Kärsämäki, Suominen Iida Sofia Halsua, Valtonen Marika Eveliina Kokkola, Vasalampi Reetta Maria Kalajoki, Vähäsarja Janina Emilia Kokkola, Witick Minttu Maria Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala, lähihoitaja: Hagström Viivi Erica Matilda Kokkola, Heino Paula Seija Vanamo Kokkola, Niinimäki Ella Anni Inkeri Kauhava, Nousiainen Katriina Tuulia Raahe, Nyman Andreas Kokkola, Patrikainen Salla Maarit Kokkola, Pekkarinen Satu Marja Kinnula, Pohjonen Taija Maarit Emilia Kokkola, Silvasti Päivi Emmi Sofia Kokkola, Sumell Tiia Maria Kokkola, Syrjälä Jonna Maria Kokkola, Vartiainen Jussi Anders Nivala, Vikström Sarah Elisabeth Kokkola, Vähähyyppä Laura Anna Henriikka Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, lähihoitaja: Ahonen Essi Emilia Kokkola, Arkkukangas Daniela Elisabeth Kokkola, Erkkilä Taimi Tuulikki Perho, Haukkala Armiida Tuulia Alajärvi, Heikkilä Anni Liisa Sofia Alavieska, Heikkilä Henna-Maria Kalajoki, Hirvi Jenni Karoliina Kokkola, Huhtala Heidi Emilia Kokkola, Jutila Jenna Josefiina Kokkola, Karppinen Janina Kaisu Eveliina Kannus, Kattilakoski Emilia Mari Kannus, Kuorikoski Robin Juri Josua Kokkola, Lento Kati Johanna Kokkola, Niemi-Korpi Noora Linnea Kannus, Niskakangas Emmi Kokkola, Pahkala Anu Maria Kalajoki, Peltoniemi Oona Eveliina Kokkola, Pray Maria Meh Kotka, Purosaari Sarita Jasmin Vimpeli, Ranta-Aho Viljamaria Wilhelmiina Kaustinen, Salmén Mari Susanna Kalajoki, Soini Laura Rebekka Raahe, Taskila Milla Kokkola, Tornikoski Ninni Ilona Kokkola, Uunila Matilda Martta Jemina Pietarsaari, Virrankoski Niina Kristiina Kokkola, Wargh Patrik Joakim Kokkola, Öljymäki Essi Julia Kärsämäki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vammaistyön osaamisala, lähihoitaja: Abbors Alexandra Marjaana Kokkola, Gül Ella Katri Susanna Kokkola, Humalajoki Carita Marie Perho, Jylhä Milla Maria Perho, Kallio Hannele Kokkola, Karvonen Veera Tellervo Nokia, Kaunisvesi Vera Sofia Kokkola, Mäkelä Liisa Perho, Ollikainen Ida-Sofia Josefiina Kokkola.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vanhustyön osaamisala, lähihoitaja: Björkskog Amanda Irene Luoto, Hartikainen Joni-Aleksi Kokkola, Herrala Julia Eliisa Kannus, Kola Janika Karoliina Kaustinen, Lindholm Heidi Johanna Pietarsaari, Rauma Elina Minja Kristiina Kaustinen, Sandvik Jasmine Anna Elisabeth Kokkola, Tuorila Emilia Juliana Kokkola, Vesala Tiia Emilia Pietarsaari, Widjeskog Diana Alexandra Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja: Aho Jussi-Markus Henrikki Kokkola, Ahvenniemi Julius Waltteri Kokkola, Hohenthal Nea Emilia Kokkola, Isopahkala Uula Perttu Verneri Kalajoki, Jylkkä Johannes Turo Henrik Kokkola, Kalliokoski Lasse Aukusti Kalajoki, Kalliokoski Olli Petteri Kalajoki, Luoma Teppo Juhani Kannus, Myllymäki Arthur Vilhelmi Kokkola, Niemelä Asseri Juhani Kokkola, Niemi Jussi Antti Matias Kokkola, Paananen Juho Henrik Toholampi, Pajukangas Antton Leander Kaustinen, Porkamaa Tuomas Aleksi Kalajoki, Raudaskoski Janne Santeri Kokkola, Rimpioja Jarkko Aaro Viljami Kokkola, Syri Samuel Nestori Kokkola, Tenhunen Jarmo Heikki Ensio Kalajoki, Vuolle Joona Antero Kokkola.