Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Yrittäjän ammattitutkintoa räätälöidään tarpeen mukaan

27.4.2016 klo 13:24

Viestintäalan yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoimintansa alkuvaiheessa oleville suunnatun koulutuksen sisältö on rakennettu alaa kunnioittaen elokuva-alalla tunnetun draaman kaaren mukaisesti. Syksyllä alkavaan viikonloppuisin toteutettavaan koulutukseen voi tulla mukaan ympäri Suomen hiomaan omia ideoitaan timanteiksi.

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen yrittäjäkouluttajat ovat aikaisemminkin toteuttaneet yrittäjän ammattitutkintoa yhteistyössä Kpedun eri koulutusalojen ammattilaisten kanssa.  Yhdessä on sparrattu mm. luonnonvara-alan opiskelijoita kohti omaa yrittäjyyttä ja ensi syksynä on vuorossa viestintäala.

- Haluamme tarjota kohdennetummalle ryhmälle yrittäjäkoulutusta ja media-alalla yrityksen perustaminen on yleistä, kertoo kouluttaja Aimo Syri.

Kpedun yksi oppimisympäristöistä on Ammattikampuksella Kokkolassa sijaitseva mediakeskus Lime, josta löytyy ajanmukainen välineistö media-alan tarpeisiin.

- Yksi viestintäalan yrittäjien ongelma on oman osaamisensa tuotteistaminen. Luova työkin pitää osata arvottaa ja muuttaa yritystoiminnassa ansainnaksi, muistuttaa viestinnän kouluttaja Janne Erkkilä.

Syri ja Erkkilä lupaavat, että koulutuksessa tehdään töitä erityisesti osallistujan oman ammattitaidon ja yrityksen liikeidean tuotteistamisessa. Videolle, käsikirjoitukselle tai valokuvalle pitää mediayrittäjän laittaa hintalappu.

 

Lähiopetusta järjestetään kerran kuukaudessa Kokkolassa perjantai-illasta lauantaihin. Luentoja voidaan osin streamata, mutta tärkeää koulutukseen osallistujille on kuitenkin ajatusten vaihtaminen samanhenkisten osallistujien välillä.

- Osallistuminen kurssille ei edellytä olemassaolevaa yritystä, mutta sellaisen perustamiseen saa koulutuksen aikana tukea ja työkaluja, Syri muistuttaa.

www.kpedu.fi/viestintäYAT

 

Lisätietoja:

Kouluttaja Tuija Nissilä p. 044 7250 854

Kouluttaja Helena Myllymäki p. 044 7250 857

Kouluttaja Aimo Syri p. 040 808 5024

Ajankohtaista

Yrittäjän ammattitutkintoa räätälöidään tarpeen mukaan

27.4.2016 klo 13:24

Viestintäalan yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoimintansa alkuvaiheessa oleville suunnatun koulutuksen sisältö on rakennettu alaa kunnioittaen elokuva-alalla tunnetun draaman kaaren mukaisesti. Syksyllä alkavaan viikonloppuisin toteutettavaan koulutukseen voi tulla mukaan ympäri Suomen hiomaan omia ideoitaan timanteiksi.

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen yrittäjäkouluttajat ovat aikaisemminkin toteuttaneet yrittäjän ammattitutkintoa yhteistyössä Kpedun eri koulutusalojen ammattilaisten kanssa.  Yhdessä on sparrattu mm. luonnonvara-alan opiskelijoita kohti omaa yrittäjyyttä ja ensi syksynä on vuorossa viestintäala.

- Haluamme tarjota kohdennetummalle ryhmälle yrittäjäkoulutusta ja media-alalla yrityksen perustaminen on yleistä, kertoo kouluttaja Aimo Syri.

Kpedun yksi oppimisympäristöistä on Ammattikampuksella Kokkolassa sijaitseva mediakeskus Lime, josta löytyy ajanmukainen välineistö media-alan tarpeisiin.

- Yksi viestintäalan yrittäjien ongelma on oman osaamisensa tuotteistaminen. Luova työkin pitää osata arvottaa ja muuttaa yritystoiminnassa ansainnaksi, muistuttaa viestinnän kouluttaja Janne Erkkilä.

Syri ja Erkkilä lupaavat, että koulutuksessa tehdään töitä erityisesti osallistujan oman ammattitaidon ja yrityksen liikeidean tuotteistamisessa. Videolle, käsikirjoitukselle tai valokuvalle pitää mediayrittäjän laittaa hintalappu.

 

Lähiopetusta järjestetään kerran kuukaudessa Kokkolassa perjantai-illasta lauantaihin. Luentoja voidaan osin streamata, mutta tärkeää koulutukseen osallistujille on kuitenkin ajatusten vaihtaminen samanhenkisten osallistujien välillä.

- Osallistuminen kurssille ei edellytä olemassaolevaa yritystä, mutta sellaisen perustamiseen saa koulutuksen aikana tukea ja työkaluja, Syri muistuttaa.

www.kpedu.fi/viestintäYAT

 

Lisätietoja:

Kouluttaja Tuija Nissilä p. 044 7250 854

Kouluttaja Helena Myllymäki p. 044 7250 857

Kouluttaja Aimo Syri p. 040 808 5024