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja: Allonen Aki Aati Pietarsaari, Arvo Jani-Petteri Johannes Kannus, Chernyshev Gennady Kaustinen, Kauppila Konsta Niilo Juhani Kannus, Kirsilä Sami Johannes Kokkola, Källman Tony Pietarsaari, Känsäkangas Janne Kokkola, Lokasaari Väinö Johannes Kalajoki, Mäkinen Jani Jaakko Antero Kalajoki, Parpala Lauri Ilari Kokkola, Piispanen Antti Reino Kokkola, Tavasti Timi Valtteri Kannus, Tornikoski Ella-Sofia Kokkola, Tyni Ossi Viljami Kokkola, Vihanta Roope Erkki Eemeli Kannus, Vilppola Saku Eemeli Pietarsaari, Välimaa Jesse Valtteri Kokkola.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasennuksen osaamisala, putkiasentaja: Hakola Ismo-Oskari Kokkola, Huuhka Harri Sakari Toholampi, Jaara Nico Aleksanteri Kaustinen, Kauppinen Ville Kokkola, Kellokoski Eemil Matias Kokkola, Kinnunen Aleksi Johannes Kokkola, Kippo Markus Tapani Kokkola, Kippola Janne Toivo Kalervo Kannus, Lintilä Antti Aleksi Matias Toholampi, Malmberg Perttu Tuomas Oskari Kajaani, Nyberg Elias Mikael Kalajoki, Rantala Jarno Johannes Kalajoki, Sabel Joonas Sanfred Kokkola, Sabel Nico Waltteri Kokkola.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, vaatetuksen osaamisala, vaatetusompelija: Hautala Laura Emilia Kokkola, Jeulonen Sini-Lotta Sarianne Kokkola, Koivisto Virpi Annika Toholampi, Koivusipilä Sonja Saara Sofia Kalajoki, Majok Ajak Oulu, Parshina Darja Kokkola, Pesola Fanny Wilhelmiina Kokkola, Silvast Anastassia Kokkola, Tiitto Jonna Kaarina Kokkola.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Haapala Antti Ari Samuli Kokkola, Kangas Matias Kokkola, Niemi-Korpi Mirko Aleksi Kalajoki, Paananen Oscar Alexander Kokkola.

 Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi: Haapaniemi Miro Sebastian Kokkola, Hassel Alex Ernst Jonathan Kokkola, Heikkilä Jori Petteri Kokkola, Hukari Santeri Juho Oskari Kokkola, Juusela Leevi Juhani Kokkola, Laukka Erika Maria Kokkola, Lundström Hannu-Pekka Kokkola, Lågland Jonatan Benjamin Kokkola, Nyman Janne Johan Kokkola, Petäjistö Juho Pentti Sievi, Salimäki Jussi-Pekka Juhani Kokkola, Salo Jesse Jarmo Olavi Kokkola, Sipi Patrik Kaustinen, Säilynoja Erkka Nikolai Toholampi, Taipale Antti Oskari Kokkola, Thylin Mathias Eric Viktor Kokkola, Vasalampi Joona Tapio Kaustinen.

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Hertzog Anthony Michael Halsua, Himanka Paavo Tapani Kristian Kalajoki, Hänninen Saku Elias Perho, Korpeinen Atte Heikki Valtteri Kyyjärvi, Mäkelä Julia Saara Anneli Kaustinen, Padinki Eetu Kokkola, Peltola Juhani Martti Kalajoki, Reinikka Kristian Kokkola, Salmela Niklas Eerik Johannes Kokkola, Salo Jaakko Otto Iisakki Veteli, Siipola Tino Kristian Kokkola, Toppinen Saara Tuulia Oulu, Witick Heidi Teresa Kokkola.